• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Terkedilip daha sonra barışanlar?

Umutbekcisi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2018
79
23
88
31
Arkadaslar aranızda terkedilip daha sonra barısanlar varmı hikayenizi paylasırmısınız?

Bende terkedildim. Uzun zaman sonra arayip barismak istedi ikinci sans istedi. Olmicagini bile bile o şansı verdim. Sonuç yine hüsran. Yine ayrildik. Ben ayrildim hatta. Kendine ceki düzen verdigini düşünmüştüm ama yanilmişim

Bende 27 temmuzda erkek arkadasım sozlerimi dinlemiyorsun ben her fedakarlıgı yapıyorum sen kendi bildigini okuyorsun bana ters ben bu sekilde yapamam diyerek onca yalvarmama ragmen ne yazarsan yaz kararım kesin diyerek beni terketti o gunden beri hıcbısey yazmadım hatlarımız aynı bir rakamı degişik hala kullanıyor benim hediyelerimi hala takıyor kullanıyor bikac gun once 2 kere telefonumu caldırdı whatsappta gecen cevrimiciydi simdi yine engelledi bayram yazar dedim yazmadı hala aglıyorum 2.5 yıl ya 2.5 yıl bu kadar kolaymı

Benim bi sevgilim vardi ayrildi baristik ayrildi baristik sonunda temelli ayrildi.
2 sene sonra bana mesaj atti yalvardi bir sans daha ver diye ama ozamanlar ben simdiki esimle cikiyordum..
Terk edenden ümit etmiceksin en iyisi cünkü daha kötü oluyor

Back
X