• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Terkedildim

Supersin eniste bey bu kizi sevmesen hesapina girip cvb yazmazdin demekki sewiyorsun kizda seni sewiyorrr eee daha ne istyrsunuz ayrilmak mi
Hanım arkadaşlarım madem ki cevap yazma zahmetinde bulundunuz ve bir hakem heyeti kurulmuş oldu bu vesile ile benim yazacaklarımada cevap verin lütfen. Ben az önce okuduğumda şok olduğum hakaretler ettiğin kişi bu konuyu açan insanın sevgilisiyim. Bahsettiği olayı takdir edersiniz ki kendi açısından yazdı yalan demiyorum ama gayet eksik. Birincisi bahsettiği gibi haşa bir tapma söz konusu değil ben kendisinede söyledim evlenince insanın ailesi değişir ama anne babası sabittir bu yüzden aile ile anne babayı ayıtmak gerekir. Hasta olma meselesine gelincebu konunun bahsinin olmamasını istedim ancak illa böyle bir tercih yapmam gerektiğini söyledi beni böyle birşeye mecbur tuttu bende karşılığında yeğenimin çok küçük olduğunu onun yanına gitmemin daha mantıklı olacağını söyledim bu bahsi geçen konu gece hastalanmak ve yeğenim yanlızca kız kardeşimle tek böyle bir durumda çocuk hassastır diye açıklama yaparak cevap verdim. Yine söyledim bu senin kız kardeşinde olsa aynı şekildedir mantıklı olan. Ondan sonra sürekli hakaretler diyor bir eşin karşıdakine kızma bağırma çağırma hakkı olmalı. Benim bahsettiğim olay bazen belki ileri gittiğimde olmuştur ama özür dilediğim anlarda çok fazladır. Benim en çok takıldığım nokta yüzüme vurmak diyor Allah aşkına bana söyleyin. İlk kez tanıştığı bir insanı anlattı bana ve bana salak bi kız olduğunu anlattı bikaç saat sonra bana bir cümle kurduğunda bende ona ben o kız kadar salakmıyım dedğimde sen herşeyi benm yüzüme vuruyosun zaten işte bak kanıtı demeye başladı bn bunu kendiaine defalarca açıkladım ve anlatamadım ve sonuç ne biliyomusunz illa kavga etmeden o gece mutsuz uyutmadan rahat etmedi. Kavga çıkmasın diye defalarca araya espriler katmaktan ona kavga arasında şarkı söylememden dolayıda onu hiçbir zaman ciddiye almamış oluyorum. Ve bahsettiği olayların sonucunda bana bitti dedi ben 1 hafta ona mesajlar attım aradım 1 hafta sonra 2 saat özür diledi diye yalvardığını söylüyo. Ben sadece burda hakaret gördüğüm için yazıyorum muhtemelen bunu fark ettiğinde şifresini değişecektir. Hanımlar siz siz olun birbirinize destek verin ama sakın tanımadan yargılamayın insanları. Saygılar hayırlı geceler

Not: adını yazmıyorm o yüzden prenses sende umarım bi hakem heyeti kurmuşsun burayı dikkate tekrar alırsın inanıyorm ki femin olmayan vicdanlı bikaç insan yorum yapar bıraya o zaman hatalarını anlarsn ve düzeltirsin.

Back