Terkedildim....

canım kocan guzel ahlaklı yetısmıs bencee.farkedıyormusunuz bılmıyorum ama bı olay anlatıcaklar dıyelım gecen gun yemege gttık dıcek. a..... koy.... gecen yemege gtıık a..... koyıyım yemek boyledı a....koyıym. agızlarına dolanmıs ozellıkle bu laf:20: cok tıksıncc:20:

evet yaaaaaaaa .....gıcık oluorum ne kadar iğrenç bi laf
alışmıslar bi kere her cümlenin sonuna koyuyolar onu
bütün hepsi birbirinden alışıyo bana küfür braz özentilik gbi gelir
normal hayatta etmem kızlar içinn cok daha rahatsız edici ve cirkin bence:19:

benimki de ikizler. 1 senelik ilişkimizde 50 defa "ayrılmak istiyorum" senden deyip ertesi gün pişman olmuştur. yani seninki de kesin pişman olur. zaten ikizler erkeği çabuk sıkılır ani karar alır, sonra pişman olur. ah sen bana sor ikizleri bana. :60::60:

ikizler erkeğini bilemem ama ikizler burcu olanlar genel olarak aşırı ikiyüzlü oluyolar
dengesiz ukala ikiyüzlü bi öyle bi böyleler

evet güzelim yanınd bir hanım var değilmi ne olursa olsun kibar olmalı yoksa yanındaki hanımı adam yerine koymuyor demektir bence...

haklısın tatlım bır araya gelsın bak 2 li 3 li grup erkek yanlarında kız var kız yok umurlarnda olmuyo cogunun kufure devam...erkeklern cogu o kufuru soylerken havalı falanmı zannedıyorlar acaba ben cok merak edıyorum:20:

haklısın tatlım bır araya gelsın bak 2 li 3 li grup erkek yanlarında kız var kız yok umurlarnda olmuyo cogunun kufure devam...erkeklern cogu o kufuru soylerken havalı falanmı zannedıyorlar acaba ben cok merak edıyorum:20:

heralde öyle sanıyolar
:27: evet kız fln dinlemiolar erkekler bir araya geldimi

benimki de ikizler. 1 senelik ilişkimizde 50 defa "ayrılmak istiyorum" senden deyip ertesi gün pişman olmuştur. yani seninki de kesin pişman olur. zaten ikizler erkeği çabuk sıkılır ani karar alır, sonra pişman olur. ah sen bana sor ikizleri bana. :60::60:

canım benımkı hıc ayrılık demezdı yahu:18: ama o pişmanlıgını bende beklıyorum o bensız yapamaz:20: ben onsuz yaparım:66: gösterecem ona gunun:22: ikizler neye kıl olur sen onu bana de bakalm:66:

canım benımkı hıc ayrılık demezdı yahu:18: ama o pişmanlıgını bende beklıyorum o bensız yapamaz:20: ben onsuz yaparım:66: gösterecem ona gunun:22: ikizler neye kıl olur sen onu bana de bakalm:66:

fazla ilgiden rahatsz olurlarmıs
kafaya bişey taktı mı o an karsındakini umursamazlarmış
ruh haline göre bencillik yapıolarmıs
hemen pişman olurlarmıs
hiç güvenilir değillermiş
5dk da değişebilirlermiş
bi insana kötü davranınca değişmeleri zaman alırmıs yediremezlermiş

ikizler bi arkadasıma sordum msnden hemen senin için cnm:34:

kızlar bir erkek yüzünüze telefonumu kapattı yada ağır bir cümlemi kullandı asla aramayın değerinizi düşürmeyin...karşınızdakine bu yaptığının yanlış olduğunu gösterin...

onu umursamayıp hayatına devam edermiş gibi yap deliye döner. onunla hiçbir şekilde iletişime geçme mesaj bile atma. şimdi o kafasında kuruyordur da kuruyordur. çaykahve ne yapıyordur acaba diye.

hemen pişman olurlarmıs
5dk da değişebilirlermiş

fazla ilgiden rahatsız olmayan erkek yoktur bence...

hemen pişman olurlarmıs
5dk da değişebilirlermiş

ay canım ya ne tatlısın:69:şincik kritigini yapayım
fazla ılgıden bunaldgnı gormedım bunu geceym:44:
ay o umursamamzlık vardı eet:47:
pişmanlıgı görecem ben:66:
ya bu guven meselesıde benı dusundurdu sımdı cok guvenrdm ben ona ama bnı yarı yolda bıraktı o yuzden bunada puanm artı yonde olcek:41:
5 dkkada degişmeyi bilmiyorum oyle bı hyu yoktu hatta cok sabt fkrlıydı:63:
son madde hakknda bı fkrm yok:51:

hemen pişman olurlarmıs
5dk da değişebilirlermiş

hah aynen katılıyorum bunlara. güvenilir değil kısmı hariç. kafalarına birşey taktılar mı karşısındakini umursamazlar. kesinlikle doğru.

burnu surtsun degılmı tatlım:34:
zaten siz arrsanız oda tekrar layacaktır iç güdüsel psikolojik bir şey bu psikolojide bitiyor herşey etki tepki meselesi...aslında bir kadın doğru adımlar atarsa istediği kişiyi kazanır...

ben çıkıyor olsaydım sürekli yeni kızlar eklemesine müsade etmezdim...arayış içinde gibi hiç hoş değil..:19:

ya acaba baktıgımı falan dusunup tahmın edıyormudur:44:okadar zekımıdır:1:.ben bos dururmuyum tabı facebook actm aramalrmı herkese acık yaptım merak edıp yazarsa pat dıye cıkıyımde çatlasın:47:
herşeyimde gizli ohh arkdş foto duvar:1:
sadece resmıme bakar oda sadakam olsun:51:

Back
X