Terkedildim....

POLTERGEIST arkadaşım kızlar bana yol gosterıyorlar ne yapmalym dıye actm bu konuyu acımı nsıl hafıfletebılırm dıye..onlarda bana bır seklde yardmcı olmaya calısyorlar .karsıdakı ınsanın okuz oldgunu bnde soyluyorum benı ortada bırkp pat dıye ayrıldı ıyı mı yaptı sence o kotu bırı deglmı :50: bır seklde benı rahatlatmaya calısıyorlar

sağol canım iyi niyetimizi anladığına sevindim

sen konu sahibi olarak desteğimizi gördün sana da faydamız olduysa gerisi boş laflar boşver

POLTERGEIST arkadaşım kızlar bana yol gosterıyorlar ne yapmalym dıye actm bu konuyu acımı nsıl hafıfletebılırm dıye..onlarda bana bır seklde yardmcı olmaya calısyorlar .karsıdakı ınsanın okuz oldgunu bnde soyluyorum benı ortada bırkp pat dıye ayrıldı ıyı mı yaptı sence o kotu bırı deglmı :50: bır seklde benı rahatlatmaya calısıyorlar

ben de rahatlatmaya çalışmıştım seni.. ne anlatırsam anlatayım anlaşıldığı kadarmış peki sen bilirsin..

ya kızlar yapmayın yaaaa ne gerek var böyle şeylere bu yüzden tartışçakmısınız şimdi yani

maalesef tartışıyoruz.. bi oku istersen yorumlarımı en ufak bi art niyetim var mı? beş parmağın beşi bir değil ki..bu da benim düşüncem..bende sinirlenince naptığımı bilmiyorum yazdım kendimi de öne sürdüm...insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş..kınadıysam en kısa zamanda başıma gelecektir zaten merak etmesin kimse..hareket aaranıyomuş ilginççç!

ben de rahatlatmaya çalışmıştım seni.. ne anlatırsam anlatayım anlaşıldığı kadarmış peki sen bilirsin..

yanls anlama sanada teskkr ederm yorumun ıcın ama keske demek benı pışmanlıga gturuyor canım dahada dıplere ınıyorum...su an oyle bıseykı keske cıkmasaydım hayatıma sokmasaydıma kadar suruyor ıste ben bunları dusununce krızlere girip hıckırıklara boguluyorum:58:

kötü herifi ne kadar tanıyosunuz derken hakaret gibi olmuş belki amacın kötü değil ama okununca öyle gibi duruyor yada sen kendini ifade edememişsin

evet amacım kötü değil..neden kötü bi amacım olsun ki? ama onun da ne yaşadığını bilmiyoruz sonuçta yalan mı arkadaşım..adam kötüyse kötülerim deyince ne kadar tanıyorsun diye sorma ihtiyacı hissettim..kimseye de hakaret etmedim hatta bi laf söylerdim de bende kalsın diyene evet sende kalsın söyleme diyebilecek kadar da sabırlıyım bi de buna karşılık haddini bil demiş..küfrü beyan eden ben olduğum için haddimi bileceğim sanırım(!)

lütfen oku baştan sona sende anlayacaksın niyetimi..:71:

Back
X