- 16 Ekim 2016
- 204
- 16
- 13
- 37
- Konu Sahibi berfuaydogan88
-
Ya sabah iyiyiz askim canim dio msjda
Dunde iyiydik ayrilmadan
3 saat sonra ayrilalim dedii
Bak canım, senin için ne hayırlı bu adamla iletişimi tamamen bırakıp artık onu düşünmemen. Hem niye seni 2 yıl bekliycem diyorsun? Ne bekliycen be unut gitsin. İstediğini düşünsün senin hakkında istediğini de yapsın BOŞVER. Unut. Hiçbir şey yapma. Önüne yoluna bak. Sana değer veren, seninle sırf cinsellik için beraber olmayan birini bul. Uğraşma böyle ergenlerleBen ona sinema gunu dokundu ya saygim kalmaz olmasin diye aciklama yaptim
Sinirlenmisti ama anlamiyodum
Sandim ki, onu rencide ettim utandi beni de kiramio ondan susuo
BAYRAM 2.GUNU AILESIYLE CIKACAKTI DISARI
DEDIM BANA SOZ VERDIM
EKTI ONLARI BULUSTU
DEGER VERMEDI MI BANA NEYE BULUSTU O ZAMAN???
Bak canım, senin için ne hayırlı bu adamla iletişimi tamamen bırakıp artık onu düşünmemen. Hem niye seni 2 yıl bekliycem diyorsun? Ne bekliycen be unut gitsin. İstediğini düşünsün senin hakkında istediğini de yapsın BOŞVER. Unut. Hiçbir şey yapma. Önüne yoluna bak. Sana değer veren, seninle sırf cinsellik için beraber olmayan birini bul. Uğraşma böyle ergenlerle[/QUOTE
Kardesim son birsey sorucam
Yeni eve geldim tek tek okuyorum mesajlarinizi
Ben onu cocuk kalpli diye severdim
Beni 17 yasina dondurdun derdi
Ilk kusmemizde teline baktim
KAVGADA ARAMAMAK diye googleda aratmisti
Cok safca deil mi sence de?
ANASININ GOZU OLAN NIYE BOYLE BISI ARATSIN SOYLER MISIN
YANLIS DA DUSUNMEDIM
VERICEN MI LAFINI GEYIK OLARAK ALGILADIM
SENCE NEYDI BU GOOGLEDA ARATIGI
NEDEN ARATTI O CUMLEYI
off gerçek düşüncemi yazayım mı ?
adam sizinle eğlenmiş.. çünkü herifin ettiği laflar anasının gözü olduğunu açıkça belli ediyor..
ben bu kızı kafalarım demiş bir iki uğraşmış bakmış olmuyor zaman harcamaya gerek yok demiş..
Uzak dur bu adamdan ya adammi yok. . dışarda çok sanada biri denk gelir mutlaka... böyle kasıntı tiplerden uzak durunYa gorseniz BANKADA NASIL YURUR ?KIMSEYLE KONUSMAZ?
KALIBI VAR?
HEP DEDIM VESVESE BU OYLE DER MI HIC, KENDIME KIZDIM
Siz takıntılı mısınız? Kendi kendinizi alıntılayıp sürekli yazmışsınız.NE OLUR CVP YAZIN LUTFEN....
Anliyorum ama beni de anla boyleyim
Fake deilim hata yapa yapa ogreniom ama yas buyuk daha yeni sevgili yaptim ondan
Kalbim naif kirilmayim. Birini bulim hemen evlenim dedim olmadi.
Sabrim bunaydi.
EVIME GELSE BOZMAZ MIYDI SENCE
DUYARLI MI
KULAKLARINDAN ATES CIKARICAM AH BI YALNIZ KALSAK SUCUKLU YUMURTA YAPICAM DIODU
YA NASIL YANLIS ANLAYIM HAYALDI EVLENINCE ANLAMINDA
KONUSUYORDUK ARADA
Açık olan özel bankalar var hanımlarevet fake tabiki yalan bir bugün bankalar açık değil ikincisi daha bir cümleyi Ada'm akıllı toparlayamıyor.Denilen şeyleri başka tarafa çekip anlayamıyor.Doğruysa da bir yerlerde yanlış söylenilen şeyler var.
Ay yok öyle bi şey.. sakın ha! böyle saçma şeylerle doldurma kendini.. seven adam sana saygı duyar ve sınırlarını zorlamazPeki ben dokunmasina izin vermezsem her erkek gider mi sevse de?
Biraz da olsa dokunup oksamak hakki mi?
Öyle umut ediyoruz.bu konu sahibinin 4 yıllık lisans bitirdiğine inanmıyorum . konu fake sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?