Terkedilmek istemiyorum

Ya bi sorsana boyle bunalima girince sadece sana karsimi bunalima giriyor. Anne babasiyla arkadaslariyla falan nasil bi bak bakalim. Sana karsiysa tamamen unutamamis kizi ben oyle dusunurdum basardim tekmeyi bide arayacakmiyimm
ailesi başka şehirde ama arkadaşlarına karşı bunalıma girdiğini düşünmüyorum çünkü devamlı whatsaapta.bana yazmaya üşenen adam millete üşenmiyo.

Başarırsa madalya mı takacakmış .. Neden bu tiplerin egosunu şişirirlerki genç arkadaşlar ?
Kendine yazık ediyorsun konu sahibi..
haklısınız.ama benim de karşıma hep böyleleri çıkıyo artık isyan edicem.bitane mi düzgün adam bulmaz beni

Öldürürüm valla onu :) ama hala telefonunda fotoğraflarım var :) kendime güzel bi teselli bulmusum

Haaaa, ama illa ki diyorsan ya devam edeceğim ya devam edeceğim
o zaman yapacağın tek şey kendini tamamen çekmek, arama sorma, bunalım munalım hiiiiiiiiiçç sorma
o arayınca konuş, buluşalım derse buluş ama sen hiçbir talepte bulunma
ex konularını, bunalım konularını vs hiiiiiç açma
sorarsa ne oluyor diye, sınavlardan başka bir şeye konsantre olamıyorum dersin, bahanen hazır
böylelikle hem ayrılmamış olursun, hem ders çalışırsın, hem de karşındakini biraz kendine getirirsin

Reactions: anu
Evet ya benim arkadaşım da aynısını yaşadı şimdi okuyunca hatırladım. Bizim kız evleneceğim modundaydı çocuk aynı böyle sorunlarım var bana müsaade et,ailemle problemliyim,maddi sıkıntı (ki zengindi). Bir süre (1 hafta) aradı açmadı,mesajla döndü falan. Sonra tesadüfen nişan fotolarını gördü çocuk etiketlenince (ertesi hafta ) eski sevgilisi ile nişanlanmış meğer.

haklısınız.ama benim de karşıma hep böyleleri çıkıyo artık isyan edicem.bitane mi düzgün adam bulmaz beni
İlla biri olması şart mı hayatında? Otur mis gibi dersini çalış, fırsat buldukça gez dolaş arkadaşlarınla, yada yalnız.. İnan doğru insan çıkar, bi zamanı vardır sadece..
Şunu iyi bil ki sen onun için belliki çantada kekliksin.. Kendine saygı duy..
Adamın bunalımı sana.. Samimi olsa yaklaşmazdı, sana denemeye çalışıyorum da demezdi..Değer verirdi..

Erkeklerin bi cogunda taktik ayni sanirim. Arkadasina da cok uzuldum. Yazik bos hayallere

ya iki haftada bana aşık olup eski sevgilisini tamamen unutması da çok ütopik geliyo bana.23 yaşındayız ikimizde.yaş arttıkça daha da zor oluyo erkeklerin birine hemen kapılması. ya da dediğiniz gibi bile bile lades diyorum.ama bana da hep sorunlu tipler denk geliyo

ailesi başka şehirde ama arkadaşlarına karşı bunalıma girdiğini düşünmüyorum çünkü devamlı whatsaapta.bana yazmaya üşenen adam millete üşenmiyo.

böyle davranmaya devam ettiğiniz sürece bulmayabilir
bence sizin acil olarak değişmeniz gerekiyor

Yemin ederim aynı benim ex aşkımı anlatmışsın, bende o odundan bu dünyada tek o var sanıyordum demek ki değilmiş. Sana tavsiyem terk edilmeyi bekleme sen terk et. Seni istiyorsa o senin peşinde koşsun.

Ben 6 yillik kocami bile ust uste 6 kez aramam.
birak o arasin.cok merakli gibi durma.
ustelik iki haftada nasil kaptirdin kendini.
kacan kovalanir.rahat ol.baska erkekmi yok.

O zaman seninkinin cidden psikolojisi bozukmus . Baskasi yoksa demek. Bu zamanda boylesini bulmak zor sekerim
bende tesellimi söliyim mi of o kadar saçma ki burçlarımızın uyumunu araştırmıştı ben tam burçlardan konuşurken aa ben araştırdım bizi ss bile aldım bak gösteriyim demişti.o bile bana gerçekten hevesli olduğunun kanıtı gibi gelmişti

Ayyy ne romantikkkk.. Eski sevgilisinin burcunu biliyor musun? Acaba ayni birctan olmayasiniz

Yuhh

adamin hevesini sözlerinden degil yaptiklarindan cikar.. daha net cevap alirsin.
iki cümleye kanarak inanma hickimseye. hem olacagi yoksa zorlama.. vardir bir hayiri emin ol
daha cok gencsin karsina cok iyi insanlar cikar insallah ama ilk önce kendinle mutlu ol ..mutlulugunu bir erkege baglama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…