- 6 Ekim 2008
- 272
- 32
- 118
- Konu Sahibi rbd.dulce1
-
Hanımlar iki haftadır adını koyduğumuz bi ilişkim var.Başında o kadar ısrarcı ve ilgiliydi ki ilişkiyi başlatana kadar.Buluşmalarımızd..............dece benim olur böyle arada dedi.arada bunalımlara girip sessizliğe gömüldüğünü ilk buluşmamızda da söylemişti ama bilmiyorum.gerçekten etkilenmiştim sizce terk mi edilicem nasıl davranırsam düzeltebilirim durumları?
o senin tadini oyle bi kacirir ki keske terk etseymisim diye pismanlik yasarsinayrıl diyen arkadaşlar haklısınız aslında ama ünide son senem ve şu bir ay sınav dönemim.terkedersem kendimi yiyip bitirir dersleri tatile çıkarırım biliyorum. yarınki sınavıma bile bugün çalışamadım moralim bozuldu diye büte bırakıcam sanırım.en azından şu sınav dönemim bitene kadar tadım kaçmasın ayrılık yaşamıyım istiyorum.iki haftalık bile olsa gerçekten etkilenmiş ve heveslenmiştim çünkü.
başka biri olduğunu düşünmüyorum ama iki buçuk senedir ilkkez ciddi ilişki denemeye çalıştığı için beni kafasında eski sevgilisiyle kıyaslıyo bence.hala eski sevgilisini unutmadığını düşünüyorum.Ben olsam depresyona oyle girilmez boyle sokulur derdim. Pasamin keyfi gelcek bi de senden yok asik et bilmem ne dicek. Bence seni elde bir tutmaya calisiyor suan. Baska birinden olumlu yanit bekliyor bile olabilir
ayrıl diyen arkadaşlar haklısınız aslında ama ünide son senem ve şu bir ay sınav dönemim.terkedersem kendimi yiyip bitirir dersleri tatile çıkarırım biliyorum. yarınki sınavıma bile bugün çalışamadım moralim bozuldu diye büte bırakıcam sanırım.en azından şu sınav dönemim bitene kadar tadım kaçmasın ayrılık yaşamıyım istiyorum.iki haftalık bile olsa gerçekten etkilenmiş ve heveslenmiştim çünkü.
Ay birden dusundumde belki bende o yuzden terkedilmisimdirBen olsam depresyona oyle girilmez boyle sokulur derdim. Pasamin keyfi gelcek bi de senden yok asik et bilmem ne dicek. Bence seni elde bir tutmaya calisiyor suan. Baska birinden olumlu yanit bekliyor bile olabilir
Sen bu kafayla dusunursen but de kesmez seni yaz okulu ya da bi sene uzat ancak toparlarsin kendini.. Zira terkedilme ihtimalin o kadar yuksek ki...ayrıl diyen arkadaşlar haklısınız aslında ama ünide son senem ve şu bir ay sınav dönemim.terkedersem kendimi yiyip bitirir dersleri tatile çıkarırım biliyorum. yarınki sınavıma bile bugün çalışamadım moralim bozuldu diye büte bırakıcam sanırım.en azından şu sınav dönemim bitene kadar tadım kaçmasın ayrılık yaşamıyım istiyorum.iki haftalık bile olsa gerçekten etkilenmiş ve heveslenmiştim çünkü.
başka biri olduğunu düşünmüyorum ama iki buçuk senedir ilkkez ciddi ilişki denemeye çalıştığı için beni kafasında eski sevgilisiyle kıyaslıyo bence.hala eski sevgilisini unutmadığını düşünüyorum.
Bi arkadasimin basina geldi yakin zamanda. Gece balayi plani yapiyorlar sabah kalkiyor ben ara vermek istiyorum diye. Yok benim psikolojim bozuk bunalimdayim sen benden daha iyikerine layiksin falan. Kiz sok tabi. Bi sure bekle sebebini ogreneceksin diyor. Sonra internet hesabinda yeni sevgilisiyle boy boy fotolar. Yani erkekler yan cizmeye basladiysa o yol baska hatundan geciyordur...Ay birden dusundumde belki bende o yuzden terkedilmisimdir
2 haftalık bir ilişki acısı seni bitirmez merak etme. Onun depresyonunu çekmek daha mı az tadını kaçıracak yani ? Son senem diyorsun böyle dengesizler için ne gerek var kendini strese sokmaya?oda bir şey mi? Bende final zamanı boynuzlandığımı öğrenmiştim ama büte falan kalmadım o sinirle bir inekledimayrıl diyen arkadaşlar haklısınız aslında ama ünide son senem ve şu bir ay sınav dönemim.terkedersem kendimi yiyip bitirir dersleri tatile çıkarırım biliyorum. yarınki sınavıma bile bugün çalışamadım moralim bozuldu diye büte bırakıcam sanırım.en azından şu sınav dönemim bitene kadar tadım kaçmasın ayrılık yaşamıyım istiyorum.iki haftalık bile olsa gerçekten etkilenmiş ve heveslenmiştim çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?