Terkedildiniz ve çaresizsiniz../diyelim.

Terketme sebebine bağlı cnm. Başka biri için mi? Süregelen kavgaların sıklığından bıkıp mı? Evliliğe giden bi ilişki demişsin evlilik için şartlarını kabul etmediğin için dediklerini kabul ettirmek için mi? Örn o şehirde yaşayalım , düğün böyle olsun o nu almayalım bunu böyle yapalım falan. Bizde eşimle evlilik muhabbetleri açılınca ayrılmıştık daha doğrusu o terketmişti beni. Sebeb yaşayacağımız şehirdi kabul etmeyince ayrıldı benden. Bende sen bilirsin seninle aynı şehirde yaşayan kız çok git onlardan bul dedim. 1 ay sonra tıpış tıpış döndü. Elinde yüzük. Sana tavsiyem arama sakın.

Ellerine sağlık yazdığın için,çok teşekkürler. :)
Sebeplerin hiçbirisi bunlar değil.
Keşke burada anlatılabilecek şey olsa da anlatabilsem..
Sadece onun gerçekten ama gerçekten geçerli bir sebebi vardı.
Birbirimize şuana kadar hiç yanlışımız olmadı.
7 yıl sürdü..
sebep gerçekten değişik ve haksız diyemiyorum.
Arama diyor herkes senin gibi,
en iyisi upuzak olmak demek ki..

Dönmesi çok düşük bir ihtimal. Yüzde 5 diyelim. Yoksa gitmezdi. Zaten o 2-3 ay düşünmüştür taşınmıştır.

Bir insan sebepsiz terk ediyorsa sevmiyor demektir. Sevmeyen bir adam da hiç çekilmez doğrusu. Bi kere yaşadım hayatım alt üst oldu. Allah gostermesin bir daha olursa da çok takmam heralde

Gitmek için haklı bir sebebi vardı diyorsun.
Böyle bir durumda dönüşe olumlu adım atılabilir.

Ama gereksiz, saçma bir sebeple terkeden birinden dönüş beklemem de istemem de affedemem de..

Şuna inanırım, aklımda acaba olacağına keşke olsun.
Acaba yazsam döner mi halleder miyiz diye düşünüp boş hayale kapılacağıma son kez elimden geleni yapıp eğer olmazsa keşke konuşmasaydım demesi daha kolay geliyor bana. Haklı bir sebeple ayrıldıysa tabi.. Aldatma felan hariç

Terkettim ama zorla Terkettim bundan 5 sene önce bikaç ay sonra köpek oldu kapimda o hallere düşecek biri değildi ama ettiğim beddualar nefes almasını bile engellemiş ole soledi geri dönmedim affetmedim onu eşimle tanıştım evlendim 4yil lik evliyim iyiki de affetmemisim hiç pişman degilim

Tetkedilmedim ama yaşamış olsaydım da niye çaresiz olayım ki?
Birkaç ay unutmaya çalışır, kafamı dağıtıp önüme bakardım yani.
Ne yapacağım ki başka?

Sevdiğiniz adam sizi terk etti diyelim, veya terkedilmişlere soruyorum.

Çok seviyorsunuz, ama terkedildiniz. Evliliğe giden ciddi ve saygılı bir ilişkiydi diyelim. Terketmesine rağmen hala seviyorsunuz;

Bir zaman sonra pişman olup aradılar mı yoksa dayanamayıp siz mi aradınız? Aramayanlar da aramadığı için "keşke son kez dökseydim içimi, duysaydım sesini" mi diyor?

Tecrübeleriniz nelerdir? Ne yapmalı, nasıl olmalı böyle bir durumda?

Sadece merak ettiğim için ve sohbet amacıyla soruyorum. Hepinize şimdiden çok teşekkür ediyorum. :KK16:
Evet terkedıldım köpek gibi ağladım koştum arkasından sonra vazgeçtim aslında vazgeçmedim sessizce bekledim başkasına verdim ilgimi tam unutuyorum derken hiç beklenmedik şekillerde donuverdı geri bi romantik bi romantik anlatamam. 2-3 ay da o koştu peşimden affedemedım bi daha guvenemedım. Karşımda ondan daha özverili bu adam vardı ve bi tercih meselesiydi eşimi seçtim. Çok şükür... 2-3 aydan sonra daha koşar miydi bilmiyorum biz yüzükleri takınca o da vazgeçti sanırım

Benim başıma geldi. 1 yıl mezarda yaşadım, gittiği gün mezara girdim. Az buz bir yere de değil başka bir kıtaya gitti. Gittikten sonra benim için hayat durdu. 1 kelime yazsın diye ölmeye razı şekilde bekledim, onu düşünmeden geçirmediğim tek an olmadı.

Sonra aradı. Ama iş işten çoktan geçmişti.

Şimdi ise zerre aklımda yok. Aradığı için onca zaman sonra içim soğudu.

Benim başıma geldi. 1 yıl mezarda yaşadım, gittiği gün mezara girdim. Az buz bir yere de değil başka bir kıtaya gitti. Gittikten sonra benim için hayat durdu. 1 kelime yazsın diye ölmeye razı şekilde bekledim, onu düşünmeden geçirmediğim tek an olmadı.

Sonra aradı. Ama iş işten çoktan geçmişti.

Şimdi ise zerre aklımda yok. Aradığı için onca zaman sonra içim soğudu.

Böyle samimi yazıp anlattığın için çok teşekkür ediyorum öncelikle. :KK15:

Aradığı vakit kaç ay sonra olmuştu peki? Ve aradığında dönmek mi istedi?
Gerçekten karşı taraftan bir süre sonra ses gelmeyince insanın yüreği soğuyor herhalde.

Böyle samimi yazıp anlattığın için çok teşekkür ediyorum öncelikle. :KK15:

Aradığı vakit kaç ay sonra olmuştu peki? Ve aradığında dönmek mi istedi?
Gerçekten karşı taraftan bir süre sonra ses gelmeyince insanın yüreği soğuyor herhalde.

Şöyle ki aramızda zaten garip bir bağ vardı. Hep beni düşündüğünü söyledi ben de çok kızgın olsam da, artık dönüşü olmasa da onu düşünmeyi hiç bırakmadım.

8 , 9 ay sonra mı ne aradı, başkasıyla oldu ama yapamadı. Araması içimi soğuttu o kadar, başkasıyla olunca midemi bulandırdı zaten gitmeden önce yaptığı pisliklere de kızgındım.

Yasadim. Olmeden olmeyi de gordum. Bir sure donmesini bekledim. Acimi icime attim. Aramadim don demedim. Icimdekileri dokersem de hicbirsey degismeyecekti. Cunku kafasinda bitirmese gitmezdi. Terk edilenlerin genel sorusudur bu, dondu mu donduyse ne kadar sure sonra diye sorarlar. Soyleyim. Genelde donmezler. Gittigi yerden memnunsa donmezler. Donenler de tam da sen onu unutup yoluna baktiginda donrer. Bir kafani karistir, o kadar. Yani sen istemezsin bu defa. Cunku ikinci defa deneyenler hep ayni sonucla bir kez daha karsilasirlar. Donenler de genelde yara bandi olarak kullanmak icin donerler. O yuzden bekleme. Icimdekileri pisman olmamak adina dokmem lazim diyorsan da aradiginda bir an icin rahatlarsin ama sonuc degismeyecegi icin bu sefer niye aradim diye pismanlik yasarsin.

Bu kaçıncı terkeden sevgili geri döner mi konusu cidden sayamadim

Hayır terkedenin dönmesini beklemeye benim egom müsade etmiyor yani

oo bakıyorum sitedeki ego ve kibir olayını benden alma gibi bir niyetin var :27:

3t1r a katılmakla birlikte yahu gidenin peşinden koşmayın, aramayın, iç-dış boşaltmayın.. hatta çekip bırakın daha hızlı gitsin siz daha iyisini hak ediyorsunuz :)

Terk edilmek denmez ama elimizde olmayan sebeplerden dolayı ayrıldığım bir ilişkim olmuştu. Seviyorduk ve bitirmemiz gerekiyordu, zaten fazla ilerletmeden bitirmiştik. Ayrı kaldığımız dönemde ilginç bir şekilde ben onu düşünüyordum ve aynı şekilde o da beni düşünüyordu, aramızda farklı bir bağ vardı. Neyse biz ayrıldık falan, aradan zaman geçiyor kendimi tam toparlıyordum; bir şekilde bana ulaşıyordu. Ya arkadaşı araya girip mesaj atıyordu, ya kendisi irtibata geçmeye çalışıyordu. 2 defa bu böyle tekrarlandı, ama öyle bişey ki, dediğim gibi tam toparlanıyorum, onu düşünmeyi bırakıyorum, bi şekilde kendini hatırlatıyor. Biz iletişime geçiyoruz, kavga ediyoruz ve irtibatı kesiyoruz. :D Aradan zaman geçiyor, tam toparlanıyorum, tekrar aynı süreç ve sonu yine anlaşmazlık. Yine saçma süreç ve en sonunda birleşmeye karar verdik. Ama bende bişey bozulunca bozuluyor, eskisi gibi olmuyor. İkinci deneme diye bişey yok o yüzden benim için, zaten başarısız oldu ve tamamen çıkardım hayatımdan. Hatta bir süreliğine engel falan da koyduğum oldu ulaşmasın diye. Çünkü önüme bakmak istiyordum. Eski sevgiliyle arkadaş kalmak, arkadaş ortamlarında falan görüşmek pek bana göre değil yani ben tercih etmiyorum böyle birşeyi. Yapanlara bravo, bence marifet değil ama ben de böyle bir insanım işte. O insan zaten hayatımda olacaksa sevgilim sıfatıyla olurdu, arkadaş sıfatıyla değil. Konu hakkındaki tavsiyem de, aramaman yönünde. Düşünüyorum da, ben kendi isteğimle bitirdiğim ilişkilerde hiç de dönüp aramadım, arkama dahi bakmadım. Bence siz de terk edildiyseniz, birincisi: çaresiz falan değilsiniz. İkincisi: aramanıza gerek yok.

Ben beni terk edenin pesinden kosmam acikcasi.. benim basimada geldi bir kac kez .. mesela tartisma olur, iki uc konusmaz sonra tekrar hopppp geri doner... Hemde pisman hatasini anlayacak sekilde ve ozur dileyerek doner.. bir erkegin pesinden kosulmaz.. birakin onlar sizin pesinizden kossun.. tamamen taktik meselesi..

Back
X