Terkedilmek

hayat1298

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2023
124
-37
26
35
Daha önce yazmıştım buraya . Beş yıl oldu görüşmeye başlayalı erkek arkadaşım benden dün arefe günü ayrıldı .
Ayrılık sebebi olarak şöyle dedi ben mutsuzum sevgi olarak da eksiklik var ne senin ailen beni istiyor ne benim ailem . Seni. Yaptıklarını kaldıramıyorum artık ya kendime zarar vericem ya sana . Beş sene de hiçbir adım ileri gidemedik ben ayrılmak istiyorum kararım kesin net beni geri döndüremezsin . Dedi.

Olay şöyle 4 hafta önce bu adam bana yaklaşmak istedi ben kabul etmedim dedim artık hayır çünkü hep sarılıyorsun vs ama evlilik yok kendimi kullanılmış hissediyorum .
O da sen düzelemfen seninle evlenmem.
Kendinden istemiyorum diyerek soğutuyorsun bak dedi sonra soğudum lan yeter artık dedi
Dört hafta benimle küstü
Benim arıyorum telefonu açmıyor
Açarsa işim var deyip kapatıyor
Ya da konuşursa ta beş yıl önceki konuyu açıyor
Sen bana şöyle yapmıştın böyle yapmıştın diyor

Beni herşeyden kısıtlıyor ama kendisi hep kız arkadaşlarıyla sigara içiyor işte vs
Brn de bunu duydum dedim ki sen kızlarla mı sürekli sigara içiyorsun
Bana dedi ki bitti istemiyorum seni bağırdı çağırdı birden böyle
Sonra ki gün hiç konuşmadık
Arefe günü de net kararım bu ayrıldık dedi bana 5 yılım sonunda

Bana çektirmediği şey kalmadı gitme konulma makyaj yapma güzel giyinme vs hepsini yaptım
Bana sinirlenince ben eşeğim de affedyiim dedi bir gün onu bile dedim üç defa dedirtti
Beni parmağının ucunda oynattı 5 sene

Benden ayrıldıktan sonra ben çok kötü oldum aradım aradım

Sonra beni her yerden engelledi
Annemden aradım oradan da her yerden engelledi

Kapısına gittim ben den ayrıldığı gün arefe günü yani dünden önceki gün
Yoldan geçen çocuktan aradım
Engelimi aç lütfen dedim
Açtı ve yine istemiyorum evine git dedi

Ben arabaya kustum sinirden ağlamaktan
Sonra eve gittim beni yine engelledi görünce yine sinir krizi geçirdim
Ellerm ayaklarım titriyordu
Evinin önüne gittim yine birinden aradım
Aşağı in dedim
Aşaiı indi

Bana seninle konulurken duvarları yumrukluyorum öyle sinir oluyorum mutlu değim
Zamanla geçeçcek
Bırak beni yoluma bakayım
Annemde üzülüyor ben de üzülüyorum acı bize
Beni bırak artık nolur dedi
Sonra baktı çok kötüyüm
Bir süre ayrı kalalım biraz da ayrı deneyelim arama beni engelli duracak dedi
Sonra ben daha çok ağlayınca bana senin psikolojik sorunların var sen iyi değilsin bu şekilde zaten seninle evlenmem dedi
Brn evime gittim o evine

Ben 64 kilodan 59 a düştüm üç gündür ağzıma yemek su sürmedim
Acıkma hissim yok bir istek yok içimde
Ölmek istiyorum sadece
Yazmak istedim sadece
O kadar yalnızım ki
O kadar
Beş sene emek verdim
En güzel yıllarımı verdim
Ben onu çok sevmiştim
Her dediğini yaptım
Bir tek gün hayır dedim diye oldu bunlar

Beni terkettikten sonra engellemesi ayrı bir yara açtı ben de beni neden engelledi ben ona beş senemi verdim ya . Benden bu kadar mı nefret etti bu kadar mı . Annemden yazdım onu da engelledi beni hiç mi düşünmedi ne hale geleceğimi biliyordu . Benimle bir sürü şey yaşadı bana hep evleneceğini söyledi ama beni terketti

Biri mi vardı sizce o yüzden mi bıçak gibi kestin diye sordum bak yemein eferm biri var diye ayrılmıyorum senden buna inan dedi bana .

Aklınızı çoktan kaçırmışsınız ya.
Ne demek ölmek istiyorum yaşayamıyorum falan? Sakin olun ve kendinize gelin. Adam sizi oyuncak gibi elinde oynatmış. İstemiyorum deyince soğuyorsa defolsun gitsin. Ne diye üzülüyorsun böyle birine
. Toksik ilişkiyi dibine kadar yaşamışsınız. Ayrıca eşek dedirtmek ne ya. Kendinize hiç mi saygınız yok?

Cok toksiksiniz istemiyor adam sizi biraz gururlu olun

Eşek derken nasıl yani
İlişkiniz normal görünmüyor bu anlattiklarinizla zaten sizden ayrılmak istiyor bu kadar üstelemek neden kendinize saygınız olsun hayatınız ona bağlı değil olmamalı

Delirmişsiniz diye yorumladım. Mecazi anlamda değil, ciddi ciddi delirmişsiniz.

İnsan kendine böyle bir adamı, böyle bir ilişkiyi nasıl layık görür? Sizin ayrılmanız gerekirken adam sizi kendinden kurtarmış.

Bayram sonrası hemen psikiyatri kliniğine gidin. Normal değil bu davranışlar, bu düşünceler.

Hiç kusura bakmayın ama ne yaşadıklarınız normal ne de siz.
Böyle bir adamdan kurtulduğunuz için gidin kurban kesin.

Adam size eziyet etmiş yok saymış resmen.
Kendi hayatını yaşarken sizi eziklemiş.

Tüm bunlara ses çıkarmamışsınız ama yetmemiş.

Hala ölmek istiyorum diyorsunuz.
Kendinize gelin lütfen.

Geçmiş konularınız da yazdıklarınızı okudum ve ina-na-ma-dım.

Siz yaşadıklarınızı hakediyorsunuz adam bildiğiniz decca ve siz celladınıza aşık olmuşsunuz.

Şiddetin en kötüsü piskolojik olandır çünkü ruhun hasta olursa kolay kolay toparlanamaz.

25 yaşında beri bu adamı çekmenizi anlamadım cidden.
Evlenseniz daha kötü günler sizi bekliyor. İşinizden istifa et dese onu bile kabul edecek durumdasınız.

Sağlıklı değilsin bayramdan sonra koşa koşa doktora mı gidersin terapiye mi gidersin hatta şimdi acile mi gitsenneyse kamu spotu olsun acilleri gönül işleri için meşgul etmeyelim.
Anlattıkların, gördüğün muameleye rağmen kendini düşürdüğün durum, yaptıkların ettiklerin... sağlıklı bir bireyin yapacağı türden değil.Vay şunu dedi bunu yaptı, şöyle dedim böyle dedim faso fiso, olayları dedikileri demişleri bırak kendine reva gördüğün durumlar için silkelenip kendine gelmeye bak.

Canım senin hatan çok önceden bu davardan ayrılmaman olmuş. Sağ olsun, senin hatanı o düzeltti. Boş ver ya yeni aşkara yelken açarsın bir süre sonra. Normal bir insanla karşılaşınca neler yaşamışsın diye kendi aklını sorgulayacaksın. Geçer gider sıkma canını.

Önceki konularınızı okudum.

Son derece ciddi olarak ve son derece iyi niyetle söylüyorum; bulunduğunuz yerde iyi olduğu bilinen bir psikiyatrist araştırın, hemen terapiye başlamak istediğinizi söyleyin, ilk gidişinizde de burada açtığınız konuları kağıda basıp götürün.

5 senenizi yakmışsınız, ömrünüzü yakmayın.
Ne ilişkinizde olan şeyler olağan ne de sizin yaklaşımınız normal.

Babanızla sorunlarınız var dimi? Yani öyle tahmin ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…