- 23 Mart 2014
- 6.461
- 12.327
- 198
- Konu Sahibi perilikosk64
-
Hahahaha akşam akşam ağlarken Güldürdün uz beni:)
Yok yıpratmam . Yarına bişeyi kalmaz. Bu gece ağlarım amaÜzülme denilmez ama cokta yipratma kendini yazik günah kendisi yuzunu gostermis zaten sen hep bir adim önde ol :)
At tabi ki kıvransın biraz:) Şeytan azapta gerek.Vallahi süper! Hiç aklıma gelmemişti. Hemen mesaj olarak atıyorum bunu. Biraz da o acı çeksin. Tepkisini burada aktaririm
Attım valla. Cevap yok daha. Bekliyorum. İnş abla :) bahsetmeyecegim bir daha :)At tabi ki kıvransın biraz:) Şeytan azapta gerek.
Naçizane abla tavsiyesi kimseye mal varlığından bahsetme bir bilezik için neler neler yapanlar var.Daha yaşın çok genç daha ne kurbağalar öpeceksin ama sonunda adam gibi biri çıkar karşına:))
Ben çok kurbağa öptüm oradan biliyorum:))
Parayı vermedin diyemiErkek arkadaşim beni terk etti...
Vallahi süper! Hiç aklıma gelmemişti. Hemen mesaj olarak atıyorum bunu. Biraz da o acı çeksin. Tepkisini burada aktaririm
Yorumları okumadan yorum yaptım . Herkes aynı şeyi düşünmüş. Bu sana basit bir Tecrübe olsun. Bi Dahada hayatına girecek kişiye parandan pulundan bahsetme. Kocaya bile güven olmuyor malesefErkek arkadaşim beni terk etti...
Konu sahibinin epey birikmiş bir miktar parası vardı bu paranın varlığından haberi olan sevgilisi 10.000Talecik borç istemişti,burada konu açıp sormuştı.parayı alamayınca konu sahibinden ayrılmış sevgilisi.sebepte sıkılmışmış
Konu sahibi tüh ya sıkılıp da ayrılmasaydın parayı verecektim deseydin de kıvırmanın şahını görseysin azıcık:))
10 binlirayı bize dağıtın, terkedilmenin üstüne para kaptırmış olmak extra acıtıyor. O duyguyu yaşamamanız için kk elinden geleni yaptı.
Daha küçücüksün . Bırak canın şimdi yansın birazcık. Sonradan daha ağır oluyor . Bu dert değil. Oturup ağlayıp durma bunun için. Geçecek tabi. Neler geçiyor.Aynen canım. Ben de öyle yapıyorum. Ama yine de biraz canı yanıyor insanın. Fakat biliyorum, geçecektir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?