- 16 Mart 2015
- 15
- 1
- Konu Sahibi 68meltem68
Kızlar moralim berbat aynı durumu yaşayanlardan biraz yardım istiyorum.6 senedir süren bir ilişkim vardı onun işiyle ilgili sorunları ve benim biraz daha ilgi demelerim bizi bitirdi.1Ay kadar önce bu nedenlerden dolayı zaman istemişti bende onu ikna edip bize bir şans daha demiş yine başlamıştık.Ama o gün bana tekrarı olursa tartışırsak bu sefer kesin biter ama yüzyüze görüşmem çünkü görünce dayanamaıyorum hayır diyemiyorum demişti.Geçen pazartesi buluşmak istedi buluştuk herşey harikaydı ta ki perşembeye kadar perşembe sabahı aradı güzel konuştuk beni sevdiğini söyledi.Öğleden sonra ben buluştuğumuz gün telfonunda mesai arkadaşlarından bir bayanı resimli kayıt ettiğini görmüştüm ve onu sordum bu parladı ve gün boyu beni aramadı.Ertesi gün ben aradım açmadı meşgule attı msj attım konuşmak istemediğini söyledi.En acısıda defalarca aradım meşgule attı ve bir msj yazdım artık sevmiyor musun beni diye hayır sevmiyorum zevk vermiyor artık bu ilşki bitti sana mutluluklar dedi.BEN BU CÜMLEYLE BİTTİM ZATEN 6 SENEYİ msja sığdırdı üstelik sevmediğini söyleyerek 24 saat önce seni seviyorum diyen mi yalancı bu mu bilemedim.cuma gününden beri iletişimimiz yok ve ben sabırla bekliyorum arayacak mı canımı çok yaktı o kadar sevgi dolu adam nasıl olurda bunu yapar bana .ben sizlere burçlarımızda yazayım ben yengeç burcuyum o yay burcu .Düşünmekden tıkandım fikir verin ne yapayım kızlar.