- 17 Ekim 2016
- 598
- 935
- 33
- Konu Sahibi cherrylady26
-
böyle davranak adamın totosunu göklere çıkarmışsınız o da ilk fırsatta sizden vazgeçmiş. bundan sonraki ilişkilerinizde aynı hataya düşmeyin ve ayrılmak için bahane aramış ne yazıkkiben bu şahsın beraber olduğumuz süre boyunca bir dediğini iki etmedim, hep alttan aldım, ayrılıklarda arayan taraf ben oldum.
hep derim,
taparsan, tepilirsin
tepersen, tapılırsın..
bahane üretmiş işte, sende sakince heee de geç, birazda o tutuşsun ..
böyle davranak adamın totosunu göklere çıkarmışsınız o da ilk fırsatta sizden vazgeçmiş. bundan sonraki ilişkilerinizde aynı hataya düşmeyin ve ayrılmak için bahane aramış ne yazıkki
ben bu şahsın beraber olduğumuz süre boyunca bir dediğini iki etmedim, hep alttan aldım, ayrılıklarda arayan taraf ben oldum.
niye? adam altından filan mıydı?
Atarli giderli tip. Erkek arkads olarak hs degil de koca olarak da hic cekilmez. Bir de evlendigini dusun.
bıraksın bu işleri ya, 9 sene ruh hastası biriyle beraber olmuş ben ağır geldim normalliği kaldıramadı
Yok bence 9 yıl çıkınca karşı tarafın huyları erkek arkadaşına geçmiş :) Sizin ne kadar oldu ilişkiniz
o da olabilir fazla olmadı, ben seni hastalık derecesinde seviyorum diyen insan gerçekten hastaymış :)
Takma canım kafana hiiiç oralıda olma sana talip mi yok :)
kesinlikle öyle yani hiç bu zamana kadar ben bu adamdan daha iyiyim diye düşünmedim, elimden geleni yaptım ilişki adına ama en azından ayrılırken dürüstlük beklerdim , benim sana olan sevgim bitti, ya da aklımda başkası var yapamıyorum vs. en azından böyle bir ''bahane'' değil. kesinlikle artık on karşı sevgimde bitti saygım da.
Evet aynı ben, benim hikayem. Bende bahane sanıyordum. Ama bu tür insanlar kıskançlığın farklı boyutu. Ah ne çektim ne, halada çekiyorum. O dert biter başkası başlar. Olmuyonca olmaz bacım. Bende artık sonu bekliyorum yoruldum. Boşver arama arıcaktır emin ol. En son ben susstum o aradı. Sessiz kal asla ve asla yazma..
Sevilecek birini görmedim ben zaten ortada. Hayırlısı bakalım
Devam ediyor ama mutsuzum. Oda öle derdi güvensizlik yok derdi bu ona bağlı bir hal değil merak etme. Arıcaktır yakın zamanda . Sanırım bende artık rafa kaldırdığım herşeyi hayatıma geri alıp onu yollucam.şuan hala devam ediyormusunuz ilişkinize ? bana kıskançlık gibi gelmedi çünkü her fırsatta benim ona olan sevgimden ve sadakatimden emin oldugunu söyleyen bir insan..
tabi kendine ben çok kıskanc biriyim diyordu mutemadiyen..aramıyorum aramayacagımda ama hevesim çok kırıldı artık geri dönecek heves kalmadı bende , yani ha aramış ha aramamış çünkü bu yaptıgı bir değil. artık kendi hayatımla ilgilenmek istiyorum aşk üçüncü planda iş,sosyal hayat vs bunlara ağırlık vereceğim. sırf o istemiyor diye rafa kaldırdığım şeyleri hayata geçireceğim.
Tipik bi erkek modeli. Terk edecek ya seni bi ihtimal geri dönerse bahanesi olsun diye seni karalıyor kıt akıllım ey Allahım ya sözde adamlar da işte ayrilmaya gelince niye adamlıktan çıkıyorlar ki bende bunu anlamadım gitti.merhaba arkadaşlar,
nereden başlasam bilmiyorum ama detaylarıyla anlatmaya karar verdim en doğru yorumları alabilmek için.
dün erkek arkadaşımla tartıştık ama sebebine benim bile anlam veremediğim şeyden ötürü terkedildim.
arkadaşımlaydım dün telefonda konusurken bana neden soğuk konusuyorsun, neden işin varsa söylemiyorsun gibisinden şeyler söylemeye başladı ilkin.bundan dolayı trip attı.Daha sonra bana benim geçmişimle ilgili kafasına takılan (o kadar saçma) bir sebepten ötürü seni bir daha arayanın yüzüne bakmasınlar vs.gibi şeyler söyledi.bu konu da, geçmişteki erkek arkadaşım x yere gitti demişim önceden (böyle bir şey söyleyip söylemediğimi hatırlamıyorum, telefonda konusurken söylemedim dedim ve bunun üzerine yine yemin ettirdi)sonrada yine bu konuyu gündeme getirip x yer nasıl gittinmi demişim kendisine .
Ya böyle bir sebep olabilirmi ayrılmaya allah aşkına ??!!
gerçekten hiçbir anlam veremedim bu yaptıgına.. kıskançlıkmı bahanemi ne bu bana biri söyleyebilirmi ?
bana kesinlikle ayrılık için bahane aradı ve bunu kullandı gibi geliyor ama sizlerinde yorumlarını merak ediyorum.
Bir de not düşmek istiyorum; ben bu şahsın beraber olduğumuz süre boyunca bir dediğini iki etmedim, hep alttan aldım, ayrılıklarda arayan taraf ben oldum. Siz bu hataya düşmeyin arkadaşlar, değer bilmeyen değerli oluyor bunu gayet net anladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?