- 23 Mart 2014
- 6.461
- 12.327
- 198
- Konu Sahibi rbd.dulce1
-
Evet çok sarsıldı. Ve arkadaşım hissetmişti. Sevgilisinin çok eski bir swarm hesabını bulmuştu uzun zamandır kullanılmayan. Orada bir kızla resmi vardı, sorduğunda eski sevgilim o hesap kapalı açmıyorum demiş(gerçekten de kullanılmıyordu),o zamandan beri şüpheliydi bizde ne alakası var eski hesap,boşa didikleme sıkıntı yapma kendine diyorduk, bizimki sordukça oda ne alakası var saçmalama diye uste çıkıyormuş.sonra adam ıssız moda geçince bu iyice şüphelendi ve gerçekten o kızla nişanlanmış.Erkeklerin bi cogunda taktik ayni sanirim. Arkadasina da cok uzuldum. Yazik bos hayallere
bence dönerse onundur , ben lahmacun söyledimHani bi aralar facede çok gezen bir laf vardı:
Sevdiğini serbest bırak, dönerse senindir, dönmezse ebenindir, zıplıyorsa delidir, çömeldiyse dokunma..
Bunu uygula bi bakiyim
Ya benim espriden sonra kızcağız bi şok etkisi yaşayıp kendine gelir dediydimbence dönerse onundur , ben lahmacun söyledimdeyipp gecenin en saçma esprisini yapıp uyuyorum
bence 2 kat şok yaşayacakYa benim espriden sonra kızcağız bi şok etkisi yaşayıp kendine gelir dediydim
Evet çok sarsıldı. Ve arkadaşım hissetmişti. Sevgilisinin çok eski bir swarm hesabını bulmuştu uzun zamandır kullanılmayan. Orada bir kızla resmi vardı, sorduğunda eski sevgilim o hesap kapalı açmıyorum demiş(gerçekten de kullanılmıyordu),o zamandan beri şüpheliydi bizde ne alakası var eski hesap,boşa didikleme sıkıntı yapma kendine diyorduk, bizimki sordukça oda ne alakası var saçmalama diye uste çıkıyormuş.sonra adam ıssız moda geçince bu iyice şüphelendi ve gerçekten o kızla nişanlanmış.
Bizimkisi de whatsappa girmeyen cocuk geceleri bile girince suphelendi ama insan konduramiyor heralde. Sonra ne falci kaldi gitmedigi ne dualar kaldi etmedigi ama giden baskasi icin gitmisse ne kadar guven olabilir ki tekrar? Bizimkisi henuz yeni yeni kendisini topluyor. Sizinkisi insallah kendisine gelmistir.Evet çok sarsıldı. Ve arkadaşım hissetmişti. Sevgilisinin çok eski bir swarm hesabını bulmuştu uzun zamandır kullanılmayan. Orada bir kızla resmi vardı, sorduğunda eski sevgilim o hesap kapalı açmıyorum demiş(gerçekten de kullanılmıyordu),o zamandan beri şüpheliydi bizde ne alakası var eski hesap,boşa didikleme sıkıntı yapma kendine diyorduk, bizimki sordukça oda ne alakası var saçmalama diye uste çıkıyormuş.sonra adam ıssız moda geçince bu iyice şüphelendi ve gerçekten o kızla nişanlanmış.
Çok düşündük yapalım diye ama öncelikle ulaşma şansı fazla yoktu,uğraşsa yüzyüze olabilirdi ama Allahından bulsun kısmında kaldı.Konuyla çok alakasız ama gökten bir melek inip şu nişanlı kızların kulağına gerçekleri fısıldasa ya. Yazıktır günahtır
Hala yalnız ama eskisi kadar kötü değil.Bizimkisi de whatsappa girmeyen cocuk geceleri bile girince suphelendi ama insan konduramiyor heralde. Sonra ne falci kaldi gitmedigi ne dualar kaldi etmedigi ama giden baskasi icin gitmisse ne kadar guven olabilir ki tekrar? Bizimkisi henuz yeni yeni kendisini topluyor. Sizinkisi insallah kendisine gelmistir.
Kızı bilmem ama beni epey güldürdü. Ekran görüntüsü aldım baktıkça seni hatırlayacağım :)Ya benim espriden sonra kızcağız bi şok etkisi yaşayıp kendine gelir dediydim
Hanımlar iki haftadır adını koyduğumuz bi ilişkim var.Başında o kadar ısrarcı ve ilgiliydi ki ilişkiyi başlatana kadar.Buluşmalarımızda hep seninle evleneceğimizi hissediyorum diyo.iki buçuk sene evvel sevdiğinden ayrılmış sonra hayatına kimseyi almamış tek gecelik ilişkiler hariç.Bana bi kaç kez dedi ki o sevgilimden beri ilkkez bi kızı tanımaya çalışıyorum,vakit geçirmekten zevk alıyorum beni bırakma.ama iki gündür telefonlarımı açmıyo o kendini çektikçe ben arıyorum defalarca bu sefer boğuyorum belki.tüm aramalarıma ve mesajlarıma saatler sonra bi satır bişey yazıyo.dün sabahın altısında bana "beni kendine aşık et nolur" yazmış.bugün mesaj attım o karşılıklı çaba istiyo diye gördü yine yazmadı sinirden 7-8 kez aradım.En son aradı beni ve bunalımdayım üstüme gelme kendi halime bırak beni iki üç güne düzelirim dedi.Ayrılmak mı istiyosun dedim.Hayır saçmalama manyak mısın küçük bi bunalım sadece benim olur böyle arada dedi.arada bunalımlara girip sessizliğe gömüldüğünü ilk buluşmamızda da söylemişti ama bilmiyorum.gerçekten etkilenmiştim sizce terk mi edilicem nasıl davranırsam düzeltebilirim durumları?
Acı çekmek özgürlük mü sizin oralarda??? Terket ne hali varsa görsünHanımlar iki haftadır adını koyduğumuz bi ilişkim var.Başında o kadar ısrarcı ve ilgiliydi ki ilişkiyi başlatana kadar.Buluşmalarımızda hep seninle evleneceğimizi hissediyorum diyo.iki buçuk sene evvel sevdiğinden ayrılmış sonra hayatına kimseyi almamış tek gecelik ilişkiler hariç.Bana bi kaç kez dedi ki o sevgilimden beri ilkkez bi kızı tanımaya çalışıyorum,vakit geçirmekten zevk alıyorum beni bırakma.ama iki gündür telefonlarımı açmıyo o kendini çektikçe ben arıyorum defalarca bu sefer boğuyorum belki.tüm aramalarıma ve mesajlarıma saatler sonra bi satır bişey yazıyo.dün sabahın altısında bana "beni kendine aşık et nolur" yazmış.bugün mesaj attım o karşılıklı çaba istiyo diye gördü yine yazmadı sinirden 7-8 kez aradım.En son aradı beni ve bunalımdayım üstüme gelme kendi halime bırak beni iki üç güne düzelirim dedi.Ayrılmak mı istiyosun dedim.Hayır saçmalama manyak mısın küçük bi bunalım sadece benim olur böyle arada dedi.arada bunalımlara girip sessizliğe gömüldüğünü ilk buluşmamızda da söylemişti ama bilmiyorum.gerçekten etkilenmiştim sizce terk mi edilicem nasıl davranırsam düzeltebilirim durumları?
Bak ne yap biliyormusun ilk msjinin altindaki ilk 3 4 msji oku bu msjda dahil kesinlikle haklilar.....uzulsende ayril tek tarafli cabayla gidecek bu is belli senden etkilendim ama bekledigim gibi olmadi diyor bagira bagira sonra telefonlar acilmiyor vs zorlama olmayiversin uzulmedeBöyle megoloman, geçmişi hala silmemiş, birde beni kendine aşık et ! diyecek kadar hadsiz bir adam seni terketsin zaten..
Ama normali SENİN terketmen.. Ne işin var sorunluyla Allah aşkına ?
Ben evliyim ya, benden geçti o işlerBak ne yap biliyormusun ilk msjinin altindaki ilk 3 4 msji oku bu msjda dahil kesinlikle haklilar.....uzulsende ayril tek tarafli cabayla gidecek bu is belli senden etkilendim ama bekledigim gibi olmadi diyor bagira bagira sonra telefonlar acilmiyor vs zorlama olmayiversin uzulmede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?