- Konu Sahibi Sirine_4553
-
insan duygusal lık içerisinde malesef mantıklı düşünemiyor çokça bahane buldum kendimce aman işleri sıkıntılı aman ailesi ile problemler var aman maddi sıkıntısı var ben bunalttım dedimZaten ayrılma bahanesi arıyormuş, bulmuş. Zaten sorunlu bir ilişkiyi sürdürmek için çaba harcamanız hata. Siz terkedin diye beklemiş, etmeyince de kendi çözümünü bulmuş.
heves çok doğru bir tanımlama olduSevmemiş. Bir heves sevgili olmuş. Hevesi geçince ilgisi de bitmiş.
Seven erkek kafada soru işareti bırakmaz. Soru işareti varsa, bir şeyler eksiktir.
O sebeple, 3-5 aylık ilişkiye çok anlam yükleyip, takıntı yapıp kendi hayatından çalma derim.
Seven erkek, bunalmaz, sıkılmaz.heves çok doğru bir tanımlama oldu
sevmemiş bahaneleri de sıralamış.
işte acaba ben mi bunalttım sıktım diye kendimi sorguluyorum.
gelmeyince görmeyince telefonu açmayınca deli gibi aramışlığım vardır sitemlerim çoktur bunalttım ondan mı gitti diye üzülüyorum
Arada güven yok, adam ilgisiz, zaten yürümezdi. Sizin için hayırlısı olmuş, ileride iyi ki beni "terketmiş" diyeceksiniz. Kimin kimi terk ettiğinin bir önemi yok. Eğer taraflar mutsuzsa, ki bir ilişkide bir taraf mutsuz öteki taraf mutlu olamaz, bir sorun varsa, bir taraf mutsuz ise karşı tarafı da mutsuz eder ve bu mutsuz tarafların hangisinde o an cesaret yüksekse terk etme eylemini o gerçekleştirir, yani siz de olabilirdiniz terk eden. Hayırlısı olmuş deyip önünüze bakın. Kendinize odaklanın. Zor bir dönem ama inanın geçici. Alkolü de fazla kaçırmayın, hatta uzak durun, her türlü zarar.insan duygusal lık içerisinde malesef mantıklı düşünemiyor çokça bahane buldum kendimce aman işleri sıkıntılı aman ailesi ile problemler var aman maddi sıkıntısı var ben bunalttım dedim
bunalttım mı evet açılmayan telefonlar beni meraka tabiki düşürdü.ısrarla aramışımdır güvenmediğim çok ça zamanlar oldu ama bu keskin ayrılık canımı yaktı
kafasını dağıtmak istemiş sıkıntılı bir gün geçirmiş tesadüfi gelmiş .beni de orda yanımdaki bayanı tasvip etmiyormuş onunla görünce film kopmuş o halde .hem kendimi hem onu ve kuzenini aciz etmişim .kuzeni benden rahatsız olmuş evet sarhoş oldum ama kimseyi rahatsız etmedim masada eline sarıldım oturdum.taşkınlık yapmadım bi ara sarıldım toparlayalım ne olur dedim o kadar .yerlere yıkılma masalara laf atma gibi bir durum yaşanmadıCanlı müzik mekanında o ne halt yiyormuş?Kendisi de kadı oğlu değil herhalde.Bahane gibime geldi.Boşver bacım.Seni istemeyeni sen hiç isteme.
pek onurlu kalmadığım doğrudur.Olmayacak işlerin peşinde koşmaya, zaman kaybı denir, biraz gururlu olun,
Kendinizin toparlayıp önünüze bakın
Birbirinize uygun değilmişsiniz
Bunu anlamamakta artık direnmeyin!
İnsanların ayrılması gayet normal
Hayat devam ediyor
Tekrar aşık olunur, sevilir
Yeterki onurlu olsun
kendimi bazen sorguluyorum çok mu bunalttım sıktım diye o geri dönüş kendime eziyetlerim varHiçbir acı kalıcı değildir..Siz toparlanmaya çalışın doğru insan değilmiş demek ki
Su tavri gorur gormez siz ayrilsaydiniz bugun size bunu yapamayacakti.halbuki bu ilgisiz alakasız hallerinde ben perişan olmuştum asla anlamadı
güzel bir ders oldu bana ama acı bir tecrübeSu tavri gorur gormez siz ayrilsaydiniz bugun size bunu yapamayacakti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?