terkedildim

Konu sahibesi,
rica ediyorum argo kelimeler kullanmayın ve büyük harfle yazmayın lütfen, yasaktır.

Bu konunun 35 yaşında bankacı bir kadına ait olduğuna inanamıyorum. Cümleler tam bir facia. Ne bileyim bankacı birinin yazı dilinin çok akışkan olması, klavyesinin iyi olması gerekmez mi?

Ne diyorsun yahu? bir şey anlaşılmıyor.
Valla nasıl okul bitirip, iş bulabilmişsiniz şaşkınım şu an.

ben seni hatirladim sen su sinema magduru kizsin
bak sinemada hizini alamamis soytari `vercen mi` ye yatay gecis yapmis hirbo.
mide bulandirici bi tip,taviz verme ayrildiginiz iyi olmus,niyeti de belli zaten.

Siz soyleyince hatirladim daha önceki konusunda 35 yaşında olduğuna şaşırdıgim bayan¿

Hiç degismediniz yine şaşırdim inanamıyorm size¿
Kurdugunuz anlaşılmayan cümlelerde cabasi¿

yuh

Önceki konunuzda da önce sözlendiğinizi söylemişsiniz. Burda daha önce ilişkim olmadı tecrübesizim diyorsunuz.
Bizi mi yiyorsunuz anlamadım ki.

2 konunda birbirinden tuhaf

Konu sahibi neden ban aldı???
Büyük harfler kullandı sürekli.Bugün çalışmak yerine sürekli herkese dakikasında cevap vermesinden bankacı olmadığını anladım zaten.Yaşadığı olayları başka mesleklere uyarlayarak anlattığını düşünüyorum.

Çözmek icin beyin fırtinasi yapiyoruz ne bicim yazma stili bu Allah aşkina. Devrik falan bir garip sinir oldum ciddi ciddi. Neyse adam en dogru karari vermis senin icinde en hayirlisi bu bence.

ne iğrenc bir kelıme kullanmıs sakın dönme bu adam seni kullanma cabasındaymıs avuc yalayınca dönmüs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…