Düşünceniz çok saçma.arkadaşlarınızın sizden başka arkadaşı sevgilisi elbetteki olacak.anksiyate moda bi hastalık heralde önüne gelen oluyor bu ara.
Ama değiştik tabi bası seylerini onaylamıyorum ve yargılıyorm elimde değil bu durum beni cok üzüyor
Konunuzda anksiyete düzeyine çıkıyor diye zaten kendi kendinize teşhis koymuşsunuz.moda diye olmuyorlar zaten herkes siz gibi kendi kendine teşhis koyuyor.Bende saçmalamayın kimse moda diye anksiyete olmaz hadi olun da göreyim
Kendi kendime koyduğumu nerden biliyorsun sen önce yargılarını bırak kenara ben doktora giden biriyim.Konunuzda anksiyete düzeyine çıkıyor diye zaten kendi kendinize teşhis koymuşsunuz.moda diye olmuyorlar zaten herkes siz gibi kendi kendine teşhis koyuyor.
Kardeş kızı bi rahat birak ya. Dün otele gitti diye bugun baska arkadasi var diye problem cıkartiyosun. Cekilecek cile degilsin hea.
Sürekli arkadaş kıskançlığı ,dünde bir arkadaşınız mutlu diye üzülüyordunuz
Anksiyeteyi Allah düşmanımın başına vermesin. Panik atağa dönünce görün bir de anlatılmaz yaşanır, bir araştırın.Düşünceniz çok saçma.arkadaşlarınızın sizden başka arkadaşı sevgilisi elbetteki olacak.anksiyate moda bi hastalık heralde önüne gelen oluyor bu ara.
Ben de yalnızlık korkusu nedeniyle anksiyete yaşadım bir kaç sene önce.(doktor teşhisli) Çevremde bir sürü bana değer veren yakın arkadaşım olduğu halde kendimi aşırı yalnız hissederdim ve kimseye güvenmezdim. Kötü günler geçirdim, kendi davranışlarım sebebiyle çevremde hiç kimse kalmadı, odamdan günler haftalarca çıkmadığım, çıktığımda da koşa koşa geri döndüğüm günler oldu. Ama her şey düzeldi, insanlara aşırı bağlanmadan yakın olabilmeyi öğrendim, bazı insanlara güvenmeyi ve her davranışlarından bir anlam çıkarmamayı, sürekli alınganlık yapmamayı öğrendim. Bir de bir dostluğu kurmanın çok uzun yıllar alabildiğini ama yıkmanın bir kaç dakika aldığını, bana değer veren insanlara özen göstermeyi öğrendim, aşırı yalnız kaldığım bu süreçte. Yani çok da iyi oldu, yeni bir ben oldum.
Şu aşamada hala yakın arkadaşlarım var ama sürekli irtibatta olmasak da kendimi hiç yalnız hissetmiyorum. Sürekli yeni insanlarla tanışıyorum ve saçma insanlar olsalar bile asla kendimi toplumun kalanından izole etmiyorum. Yalnızlıktan da keyif almayı öğrendim. Siz de atlatırsınız bir şekilde kendinize eziyet etmeyin.
Ben arkadaş canlısı değilim hiç olmadım. Soğuk olarak görünürüm tanıyana kadar zaman geçer derken kimseyle yakınlık kurmam. Bende yalniz gibi bişeyim ama kimseye ihtiyaç duymuyorum. Ben mi garibim? Insanlar umurumda değil doğrusu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?