Terkedilmek istemiyorum

rbd.dulce1

kış güneşi...
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2008
272
32
118
Hanımlar iki haftadır adını koyduğumuz bi ilişkim var.Başında o kadar ısrarcı ve ilgiliydi ki ilişkiyi başlatana kadar.Buluşmalarımızda hep seninle evleneceğimizi hissediyorum diyo.iki buçuk sene evvel sevdiğinden ayrılmış sonra hayatına kimseyi almamış tek gecelik ilişkiler hariç.Bana bi kaç kez dedi ki o sevgilimden beri ilkkez bi kızı tanımaya çalışıyorum,vakit geçirmekten zevk alıyorum beni bırakma.ama iki gündür telefonlarımı açmıyo o kendini çektikçe ben arıyorum defalarca bu sefer boğuyorum belki.tüm aramalarıma ve mesajlarıma saatler sonra bi satır bişey yazıyo.dün sabahın altısında bana "beni kendine aşık et nolur" yazmış.bugün mesaj attım o karşılıklı çaba istiyo diye gördü yine yazmadı sinirden 7-8 kez aradım.En son aradı beni ve bunalımdayım üstüme gelme kendi halime bırak beni iki üç güne düzelirim dedi.Ayrılmak mı istiyosun dedim.Hayır saçmalama manyak mısın küçük bi bunalım sadece benim olur böyle arada dedi.arada bunalımlara girip sessizliğe gömüldüğünü ilk buluşmamızda da söylemişti ama bilmiyorum.gerçekten etkilenmiştim sizce terk mi edilicem nasıl davranırsam düzeltebilirim durumları?

telefonları açmıyor
sizinle konuşmuyor
lütfedip 1 satır yazıyor
"beni kendine aşık et" demiş! yani aşık değilim, çalış çabala et!
küçük bir bunalım, beni kendi halime bırak!
terk edilmeyi beklemeyip terk ederseniz ve arkanıza bakmazsanız düzeltirsiniz bu durumu!

Son düzenleme:
Issız adam mode on
yazacaktım kiiii yazılmış.. Hiç çekemem valla,depresyonu kime.

Bunların hepsi aynı yahu:)
Bacim başta benimkide bunalimdayim zaman ver dedi:) gidiş o gidiş :) kısaca durum su. Elde ettim heyecanı kalmadı, aradığım sen degilmissin, evet seviyorum ama yapamiyorum. İkimizide üzmek istemiyorum:)

ayrıl diyen arkadaşlar haklısınız aslında ama ünide son senem ve şu bir ay sınav dönemim.terkedersem kendimi yiyip bitirir dersleri tatile çıkarırım biliyorum. yarınki sınavıma bile bugün çalışamadım moralim bozuldu diye büte bırakıcam sanırım.en azından şu sınav dönemim bitene kadar tadım kaçmasın ayrılık yaşamıyım istiyorum.iki haftalık bile olsa gerçekten etkilenmiş ve heveslenmiştim çünkü.

o senin tadini oyle bi kacirir ki keske terk etseymisim diye pismanlik yasarsin

Ya bi sorsana boyle bunalima girince sadece sana karsimi bunalima giriyor. Anne babasiyla arkadaslariyla falan nasil bi bak bakalim. Sana karsiysa tamamen unutamamis kizi ben oyle dusunurdum basardim tekmeyi bide arayacakmiyimm

Ben olsam depresyona oyle girilmez boyle sokulur derdim. Pasamin keyfi gelcek bi de senden yok asik et bilmem ne dicek. Bence seni elde bir tutmaya calisiyor suan. Baska birinden olumlu yanit bekliyor bile olabilir
başka biri olduğunu düşünmüyorum ama iki buçuk senedir ilkkez ciddi ilişki denemeye çalıştığı için beni kafasında eski sevgilisiyle kıyaslıyo bence.hala eski sevgilisini unutmadığını düşünüyorum.

yarın seni terkederse mi daha çok etkileneceksin?
sen onu terkedersen mi?

bu 15 gün aramalarına dönmeyip, sana yazmayınca mı daha çok etkileneceksin?
sen onu terkedersen mi?

birinde en azından ben yaptım dersin olur biter, gururunu kurtarırsın en azından.

Ben olsam depresyona oyle girilmez boyle sokulur derdim. Pasamin keyfi gelcek bi de senden yok asik et bilmem ne dicek. Bence seni elde bir tutmaya calisiyor suan. Baska birinden olumlu yanit bekliyor bile olabilir
Ay birden dusundumde belki bende o yuzden terkedilmisimdir

Sen bu kafayla dusunursen but de kesmez seni yaz okulu ya da bi sene uzat ancak toparlarsin kendini.. Zira terkedilme ihtimalin o kadar yuksek ki...

canım aşk öyle bir şey değil
bak şöyle bir laf var ve çoooook doğru
"insan ilk aşkını son, son aşkını da ilk aşkı zannedermiş"
yani şu ana kadar, ona ex aşkını unutturamadıysan, daha da unutturamazsın, veya çok zor unutturursun, çok uzun süre sabretmen gerekir

yani, yeni birine karşı gerçekten o heyecanı duyduğunda, eskisi silinir gider gönlünden
bence sen bile bile lades diyorsun

Ay birden dusundumde belki bende o yuzden terkedilmisimdir
Bi arkadasimin basina geldi yakin zamanda. Gece balayi plani yapiyorlar sabah kalkiyor ben ara vermek istiyorum diye. Yok benim psikolojim bozuk bunalimdayim sen benden daha iyikerine layiksin falan. Kiz sok tabi. Bi sure bekle sebebini ogreneceksin diyor. Sonra internet hesabinda yeni sevgilisiyle boy boy fotolar. Yani erkekler yan cizmeye basladiysa o yol baska hatundan geciyordur...

2 haftalık bir ilişki acısı seni bitirmez merak etme. Onun depresyonunu çekmek daha mı az tadını kaçıracak yani ? Son senem diyorsun böyle dengesizler için ne gerek var kendini strese sokmaya?oda bir şey mi? Bende final zamanı boynuzlandığımı öğrenmiştim ama büte falan kalmadım o sinirle bir inekledim sonra depresyonumu ayrıca yaşamıştım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…