Terkedildim....

tatlım cıkmıyoruzki biz ayrıldık kendı facesını acıp kızlar eklemş.ben tanımıyorum hıcde bana kım olduklarndan bahsetmedı ona kızıyorum:47:
hiç arama seni ararsada kurallar koy tabiki adamı sık demiyorum ama ilişki durumu var yazmalı her önüne gelenide eklememeli...

hiç arama seni ararsada kurallar koy tabiki adamı sık demiyorum ama ilişki durumu var yazmalı her önüne gelenide eklememeli...

canm sen yanls anladn galba.. bızım ortak faceımz vardı zaten orda yazıyordu ilşksı var dıye.bska face kullanmıyorduk .nzmnkı ayrıldık hemen kndı facenı acıp eklems kızları buyuk ıhtmalle ılışkısı yok yazıyordur..sinir oldugum nokta o kızları eklemesi .yoksa ılışkımız devam ederken hıc oyle ışleri yoktu

canm sen yanls anladn galba.. bızım ortak faceımz vardı zaten orda yazıyordu ilşksı var dıye.bska face kullanmıyorduk .nzmnkı ayrıldık hemen kndı facenı acıp eklems kızları buyuk ıhtmalle ılışkısı yok yazıyordur..sinir oldugum nokta o kızları eklemesi .yoksa ılışkımız devam ederken hıc oyle ışleri yoktu
yaptığı çocukça hiç ilgilenme zaten beklemede kal arayana dek aramazssada keyfi bilir böyle birine adım atmak en büyük hata olur resmn yerlerde gezmekle aynı...sonra onun kaprislerine katlanmak zorunda kalırsın....

yok canm bu saaten sonra ımkanszz zaten ıstemem sevgsınde hıcbseyını batsın yanı:22:
anladım onun nasıl bırı oldugunu...

bu gün kızın biri konu açmış sözlüymüş üç yıldır ve çok seviyormuş...
sözlüsü diyormuşki evlenince annemde bizimle yaşar..
kızda tanışmış müstakbel kayınvalidesiyle,tuvalete su dökmeye bile aciz biriymiş...
ben yazdım zorluklara gösüs gereceksen evlen..yok kaldıramam diyorsan ayrıl ..çünki evlendiğinde sözlünle bu sorunları asla aşamazsınız...
o sevgiyle aşılabileceyini sanıyo..

bu gün kızın biri konu açmış sözlüymüş üç yıldır ve çok seviyormuş...
sözlüsü diyormuşki evlenince annemde bizimle yaşar..
kızda tanışmış müstakbel kayınvalidesiyle,tuvalete su dökmeye bile aciz biriymiş...
ben yazdım zorluklara gösüs gereceksen evlen..yok kaldıramam diyorsan ayrıl ..çünki evlendiğinde sözlünle bu sorunları asla aşamazsınız...
o sevgiyle aşılabileceyini sanıyo..

aynen braz mantıklı düşünmek lazım duyguyu bir kenara bırakıp

kızlar sizi benim kampa almam lazım..onları dize getirmeniz için:27::27:

Back
X