TERKEDİLDİM

Konuya Fransız kaldım.Öteki konuyu okuyayım geleyim ona göre yorum yapayım bari.ÇEKİRGE burda olaydı iyiydi.

Vallahi süper! Hiç aklıma gelmemişti. Hemen mesaj olarak atıyorum bunu. Biraz da o acı çeksin. Tepkisini burada aktaririm
At tabi ki kıvransın biraz:) Şeytan azapta gerek.
Naçizane abla tavsiyesi kimseye mal varlığından bahsetme bir bilezik için neler neler yapanlar var.Daha yaşın çok genç daha ne kurbağalar öpeceksin ama sonunda adam gibi biri çıkar karşına:))
Ben çok kurbağa öptüm oradan biliyorum:))

Attım valla. Cevap yok daha. Bekliyorum. İnş abla :) bahsetmeyecegim bir daha :)

Vallahi süper! Hiç aklıma gelmemişti. Hemen mesaj olarak atıyorum bunu. Biraz da o acı çeksin. Tepkisini burada aktaririm

Harbi ya... ona deki... anneme durumunu anlatmıştım babamla konuşmuş bugün haber geldi para vermeme izin verdi de. :)
ayrılmış bile olsak annenin durumuna üzülüyorum lütfen kabul et borç olarak falan de bakalım ne diyecek :)

Bence aranızda geçen yakınlaşmadan dolayı vermek zorunda diye düşünmüş.Zararın neresinden dönülse kardır kardeşim bu kadar yakınlaşmasan iyiydi ama olmuşla ölmüşe çare yok. Acaba parayı versem terkeder miydi diye düşünme.Emin ol o karakterde ki kişi yine terkederdi

Biz sana demiştik dememe gerek var mı??

İyiki bizi dinledin de parayı vermedin... Bundan sonra daha mantıklı adımlar at. Bu sana ders olsun , ucuz yırttın yine

Verirseniz 10 bin lirayı geri döner ama ve lakin bir dahaki isteyeceği meblağ daha fazla olur.
Boşverin böyle 5 para etmez adamı. Sevgilisinden para isteyen vermemesini anlayışla karşılamayan adamda hayır gelmez.

10 bin mi bu erkekler rekor üstüne rekor kırıyorlar iyikide vermemişsin ki zamanında bende vermiştim 1.000 sonramı su içtim çok iyi indi boğazımdan erkeklerde utanma duygusu kalmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…