- 23 Mart 2014
- 6.461
- 12.327
- 198
- Konu Sahibi rbd.dulce1
-
Başarırsa madalya mı takacakmış .. Neden bu tiplerin egosunu şişirirlerki genç arkadaşlar ?ciddi ilişki denemeye çalıştığı için
ailesi başka şehirde ama arkadaşlarına karşı bunalıma girdiğini düşünmüyorum çünkü devamlı whatsaapta.bana yazmaya üşenen adam millete üşenmiyo.Ya bi sorsana boyle bunalima girince sadece sana karsimi bunalima giriyor. Anne babasiyla arkadaslariyla falan nasil bi bak bakalim. Sana karsiysa tamamen unutamamis kizi ben oyle dusunurdum basardim tekmeyi bide arayacakmiyimm
haklısınız.ama benim de karşıma hep böyleleri çıkıyo artık isyan edicem.bitane mi düzgün adam bulmaz beniBaşarırsa madalya mı takacakmış .. Neden bu tiplerin egosunu şişirirlerki genç arkadaşlar ?
Kendine yazık ediyorsun konu sahibi..
Öldürürüm valla onu :) ama hala telefonunda fotoğraflarım var :) kendime güzel bi teselli bulmusumBi arkadasimin basina geldi yakin zamanda. Gece balayi plani yapiyorlar sabah kalkiyor ben ara vermek istiyorum diye. Yok benim psikolojim bozuk bunalimdayim sen benden daha iyikerine layiksin falan. Kiz sok tabi. Bi sure bekle sebebini ogreneceksin diyor. Sonra internet hesabinda yeni sevgilisiyle boy boy fotolar. Yani erkekler yan cizmeye basladiysa o yol baska hatundan geciyordur...
Evet ya benim arkadaşım da aynısını yaşadı şimdi okuyunca hatırladım. Bizim kız evleneceğim modundaydı çocuk aynı böyle sorunlarım var bana müsaade et,ailemle problemliyim,maddi sıkıntı (ki zengindi). Bir süre (1 hafta) aradı açmadı,mesajla döndü falan. Sonra tesadüfen nişan fotolarını gördü çocuk etiketlenince (ertesi hafta ) eski sevgilisi ile nişanlanmış meğer.Bi arkadasimin basina geldi yakin zamanda. Gece balayi plani yapiyorlar sabah kalkiyor ben ara vermek istiyorum diye. Yok benim psikolojim bozuk bunalimdayim sen benden daha iyikerine layiksin falan. Kiz sok tabi. Bi sure bekle sebebini ogreneceksin diyor. Sonra internet hesabinda yeni sevgilisiyle boy boy fotolar. Yani erkekler yan cizmeye basladiysa o yol baska hatundan geciyordur...
İlla biri olması şart mı hayatında? Otur mis gibi dersini çalış, fırsat buldukça gez dolaş arkadaşlarınla, yada yalnız.. İnan doğru insan çıkar, bi zamanı vardır sadece..haklısınız.ama benim de karşıma hep böyleleri çıkıyo artık isyan edicem.bitane mi düzgün adam bulmaz beni
O zaman seninkinin cidden psikolojisi bozukmus . Baskasi yoksa demek. Bu zamanda boylesini bulmak zor sekerimÖldürürüm valla onu :) ama hala telefonunda fotoğraflarım var :) kendime güzel bi teselli bulmusum
Erkeklerin bi cogunda taktik ayni sanirim. Arkadasina da cok uzuldum. Yazik bos hayallereEvet ya benim arkadaşım da aynısını yaşadı şimdi okuyunca hatırladım. Bizim kız evleneceğim modundaydı çocuk aynı böyle sorunlarım var bana müsaade et,ailemle problemliyim,maddi sıkıntı (ki zengindi). Bir süre (1 hafta) aradı açmadı,mesajla döndü falan. Sonra tesadüfen nişan fotolarını gördü çocuk etiketlenince (ertesi hafta ) eski sevgilisi ile nişanlanmış meğer.
ya iki haftada bana aşık olup eski sevgilisini tamamen unutması da çok ütopik geliyo bana.23 yaşındayız ikimizde.yaş arttıkça daha da zor oluyo erkeklerin birine hemen kapılması. ya da dediğiniz gibi bile bile lades diyorum.ama bana da hep sorunlu tipler denk geliyoyarın seni terkederse mi daha çok etkileneceksin?
sen onu terkedersen mi?
bu 15 gün aramalarına dönmeyip, sana yazmayınca mı daha çok etkileneceksin?
sen onu terkedersen mi?
birinde en azından ben yaptım dersin olur biter, gururunu kurtarırsın en azından.
Hanımlar iki h............ama iki gündür telefonlarımı açmıyo o kendini çektikçe ben arıyorum defalarca bu sefer boğuyorum belki.tüm aramalarıma ve mesajlarıma saatler sonra bi satır bişey yazıyo.dün sabahın altısında bana "beni kendine aşık et nolur" yazmış.bugün mesaj attım o karşılıklı çaba istiyo diye gördü yine yazmadı sinirden 7-8 kez aradım.En son aradı beni ve bunalımdayım üstüme gelme kendi halime bırak beni iki üç güne düzelirim dedi.Ayrılmak mı istiyosun dedim.Hayır saçmalama manyak mısın küçük bi bunalım sadece benim olur böyle arada dedi.arada bunalımlara girip sessizliğe gömüldüğünü ilk buluşmamızda da söylemişti ama bilmiyorum.gerçekten etkilenmiştim sizce terk mi edilicem nasıl davranırsam düzeltebilirim durumları?
ailesi başka şehirde ama arkadaşlarına karşı bunalıma girdiğini düşünmüyorum çünkü devamlı whatsaapta.bana yazmaya üşenen adam millete üşenmiyo.
haklısınız.ama benim de karşıma hep böyleleri çıkıyo artık isyan edicem.bitane mi düzgün adam bulmaz beni
:) Yinede aldatiyodur diyip gaza geliyorum ki soğuyayim:)O zaman seninkinin cidden psikolojisi bozukmus . Baskasi yoksa demek. Bu zamanda boylesini bulmak zor sekerim
bende tesellimi söliyim mi of o kadar saçma ki burçlarımızın uyumunu araştırmıştı ben tam burçlardan konuşurken aa ben araştırdım bizi ss bile aldım bak gösteriyim demişti.o bile bana gerçekten hevesli olduğunun kanıtı gibi gelmiştiO zaman seninkinin cidden psikolojisi bozukmus . Baskasi yoksa demek. Bu zamanda boylesini bulmak zor sekerim
Ayyy ne romantikkkk.. Eski sevgilisinin burcunu biliyor musun? Acaba ayni birctan olmayasinizbende tesellimi söliyim mi of o kadar saçma ki burçlarımızın uyumunu araştırmıştı ben tam burçlardan konuşurken aa ben araştırdım bizi ss bile aldım bak gösteriyim demişti.o bile bana gerçekten hevesli olduğunun kanıtı gibi gelmişti
işte buna katılıyorum en büyük sorun bende.hemen adamları hayatımın merkezi yapıyorum sonra kaçıyolar ama değiştiremiyorum kendimiböyle davranmaya devam ettiğiniz sürece bulmayabilir
bence sizin acil olarak değişmeniz gerekiyor
Bi arkadasimin basina geldi yakin zamanda. Gece balayi plani yapiyorlar sabah kalkiyor ben ara vermek istiyorum diye. Yok benim psikolojim bozuk bunalimdayim sen benden daha iyikerine layiksin falan. Kiz sok tabi. Bi sure bekle sebebini ogreneceksin diyor. Sonra internet hesabinda yeni sevgilisiyle boy boy fotolar. Yani erkekler yan cizmeye basladiysa o yol baska hatundan geciyordur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?