Terkedilip, geri dönmesini beklediğiniz biri var mı?

şu an yok. ama zamanında oldu
geri dönmesi için hiçbirşey yapmadım
ben üzülürken ağlayıp sızlarken değilde ben vazgeçtikten sonra geldi
tabi o zaman geçti borun pazarı :ssz:
genelde öyle olur zaten
beklenenler hep vazgeçildikten sonra gelir

şu an yok. ama zamanında oldu
geri dönmesi için hiçbirşey yapmadım
ben üzülürken ağlayıp sızlarken değilde ben vazgeçtikten sonra geldi
tabi o zaman geçti borun pazarı :ssz:
genelde öyle olur zaten
beklenenler hep vazgeçildikten sonra gelir

Artık çok geç gelmesi siz vazgeçtikten sonra.. Keşke zamanında gelip yanınızda olsaydı ya da hiç bırakıp gitmeseydi...

unutursun arkadaşım herşeyi zamana bırak Allah başka dert vermesin ...

Doğru aslında oturup şükretmek gerekiyo elimiz, ayağımız tutuyo diye, sıkıntımız yok diye. Ama insanın elinde değil cerencim ya da ben büyütüyorum gözümde ilk sevdiğim olduğu için bu kadar acı çekip yolunu gözlüyorum bekliyorum... Zaman en iyi ilaç...

Artık çok geç gelmesi siz vazgeçtikten sonra.. Keşke zamanında gelip yanınızda olsaydı ya da hiç bırakıp gitmeseydi...
tabi orası öyle ama ben şimdi beni terkeden dönüp gelmeyen herkese teşekkür ediyorum içimden
o kadar güzel bir ilişkm var ki
terkedilmeseydim , onunla tanışma fırsatım olmayacaktı belkide

Ben de dün terkettim...

Sanırım çok pişman değilim.

Birlikte olmak istiyorum tekrar ama,

Önce gelip güzelce bir gönlümü alması gerekiyor :51:

1 Kere terkedildim oda şımarıklıktan :1:
Hep bitsin bitsin derdim o hayır derdi ama arkadaşken bana bir ilişkisini anlatmıştı kız ayrılalım demiş hep en sonunda buda tamam bitsin demiş sonra kız pişman olmuş ama bizimki dönmemiş.. Neyse ben bu olayı bildiğim halde sevgi şımarığı oldum nasılsa benden vazgeçemiyor diye zırt pırt saçma sapan konulardan bitsin diyodum bi gün olmicak galiba ya dedim sanıyorum ki "aşkım saçmalama sinirle söylüyosun yine" dicek.. bence de dedi ben şok :53:
çok üzüldüm dönsün diye bekledim ama sonra unuttum, unutmamdan kısa süre sonra o bana dönmek istedi bu seferde ben istemedim.. :27:

1 Kere terkedildim oda şımarıklıktan :1:
Hep bitsin bitsin derdim o hayır derdi ama arkadaşken bana bir ilişkisini anlatmıştı kız ayrılalım demiş hep en sonunda buda tamam bitsin demiş sonra kız pişman olmuş ama bizimki dönmemiş.. Neyse ben bu olayı bildiğim halde sevgi şımarığı oldum nasılsa benden vazgeçemiyor diye zırt pırt saçma sapan konulardan bitsin diyodum bi gün olmicak galiba ya dedim sanıyorum ki "aşkım saçmalama sinirle söylüyosun yine" dicek.. bence de dedi ben şok :53:
çok üzüldüm dönsün diye bekledim ama sonra unuttum, unutmamdan kısa süre sonra o bana dönmek istedi bu seferde ben istemedim.. :27:

Neden hep böle oluyor? Aşklar, sevgiler zamanında yaşanılmıyor, neden hep geç kalıyo sevgili? İş işten geçtikten sonra dönse ne olur dönmese ne olur...

Back
X