Terkedilme kaybetme korkusu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Korku enerjisi çok güçlü , illa ki gerçekleşiyor dikkat et

Anksiyeteyi Allah düşmanımın başına vermesin. Panik atağa dönünce görün bir de anlatılmaz yaşanır, bir araştırın.
Araştırmama gerek yok annem panik atak yıllardır.ailemde bir çok kişide var.babam yıllardır başka bir psikolojik rahatsızlıkla yaşıyor.ömür boyuda yaşayacak.çocuk yaşta tanıştım ben bu hastalıklarla.tanışmak zorunda kaldım daha doğrusu.benim söylemek istediğim herkes kafasına göre kendine teşhis koyuyor.en ufak birşeyde yok panik atağım yok anksiyeteyim.allah gerçekten kimseye vermesin.

Bence siz sosyal biri olmayı isteyip sosyalleşmektende korkuyor olabilirsiniz. Bu durumu düzeltmek elinizde kimseye muhtaç değilsiniz. Kendinizi toparlayın ve yeni arkadaşlıklar kurun, yeni bir çevre yaratın. Yılların hatrına arkadaşınıza karşı güçlü bir bağlılığınız var anlayabiliyorum sizi fakat yıllarınızı geçirmeniz illa ömrünüzü geçirmeniz gerektiği anlamına gelmez. Anlaşamadığınız noktalarda elbet vardır o yüzden yargılıyorsunuzdur. Yeni insanlar tanıdıkça, kafa dengi birileri hayatınıza girmeye başlayınca bu kaygıdan kurtulabilirsiniz. Neşelenmek, eğlenmek, gülmek ve farklı kişilerle aktivite yapmak aklınızı oyalamaktan ziyade sizi daha mutlu ve kaygısız yapar.

Vakit geçirebileceğim bir ortam yok inanki, kuzenlerimlede ayrı şehirlerdeyiz genel olarak uzağız. Ben kendi kendime yetebileceğime inandım hepsi bu. Buraya yıllar önce farklı bir üyelikle kayıt olmuştum, ozamanlar senin gibi düşünüyodum. Sonra burdan 6-7 arkadaşım oldu. Farklı sehirlerdeydik ama buluşup görüştük. Güzel vakit geçirirdik sanaldan bile olsa sabahlara kadar eğlenirdik.. Yani içinde bulabilirsin çözümü. Benim ahiretliğim diyebileceğim biri hiç olmayacak mesela öyle görünüyor. Yapacak bişey yok.

valal benimde bilemiyorum oalcak mı... şimdi arkadasım stem etti onu kırmısım bilmem ne bana göre tersse kucak acamam yaptıgı seye dimi..

valal benimde bilemiyorum oalcak mı... şimdi arkadasım stem etti onu kırmısım bilmem ne bana göre tersse kucak acamam yaptıgı seye dimi..

Yani elbette öyle ama yargılamak karışmak kimsenin hakkı değil. Benimde 19 yaşında evlenen bi arkadaşım var mesela. Çocuk yapma çalış dedim. Evliliğe alış bi tanı dedim. 1 haftalık hamile... Eee yani banane. Ben iyiliğini düşünür söylerim gerisi onun hayatı. Sen biraz çekil ve takılma yani. Birbirinizle herşeyi paylaşın, öneriler verin birbirinize ama yargılamayın yani anlatabildim mi.. İnan daha mutlu olursun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…