Terkedilip, dönmesini beklediğim sevgili...

değişmiyolar değilmi acaba değişirmi diyorum ama matığım hayır değişmez boşver onu diyo mantığımı dinlemeye çalışıyorum. bu arada eski sevgilimi içkisi ve serseriliği için bırakmıştım aradan 10 yıl geçti hala aynı hiç değişmemiş bu saatten sonrada değişmez öyle değilmi bende böyle bi yaşantısı olan birine güvenipte yola çıkamam :20:

Değişmez kesinlikle bu hayata bir defa geliyoruz kararlarını ona göre vermeni öneririm

Benim sevgilim herşeye değer, beklemeye değer. Evet benim de içimde korku var,acaba gider mi diye. Ama hiç pişman değilim, onu beklediğim günlere... Yine gitse, yine beklerim, hep beklerim

Hayat keşke dediğin gibi olsa ama beklemek sadece flimlerde güzel inşallah anlatabiliyorumdur
Gerçek dünyada öyle sandığın gibi güzel bişey değil beklemek

Ama umarım sen mutlu olursun gerçekten beklediğine değer bunuda zaman göstericek sana

pekıı mehpar benım durumumuda bılorsun 8 sene once bırıyle ılıskm vardı 1.5 yllık ılıskı.. 8 sene sonra alısverıs merkeznde karsılastık tabı bu arada kımseyle cıkmadım hıc dusumedım bıle

18yasındayken 1.5 yıllık ılıskı 8 yıl aradan sonra (suan ıkımızde 26yasındayız) gecen gun bı alısverıs merkezınde karsılastık.. yanımdan gectı ve ben ona arkadan seslendım baktı ve cok sasırdı..

sınemeya gıdıcektım kuzenle ve o da pesımıze takıldı bızımle sınemaya gırdı.. gırmeden once 40 dk ara vardı.. o sırada gecmıs yıllarda neler yaptıklarımızdan bahsettık.. ben okulumdan bahsettım..
askerden yenı gelmıs..zaten cokda uzun ılıskılerı olmamıs benden sonra.. en uzunu 6aymıs .. bende bana ıyı katlanmıssın dedıgımde o sen bana ıyı katlanmıssın dedı :) facede benı aratmıs görmus... hafta sonları ne yaptıgımı sordu...gayet guzel konustu ve mutlu gorunuordu.. ben saskınlıkla kahve turu secemezken o garson kıza benım ıcın ne onerırsınız dıyıp bana kendısı sectı lısteden..

benımde hayatımda bırı olup olmadıgını sordu.. bıde 8 sene oncekı yasadıklarımızdan benım hatırlamadıgım seylerı o hatırladı.. ben cok sasırmıstım.. benım onu seneler once yagmur altında bekledıgımı, hala kırmızı et yemedıgımı, babamı kuzenlerımı, ablamın eskı erkek arkadasına kadar hatırladı.. sonra telefon ıstedı bende hıc degıstırmemıstım zaten dedım ona.. o bana ben ona telımızı kaydettık sonra sınema arasında sen bı fılmde aglamıstın hatırlıormusun dedı bana bende cok sevınmıstım bunu hatırladıgına.. ve en son sınema cıkısında yalnız kaldık.. benı arabasıyla evıme kadar bıraktı ıstese bırakmayabılırdı.. ve arabada cok guzel bı tesaduftu dıdı tebessum ederek..

ne yapmam lazmmm ona en son şöle konusmustuk

SMSDE sana umut vermek ıstemıyorum yazmıs ben bunu okuyuncaa cok uzuldum

pekı dedım.. rahstzı ettıgım ıcın cok ozur dılerım .. benı anlıycagını bılıyorum telefnunu sılmek zorundayım dedım..cunku sms attıkca sen rahatsız olucaksın ve bende cok uzgun olucam dogru olan bu dedım.. eger kaderde varsa benı bı sekılde bulursun zaten dedım..umarım hersey gonlunce olur dıdım..
o da ne derrseee begeenırsın :(:(::( sen bılırsın.. hoscakal dedıı yaaaaa bunu dıdı

HALBUKI TELINI SILMEDIM DURUOR :(((((

BANA NE ONERIRRSIN MEHPARRRRRR :((((((((((

SABIRRR TASII OLDMM YEMIN BILLAA

Sana kıyamam ya nedense senin hikayeni okudukça çok üzülüyorum :(((
Çok güzel bir tevafukla karşılaşmışsınız herşey çok güzel geçmiş sen hala onu seviyorsun buraya kadar çok güzel
Ama karşı tarafın tavırları da bir o kadar ilginç :S
Neden hem numaranı isteyip hem umut vermek istemiyor anlamış değilim
Belkide bu süreçte birini sevdi yeni ayrıldı toparlanmak falan mı istiyor acaba
Ama sana bir şans verse onu çok mutlu edeceğine eminim
Erkekleri anlamak zor ya !!!
Neden hayatında birini istemiyor bari güzel bir şekilde açıklama yapsaydı en azından senin aklında soru işaretleri kalmazdı
Bu şekilde nereye kadar bekleyebilirsin ki haksızlık bu :19:

Biz ayrılalı 2 ay oldu. Bu süre zarfında ben onu ne aradım ne sordum. Hiç birşey yapmadım, sessiz kaldım. İkimizin de sosyal paylaşım sitesi yok zaten, sadece telden ulaşıyoruz :)) Ayrıldıktan sonra erkeğe ilgi göstermeyince döner diyolardı, ben de umursamadım, ama içim içimi yedi, aramamak için kendimi zor tuttum :) Peki, siz ayrılalı ne zaman oldu? O size ulaştı mı? Ya da siz aradınız mı?

Bizde 1,5 ay olucak canım. ayrıldıktan 20 gün sonra doğum gününde mail attım oda cevap verdi biraz konuştuk. ben, sevmiyorum deseydin bu kadar uzatmazdım dedim. oda yalan söyleyemiyorum biliyorsun dedi. Onu engelleyen bişiler vardı. İçimde bu acıyı yaşamaya mecburum dedi. Bende neden mecbursun diye sormadım o an. neden sormadım bilmiyorum :/ Daha da konuşmadık. 1 hafta sonrada sildim faceden işte.
Bilmiyorum iyi mi yaptım ama bişiler yapmam gerekiyordu. Puff :ssz:

asık olsa solerdı bana cunku ona sordum neden evlenmedın dedım o da bılmem dıdı en uzunu sendın zaten dedı bana bende bana ıyı dayanmıssın deyınce o da sen bana ıyı dayanmıssın dıdı :(((

sorumluluk almak ıstemıordu öle demıstı banaaa yaa yasımızz olmuss 26 neden sorumluluk almayaasınkıı yaaa dımııııııııııııııı offf resmen erıdım bıttım aama allah 8sene sonra karsılastırdıysa bundada bişi var derım avunurumm :(((

uuzun sure sevgılı ıstemıorum demıstı.. belkı fınansal olarak bakıordur belkıde yanıı :(((( cunku askerden yenı gelmıs ve ekonomık olarak belkı sıkıntıda olabılır.. calısıor ama bılmıorm yanıı :((

ondan baskasıyla evlılık dusunmek cok zor.. zaten ondan ayrıldıktan sonra kendımı derslere vermıstım.. sımdıde öle yaıcam :(((( akademıde ılerlıcem :(((

o benım sırdasımdı herseyımı bılırdı herseyımızı paylasmıstık :(((( anılarrr anılarr anılarr :(((

Anılar gidince ruh da gider. O zaman benden geriye hiçbir şey kalmaz.

Sana kıyamam ya nedense senin hikayeni okudukça çok üzülüyorum :(((
Çok güzel bir tevafukla karşılaşmışsınız herşey çok güzel geçmiş sen hala onu seviyorsun buraya kadar çok güzel
Ama karşı tarafın tavırları da bir o kadar ilginç :S
Neden hem numaranı isteyip hem umut vermek istemiyor anlamış değilim
Belkide bu süreçte birini sevdi yeni ayrıldı toparlanmak falan mı istiyor acaba
Ama sana bir şans verse onu çok mutlu edeceğine eminim
Erkekleri anlamak zor ya !!!
Neden hayatında birini istemiyor bari güzel bir şekilde açıklama yapsaydı en azından senin aklında soru işaretleri kalmazdı
Bu şekilde nereye kadar bekleyebilirsin ki haksızlık bu :19:

Bizde 1,5 ay olucak canım. ayrıldıktan 20 gün sonra doğum gününde mail attım oda cevap verdi biraz konuştuk. ben, sevmiyorum deseydin bu kadar uzatmazdım dedim. oda yalan söyleyemiyorum biliyorsun dedi. Onu engelleyen bişiler vardı. İçimde bu acıyı yaşamaya mecburum dedi. Bende neden mecbursun diye sormadım o an. neden sormadım bilmiyorum :/ Daha da konuşmadık. 1 hafta sonrada sildim faceden işte.
Bilmiyorum iyi mi yaptım ama bişiler yapmam gerekiyordu. Puff :ssz:

Nedenini bende çok merak ettim:) Keşke biraz daha uğraşsaydın, anladığım kadarıyla seni hala seviyormuş

Nedenini bende çok merak ettim:) Keşke biraz daha uğraşsaydın, anladığım kadarıyla seni hala seviyormuş

Ya o an sormadım ama şimdi merak ediyorum sebebini tabi.
Hep ayrılıklarda ben çabaladığım için çok yoruldum birazda o çabalasın istedim ama onda o gücü göremedim.
Hala beni sevmesi bişiyi değiştirmez ki..
Hem sevse vazgeçemezdi, geri gelirdi ama gelmedi..
Neyse :ssz:

Eğer siz de gerçekten seviyorsanız bekleyin, hayatta olmayacak diye birşey yok ki... Siz ne zamandan beri ayrısınız? Sizle hiç konuştu mu?

10 yil oldu biz ayrilali 4 ay önce face den msj atti tekrar görüşmek istiyodu ama ben red ettim ya çünkü hiç değişmemiş ewt istiyorum onu ama güvenemiyorum çünkü içki içiyo ve birazda serseriliği var bi türlü güvenemedim eskidende bu yüzden ayrılmıştım zaten 10 senede hiçbir şey değişmemiş.
Bana son konuşmamızda 8 kişiden dayak yedim dedi bi insan durup durukken neden 8 kişiden dayak yesin ki yine bi konuşmamız da sabah 6 ya kadar arkadaşlarla takıldık dedi şimdi ben buna nasıl güvenip bi yuva kurma planları yapayım
ondan vazgeçememin nedeni insanlığı bana olan sevgisiydi şimdi sevgisindende emin değilim keşke daha düzgün bi hayati olsaydi diyorum hep...ama keşkelerle olmuyor işte düzgün bi hayati olsa gurur murur dinlemez hemen msj atardim
gerçi şimdi bile kendmi zor tutuyorum[/QUOTE]

Siz de haklısınz. Bu yapıda olan birine güvenmek çok zor. Bazen mantığımız daha ağır geliyo. Bence siz doğru olanı yapmışsınz. 10 yıl dile kolay. Ve bu kişi hiç değişmemiş, bundan sonra da değişmez zaten.

Ya o an sormadım ama şimdi merak ediyorum sebebini tabi.
Hep ayrılıklarda ben çabaladığım için çok yoruldum birazda o çabalasın istedim ama onda o gücü göremedim.
Hala beni sevmesi bişiyi değiştirmez ki..
Hem sevse vazgeçemezdi, geri gelirdi ama gelmedi..
Neyse :ssz:

Erkekler kadınlar gibi değil ki... Onlar mücadele etmez, savaşmazlar, onlar için sıkıntıda pes etmek daha kolaydır. Gitmeyi çözüm olarak görürler, geri dönmek istediklerinde ise gururları peşlerini bırakmaz. Ama bu kadar basit olmamalı gitmek... Doğru kuru kuraya sevgi malesef birşeye yaramıyo. Sizin söylediklerinize tamamen katılıyorum. Seven insan vazgeçmez, terketmez, terkederse bile geri döner...

Erkekler kadınlar gibi değil ki... Onlar mücadele etmez, savaşmazlar, onlar için sıkıntıda pes etmek daha kolaydır. Gitmeyi çözüm olarak görürler, geri dönmek istediklerinde ise gururları peşlerini bırakmaz. Ama bu kadar basit olmamalı gitmek... Doğru kuru kuraya sevgi malesef birşeye yaramıyo. Sizin söylediklerinize tamamen katılıyorum. Seven insan vazgeçmez, terketmez, terkederse bile geri döner...

Yo valla ben çok gördüm savaşan çabalayan erkekleri..
Hatta şimdiye kadar sevgisine en çok güvendiğim kişiydi o.
Ama malesef yanıldım. Döner mi dönmez mi bilmiyorum.
Onunla olduğum için pişman olmucam ama eminim o pişman olucaktır bigün anlıcaktır kıymetimi.
Umarım..

Yo valla ben çok gördüm savaşan çabalayan erkekleri..
Hatta şimdiye kadar sevgisine en çok güvendiğim kişiydi o.
Ama malesef yanıldım. Döner mi dönmez mi bilmiyorum.
Onunla olduğum için pişman olmucam ama eminim o pişman olucaktır bigün anlıcaktır kıymetimi.
Umarım..

''Ayrılanlar bir yerde muhakkah karşılarşırlar, o size dönecektir eminim. Belki sevdiğinden belki özlediğinden ya da merak ettiğinden, bir gün size ulaşacaktr. Tabi iş işten geçtikten sonra bir fayda etmeyecektr.

''Ayrılanlar bir yerde muhakkah karşılarşırlar, o size dönecektir eminim. Belki sevdiğinden belki özlediğinden ya da merak ettiğinden, bir gün size ulaşacaktr. Tabi iş işten geçtikten sonra bir fayda etmeyecektr.

Evet aynen öyle.
Ben ki dönmesi için dualar ettiğim kişiyi geri döndüğünde reddettim.
Çünkü artık ona dair hiçbişi kalmıyor içinde o zaman.
Şu an hala küçücükte olsa bi umut var.
Ama her gün biraz daha azalıyor, onun kaybı.
amaan boşver alıştım zaten, hayırlısıııı :24:

inşallah benımkıde bırgun gelırde red ederım oyle ofkelıyım kı gecmyor acısı ... sevgılısıyle hava atma derdınde kocaman adam.. ınsanlardan sevgıden asktan soguyosunuz zamanla...

1 sene içerisinde bu üçüncü ayrılmamız. her ayrıldığımızda dönüp aradı geri don dedi dayanamayıp döndüm özellikle son birleşmemiz masal gibiydi. şimdi yine ayrıyız 15 gün oldu dönüp arasın arasın ki onu bu sefer beşbeter edeyim, gerçekleri yüzüne tokat gibi çarpıp bütün içimdekileri atayım sabırsızlıkla bekliyorumm

1 sene içerisinde bu üçüncü ayrılmamız. her ayrıldığımızda dönüp aradı geri don dedi dayanamayıp döndüm özellikle son birleşmemiz masal gibiydi. şimdi yine ayrıyız 15 gün oldu dönüp arasın arasın ki onu bu sefer beşbeter edeyim, gerçekleri yüzüne tokat gibi çarpıp bütün içimdekileri atayım sabırsızlıkla bekliyorumm

Yine dönecektir, eminim :)

Belki hatırlarsınız, yaklaşık bir ay önce konu açmıştım: Terkedilip, geri dönmesini beklediğiniz sevgliniz var mı diye..Kızlaaarr, terkedilip geri dönmesini beklediğim sevgilim bugün beni aradı...Sesini duyduuum. Sizinle paylaşmak istedim.

Kolay kabul edersen alışkanlık yaparlar :(

Kolay kabul edersen alışkanlık yaparlar :(

Gerçektenden öle oldu... Beni birkaç kez yine bırakmıştı, ama her döndüğünde hemen konuştum, ne bilim hemen kabul ettim. Ama bu durum onda alışkanlık yaptı, dediğiniz gibi. Baktım ikinci kez de bıraktı, sonra üç oldu... Şimdi yine geldi, kabul ettim... Niye böyle oluyo anlamıyorum. Gideceklerse niye dönüyolr, döneceklerse niye gidiyolar? Veya her terkedişin ardından bu kadar emin bir şekilde kabul edileceğni nerden bliyor? Sanırım benim yüzümden...

terkediliyorsunuz madem hele sebepsizse bağrınıza taş basıp barışmamanız lazım. hiç değilse barışma süresini uzatabilirsiniz. yani ne bilim geri geldiğinde duygularımdan emin değilim diyip bekletip bu arada mümkün olduğunca az ilgilenin.
işe yarayacaktır en azından bende işe yaradı...

Gerçektenden öle oldu... Beni birkaç kez yine bırakmıştı, ama her döndüğünde hemen konuştum, ne bilim hemen kabul ettim. Ama bu durum onda alışkanlık yaptı, dediğiniz gibi. Baktım ikinci kez de bıraktı, sonra üç oldu... Şimdi yine geldi, kabul ettim... Niye böyle oluyo anlamıyorum. Gideceklerse niye dönüyolr, döneceklerse niye gidiyolar? Veya her terkedişin ardından bu kadar emin bir şekilde kabul edileceğni nerden bliyor? Sanırım benim yüzümden...

Neden diye mi soruyorsun ? Sende gayet iyi biliyorsunki sen hemen kabul ettiğin için bu cesareti kendinde buluyor ve haklıda..
Sende nasıl hiç sorgulamadan döner dönmez kabul ediyorsun asıl ben ona inanamıyorum.. Sen böyle yaptıkça gider gider döner ama bir gün bakarsın dönmez belli olmazda..

terkediliyorsunuz madem hele sebepsizse bağrınıza taş basıp barışmamanız lazım. hiç değilse barışma süresini uzatabilirsiniz. yani ne bilim geri geldiğinde duygularımdan emin değilim diyip bekletip bu arada mümkün olduğunca az ilgilenin.
işe yarayacaktır en azından bende işe yaradı...

Karar verdim artık, ben de öle davranacam... Onu hep ben arıyorum, onda ise hiç alttan alma yok. Artık ilgilenmicem. O arasın bundan sonra. Madem geri döndü, o koşsun peşimden...

Neden diye mi soruyorsun ? Sende gayet iyi biliyorsunki sen hemen kabul ettiğin için bu cesareti kendinde buluyor ve haklıda..
Sende nasıl hiç sorgulamadan döner dönmez kabul ediyorsun asıl ben ona inanamıyorum.. Sen böyle yaptıkça gider gider döner ama bir gün bakarsın dönmez belli olmazda..

Bilmiyorm neden neden... Onu her şekilde her durumda kabul ettim ve kabul ediyorum...Ondan vazgeçemeyeceğimi biliyor ve elini kolunu sallayarak geliyor. Ona bu özgüvei ben verdim evet...

Back
X