Terkedildim :(

bende 3 yıllık sevgilimden 1 ay önce ayrıldım 2 ay sonra sınava girecem.. 1 ayım boşuna gitti hiçbişi yapamadım kendimi toparlamaya calısıyorum ama bugun baska bi kızla dolastıgını ögrendim en başa döndüm sanki. nefret etmem gerekirken tam tersi duyguları hissediyorum bana bunu nasıl yapar diye kendimi yiyorum. Allahın izniyle inşallah toparlanacaz..

bende 3 yıllık sevgilimden 1 ay önce ayrıldım 2 ay sonra sınava girecem.. 1 ayım boşuna gitti hiçbişi yapamadım kendimi toparlamaya calısıyorum ama bugun baska bi kızla dolastıgını ögrendim en başa döndüm sanki. nefret etmem gerekirken tam tersi duyguları hissediyorum bana bunu nasıl yapar diye kendimi yiyorum. Allahın izniyle inşallah toparlanacaz..

Seninki kotuymus canim yaa 3 yilin yaninda 8 ay ne ki dimi :S Ins. canim ins Allahim senin yaninda olur da unutursun yasananlari...
canım :20: toparla kendini

kafanı dağıtacak şeyler bul en önmlisi derslerine odaklan :34:
Onceden de pek ders calismayi sevmiyordum simdi derslerime odaklanamiyorum bile kafa dagitacak hic biseyim yok :50:

şurda sınava 2 ay kalmışsa eğer hiiç umrunda olmasın bile insanlar ne kadar zor durumlarda bile herşeyi unutup derslere konsantre oluyolar bi erkek için geleceğini tehlikeye atmaya değmez kazanamazsan 1 senen boşa gidicek ama 2 ay dayanırsan herşey güzel olucak :8: kısaca sadece kendini düşün :) kısmetse geri döner zaten dönmezsede hayırlısı değilmiş demekki :34:
Destegin icin tesekkurler canim. Allah izin verirse unutucam onu. Geri gelirse de soyleyecek iki cift lafim olacak ona. :51:

canım hıc uzulme dıyemıcem uzuluyo ınsan uzulmesede kafasına takıyor sorguluyosun kendını bı sure sole oldu böle oldu dıye ama ınan varya bı sure sonra artık sıradan bırı oluyo hem sole dusun senın hıcın hıc bısey yapmaya ugrasmamıs ve adam gıtmeyı tercıh etmıs bırak gıtsın nasılsa gıttıgı yerden döner kım gıtmıste dönmemıs sole de kendıne evet sımdı ılgılenmem gereken bı sınavım var ona calısmam gerekıyo sonra duruma gore bakıcam de kendını motıve et derslere yogunlasınca ınsan hayat kargaşası ıste..alısıyor..sonradan karsına cıkıcak yakısıklıları dusun sınavına konsantre ol bebısım:))):42::6:

Hehe sagol canim :54: Fistik gibi kizim onun gibi asagiliga mi kaldim ayol dimiii :52:

Üzüldüğün dibe vurduğun günler de olacak ama kalkmayı bileceksin, zaten aramaz sormazsan kendi gelir emin ol erkekler tuhaf yaratıklar, o senden kaçtıysa sen hiç arkana bile bakma eminim dönecek :36:

Ins. canim :) ah keske donse.. oyle laflar edicem ki ona bida karsima cikacak yuzu kalmayacak :47:

Canım hiç kafana takma cidden takma.
Bende 1 ay önce ayrıldım. İlk zamanlar diyodum zaman geçmez, ondan başkasıyla asla olamam dokunamam falan.. Ama sonraları yaran kabuk bağlıyor. git gide daha az düşünmeye başlıyorsun ..
O seni terkettikten sonra başkalarına canım cicim diyecek, sende onun için üzülüceksin değer mi DEĞMEZ ..
Tek madde : Salla gitsin ..
Biri gider diğeri gelir ;)

Evet bundan sonraki felsefem: SALLA GITSIN :46:

Aslinda hayir. Sadece kendimi rahatlatmak icin soyluyorum :50:
Ama aslında tam tersi oluyor, daha da üzülüyorsun dimi.Burada böyle şeyler diyeceğine içinden geleni yap canım ağlamak mı istiyorsun ağla en azından hafiflersin biraz.Konuşmak mı istiyorsun bana yazabilirsin iyi dinleyiciyimdir elimden geldiğince yardımcı olurum.Ama burada böyle sözlerle pekte rahatlamaz aksine üzüntülerini birazcık olsa ertelersin,biraz zaman sonra yeniden geliverirler yine kötü olursun..

Ama aslında tam tersi oluyor, daha da üzülüyorsun dimi.Burada böyle şeyler diyeceğine içinden geleni yap canım ağlamak mı istiyorsun ağla en azından hafiflersin biraz.Konuşmak mı istiyorsun bana yazabilirsin iyi dinleyiciyimdir elimden geldiğince yardımcı olurum.Ama burada böyle sözlerle pekte rahatlamaz aksine üzüntülerini birazcık olsa ertelersin,biraz zaman sonra yeniden geliverirler yine kötü olursun..
Aslinda haklisin canim :44:

Back
X