Güzelim sen özgüveni düşük bi kızmisin neden böyle düşünerek kendine yazık ediyorsun ki farkindamisin sen bile kendini suclar gibisin tabiki ozluyceksin ama gururlu olacaksın aramiycaksin unutmus gibi yapacaksın ayaklarinin uzerinde durup yasamaya devam ediceksin ailenin de bi gururu var onlara zarar veriyorsun fark etmeden acı her zaman gecicidir kırık kemik bile birbirine kavusuyor acısı geciyorsa zamanla daha ne bekliyorsun hayatına devam edip yürümek için Allah seni onun icin pesinden kos diyemi yarattı kendin kiymetini bilmessen basit davranirsan el oglu hic bilmezzz
Canım evliliğe hazır hissetmediği için kendini korkmuş ve uzaklaşmış olabilir.O nasıl hayatına devam ediyorsa sen de ediceksin.Türkiye sana iyi gelir döndüğünde de onu takmadan yaşamaya devam et ki senin güçlü olduğunu görsün.Belki de sen onu istemezsin belli mi olur?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim icin ozguvenim yok, kendimi okadar degersiz hissediyorumki, bidaha asla onun gibisini bulamam, babamlar perisan, Hergun doktora goturuyor beni, cok zayifladim, onsuz bi hayat yasamak istemiyorum :'(
Ne demek bidaha onun gibisini bulama bak kekalır ozguven sagla belkide sirf bu yuzden su an bu durumdasin ne dersin hissettirdiysen ona bunu sebeblerinden biri olabilir bu kendine gelmelisin ailen onun gibisini bulamassin diye degil sen bu haldesin diye perisan unutma el oglu elde kalir
Kuzum sen ne sandın sen sadakatmi nadir insanlara verilmis bisey artik o lütfen kendini yipratma sen böyle yaptikca o iyiki diycek ama kendine gel catlat onu giyin bak kendine gez toz o kimi terk ettigini görsün bilsin hadini bildir lütfen uzaktan uzaktan ona hic dokunmadan vellütfen arama artık o kim ki yaa sen sevdin sen bu hale gelmek icinmi de ki kendine sevdiysemde gururluyum ben onsuz dogdum onsuzda olurum birak senin verdigin degeri bulabilirse bulsun bakalım
Sen onu gozunuzde cok buyutmussun. Bence asil problem bu.. kimse senden degerli falan degil. Onun gibisini bilamam ne demekmis.. bal gibi de bulursun. Hatta daha iyisini bulursun.. oncelikle bu psikolojiden kurtulman lazim
Evet, cok buyuttum ama bu isin olacagina emindimhic bitmiyecekmis hic gitmiyecekmis gibi sevdim.. Cok fedakarlik yaptim onun icin ama hic degerim yokmus..
Unutup hayatina devam edeceksin.. baska yolu yok ki.. seninle birlikte olmak istemeyen biriyle ugrasacagina en guzel yillarinin tadini cikar, daha cok gencsin..elbet mutlu olacagin birileri cikacaktir karsina ilerleyen zamanlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?