Terkedilmek istemiyorum

Erkeklerin bi cogunda taktik ayni sanirim. Arkadasina da cok uzuldum. Yazik bos hayallere
Evet çok sarsıldı. Ve arkadaşım hissetmişti. Sevgilisinin çok eski bir swarm hesabını bulmuştu uzun zamandır kullanılmayan. Orada bir kızla resmi vardı, sorduğunda eski sevgilim o hesap kapalı açmıyorum demiş(gerçekten de kullanılmıyordu),o zamandan beri şüpheliydi bizde ne alakası var eski hesap,boşa didikleme sıkıntı yapma kendine diyorduk, bizimki sordukça oda ne alakası var saçmalama diye uste çıkıyormuş.sonra adam ıssız moda geçince bu iyice şüphelendi ve gerçekten o kızla nişanlanmış.

Hani bi aralar facede çok gezen bir laf vardı:
Sevdiğini serbest bırak, dönerse senindir, dönmezse ebenindir, zıplıyorsa delidir, çömeldiyse dokunma..
Bunu uygula bi bakiyim
bence dönerse onundur , ben lahmacun söyledim deyipp gecenin en saçma esprisini yapıp uyuyorum

Konuyla çok alakasız ama gökten bir melek inip şu nişanlı kızların kulağına gerçekleri fısıldasa ya. Yazıktır günahtır

Bizimkisi de whatsappa girmeyen cocuk geceleri bile girince suphelendi ama insan konduramiyor heralde. Sonra ne falci kaldi gitmedigi ne dualar kaldi etmedigi ama giden baskasi icin gitmisse ne kadar guven olabilir ki tekrar? Bizimkisi henuz yeni yeni kendisini topluyor. Sizinkisi insallah kendisine gelmistir.

Küstah bir Adam
Aşk acısı var (geçmediğine çok eminim)
Ara ara 2-3 günlük dep. girip dünya ile bağını kesiyor
Vs.vs.
Çabanız neden??
Bu ilişki sürmez, sürmeyecek

Benim gibi yoklukta mısın bacım:)

Konuyla çok alakasız ama gökten bir melek inip şu nişanlı kızların kulağına gerçekleri fısıldasa ya. Yazıktır günahtır
Çok düşündük yapalım diye ama öncelikle ulaşma şansı fazla yoktu,uğraşsa yüzyüze olabilirdi ama Allahından bulsun kısmında kaldı.
Hala yalnız ama eskisi kadar kötü değil.

Böyle insanlarla ne işiniz var? Kendinizi hiç mi sevmiyorsnuz yada hiç mi saygınız yok? Yaşınız 16 değilse şayet, bu size karşı yapılmış bir terbiyesizlikten başka bir şey değil katiyyen. Sizi gerçekten sevip ilgilenicek aptal aptal davranmicak insanlarlada gayet tanışabilirsiniz.Zaten bu derece gerzek biriyle karşılaşma oranınız binde bir. Vakit kaybettiğinize değmez.

Sizinle ilişkiye aşk acısını unutmak için başlamış.Görünüşe bakılırsa unutmakta zorlanıyor.Bırak başkası çeksin nazını.Aşk isteyince olabilecek birşey mi?

Niye üstüne gidiyorsun ki msj atıyorssun ısrarla kaçan kovalnir işte evlilikte de böyle sevgililikte de sevme arkadaşım bağlanma körü körüne değmiyor degmiyor değmiyor

Acı çekmek özgürlük mü sizin oralarda??? Terket ne hali varsa görsün

Def edin gitsin bu ergenlikten çıkamamış yürüyen EGO yu. Size acı çektirip peşinden koşturmak kendine bağımlı yapmak istiyor oyuna gelmeyin. Çok bilindik bir taktiktir bu. Önce ilgiye boğarsın biraz gider, sonra ilgiyi kesiverirsin karşıdaki kişi de afallar ne oluyor der, duygusal yapısı müsaitse koşar da koşar.İletişim kurmaya çalışır anlamaya çalışır tırmalar. Az az ilgilenirsin. Bağımlı hale getirirsin iyice. Elinin altında kullanıma hazır bekler artık ne yönde kullanılmaya müsaitse. En azından egosunu tatmin eder, başka birini bulamazsa idare eder vs. vs....
Hayır sizin ne hissettiğiniz önemli değil, siz dünden razısınız da beyefendinin duyguları ve aşık olması önemli öyle mi?
Belki sizin haricinizde de görüştüğü kişiler var, belki tek gecelik ya da değil.

Son düzenleme:
Böyle megoloman, geçmişi hala silmemiş, birde beni kendine aşık et ! diyecek kadar hadsiz bir adam seni terketsin zaten..
Ama normali SENİN terketmen.. Ne işin var sorunluyla Allah aşkına ?
Bak ne yap biliyormusun ilk msjinin altindaki ilk 3 4 msji oku bu msjda dahil kesinlikle haklilar.....uzulsende ayril tek tarafli cabayla gidecek bu is belli senden etkilendim ama bekledigim gibi olmadi diyor bagira bagira sonra telefonlar acilmiyor vs zorlama olmayiversin uzulmede

Ya neden arıyosun? Anlamıyorum ya
Sen aradıkça senin için tamam bu cepte kolay lokma desin mi istiyosun? Sen mi kızsın yoksa o mu? O seni arayacak sen onu değil sen ona kızacaksın o özür dileyecek sen ona git diyeceksin o gelecek başka türlü bi erkek bi kıza nasıl aşık olur arkadaşım olamaz çünkü ceptesin

Ben evliyim ya, benden geçti o işler
Yanlış msj alıntılamışsın sevgili gizli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…