Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Boşverin sizi yalvartma noktasına getirmiş birinin yanında ne kiymetiniz olcak ancak kendinizi uzersiniz. Bazende zorlamamak lazım kendi caniniza yazik
Arama sakın !!
Geçiyor ya geçmez sandığın ne varsa geçiyor..Önce için geçiyor..Ama geçiyor cidden sonra bi bakmışsın rabbim o hayalini kurduğum kişiyi bana nasip etmediğin için çok teşekkür ederim diyorsun tabi zaman sadece zaman...
Sevdiğiniz adam sizi terk etti diyelim, veya terkedilmişlere soruyorum.
Çok seviyorsunuz, ama terkedildiniz. Evliliğe giden ciddi ve saygılı bir ilişkiydi diyelim. Terketmesine rağmen hala seviyorsunuz;
Bir zaman sonra pişman olup aradılar mı yoksa dayanamayıp siz mi aradınız? Aramayanlar da aramadığı için "keşke son kez dökseydim içimi, duysaydım sesini" mi diyor?
Tecrübeleriniz nelerdir? Ne yapmalı, nasıl olmalı böyle bir durumda?
Sadece merak ettiğim için ve sohbet amacıyla soruyorum. Hepinize şimdiden çok teşekkür ediyorum.