- 16 Ekim 2016
- 204
- 16
- 13
- 37
- Konu Sahibi berfuaydogan88
-
Sucuklu yumurtayı niye karıştırmış pis herif ya... Yarın pazar kahvaltısında nasıl yerim şimdi öf aklıma gelecek
Bak bacım arkadaşların sabrı tükenmiş bir de ben yazayım; mesajda aşkım sevgilim demesi seni sevdiğini göstermez. BU ADAM SENİ SEVMEMİŞ. Verirsen diye beklemiş sadece.
Bu arada vermek tabirini adam "vericen mi" diye sorduğu için kullandım, iğrenç bir jargon tabii ki.
Bacım sen o ağır abi görünümlülerin görünümüne hiç aldanma.Tabikide haklisin ama bir erkek kiz kardesi var nasil kiyar yasi da 33. Ayip gunah.
Ben ona karisma agir abi oldugun icin sevdim derdim.
Kime nasil guvenicem iyi oldu kafam dank etti. Simdi
Bacım sen o ağır abi görünümlülerin görünümüne hiç aldanma.
Hatta gördüğün yerde kaç
Pusuda bekliyordur ondanBirde kimseyle konusmuodu cok
Tek basinaydi oglen aralari
Guvendim iste
Duygularim yoruldu
Pusuda bekliyordur ondan
Asıl kimseyle konuşmaması tuhaf zaten. İnsan olan biraz iletişim kurar insanlarla. Hele de banka gibi bir yerde nasıl konuşmaz insan kimseyle.
Konu sahibi Turkceyi katletmis. Hic bur sey anlamadim. Ne noktakama var ne bir sey. Kendi dilini bile yazamiyorsa bir insan karsi rarafa meramini nasil anlatir ki? Ben anlamadim okumak da istemedim. Ciddiyetsiz bir yazim buldum cevap da vermek istemiyorum. Cunku karsisindakini yazarken onemsememis.
Farkettiysen bir sürü "bu kız ne anlatıyor" yorumu geldi. Cevaplarının çoğu anlamsız cümleler.Hizlica yazdim
Bu kadar kisi ne yazdigimi anliyor da sen mi anlamadin?
Ya bi yorum yazmicaksan neden ters yaziyosunuz
Farkettiysen bir sürü "bu kız ne anlatıyor" yorumu geldi. Cevaplarının çoğu anlamsız cümleler.
İnsanlar algılayabildiği kadarıyla cevap veriyor da herkesin sabrı tükendi.Kac tane de duzgun yorum geldi
Sirf elestirmek kisiligi olanlar yazio senin gibi bu yorumlari hic hos deil ayip ediosun
Vericenmi?Hanimlar kafam karmakarisik...
5 aydir sevgili oldugum kisi sabah gunaydin askim oglen sonu da.. beni kaybetmekten hic korkmuyor musun die msj atmistim. Cunku 2 gun once dile getirmisti tartisma animizda. Bu kafamatakildi sordum crvabi AYRILALIM ANLASAMIYORUZ oldu.
Ben nerede hata yaptim.
2 3 gundur dusunuyorum bunu dedi ve o gunlerde askim diyerek konusuyordu. Ya sevmiosan git gusellikle ayni bankadayiz taniyoruz birbirimizi. Hel bi bahane.
Plan yapalim birlikte hep bi cafede oturuoz dedim. Ben boyleyim mobil deilim mal bu diodu. Ya ilk 1 ay neler yapmaktan hoslanirsin die soruodun bi konsere gidelim dedik onu da hala yapmadin dedim. Beni emrin altina alma seda dedi. Yular vuramazsan. Psikolojisi buydu anliyordum aldatilmisti naif davrandim acikladim. Ya anilarimiz paylasimlarimiz olsun dedim. Nie emredim yanlis anlama yok hep ayni.
Evlenme teklifi edecekti olk 1 ay surekli dilinde ve birde gitti....
Ben cizgimi hep korudum acaba amac kullanmak miydi??
Bi kere laf arasi VERICEN mi dedi, o gunden beri hep soru isareti kafamda ama yakistiramadim. Kapadim icimde sesizce. Olmicani belli eden cumleler kurdum anlamamazliktan geldim..
Ne olur yardim edin
...
Turkce'de yazio, deil, ediosun diye kelimeler var mi? Katletmissin dilimizi. Karsi tarafa bile saygin yokken ne cevap vermemizi bekliyorsun. Resmen ben usengecim sessiz harfleri yazmaya useniyorum siz anlayin demissin. Is yerinde de yazismalarin boyleyse vay haline...bir insanin ciddiligi, konuya verdigi onem yazi tarzindan bile anlasilir.Kac tane de duzgun yorum geldi
Sirf elestirmek kisiligi olanlar yazio senin gibi bu yorumlari hic hos deil ayip ediosun
Turkce'de yazio, deil, ediosun diye kelimeler var mi? Katletmissin dilimizi. Karsi tarafa bile saygin yokken ne cevap vermemizi bekliyorsun. Resmen ben usengecim sessiz harfleri yazmaya useniyorum siz anlayin demissin. Is yerinde de yazismalarin boyleyse vay haline...bir insanin ciddiligi, konuya verdigi onem yazi tarzindan bile anlasilir.
Vericen mi diyen biri icin de bos yere burxa konu acmissin. Net bir sekilde noktayi koyman gerekirdi.
İsteyince nasıl güzel anlatıyormuşsun derdini amaSoz gumusse sukut altin
Ben is sirasinda hizlica yazdigim icin bu sekilde yazilar kaydi.
Bana bu sekilde ters cvp vermekle ugrasacagiza, bir insana dokunun ya ayiptir.
Burda bi suru konu acanlar var
Herkesinde sorunu derdi bambaska
Ego tatmin etmeyelim lutfen.
Onlara yazicaniz bir yorum kendi kucucum dunyalarinda kimbilir nasil umut isigi olacak
Kelebek etkisi misali
O yuzden yararli islere zaman harcasak , bir insanin hayatina dokunsak iste o vakit dunyayi degistirebiliriz.
Burda yazan tum hanimlar sagolsun bana en zor gunumde umut verdi
Sevgi hisettim bi dolu hemcinsimden
Hemde karsiliksizdi
Hepsine sonsuz tesekkurler
İsteyince nasıl güzel anlatıyormuşsun derdini ama
İlk mesajını oku bakalım sen bir şey anlıyor musun?
Her neyse, daha iyi olmana sevindim. Lütfen mantıklı düşün bundan sonra. Adamın niyetini anlamana gerek yok. Gitti ve bitti. Bitti deyip geç.
Sen de iyi ki varsın. Kadınların güçlü durduğunu görmek beni çok mutlu ediyor.Aynen canim
Ben gecen sene kisisel gelisim egitimine gittim unlu bir yazar hatta ermeni biliosindur belki
Aret vartanyan
Dedim kalbimi aska acim tamir etmistim cunku yenice, bu cikti karsima, duvara carptim. Olsun carptikca ogrenicez. Yasam yasayarak ogrenilir. Zihnimi susturup sezgilerimi devreye sokunca dogruyu buluom. Takinti oldu bu konu sayenizde gecti icim rahat.
Senin yuzunden gittim demesi koydu
Keselerim zihninde susmadi
Cok mu konustum, naptim kacirdim die yedim kendimi
Bircok hediye, jest.. her animda dusundugumu belli etmemden baska sucum neydi?
Evlilik icin nie hic konusmuo hayal kurmuosun? Liselilerde kuruo. Hayal iste die ustunw gitmisim guya. Bunalmis kacmis. Bu sebepten kendime ofkeliydim.
Sayenizde daha iyiyim
Gercegi gorebildim
Iyiki varsiniz bu sitede siz gibi insanlar iyiki var....
Bir daha bir iliskim olursa yazicam akil almak icin
Ya beni sucladi hanimlar....
Sen beni ofkeli hale getiriosun dedi
6a etek elbise yasak
Erkek arkdsn biri yada bir ortamda erkek varsa gidemezsin
Seminere gidicen izin alll
Hep izin alican evime dahi giderken memleketime izin aldim
Bu kisi bankada mudru yardimcisi bide
Bude tek bi arkdsi yok
Agir bai derdim
Var olan da isten biri birlikte cok calismislar zamaninda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?