Terkedilmek

Önceki konularınızı da okudum. 1 yıl arayla bu adamla ilgili konu açmışsınız ve hepsinde de barışmayacağınıza yönelik yemin etmişsiniz. Bu kez adam sizi itmiş, sizin şükretmeniz lazımken gelmiş kendimi öldüreceğim falan diyorsunuz. Kendinize gelin lütfen. Bu adam size başka bir adamın sizinle bir şeyler yaşadığı kendisine anlatılsa size hiçbir şey sormadan sizi öldüreceğini bile söylemiş. Koskoca kadınsınız, arabanız, iyi bir işiniz de var. Ne işiniz var bu adamla ya

Kendi öz benliğinizi, kendi öz değerinizi, kendi öz saygınızı kırmışsınız. Karşıdaki size hiç saygı duymuyor.

Saygının olmadığı yerde gerçek bir ilişki olmaz. Hemen ayrılın..

İleride duygularınız bittiğinde soğuk gerçekler gözünüze geldiğinde, ben kendime ne yapmışım diye kendinizi affedemezsiniz. Bu yüzden bir an önce bu saygısız insanı bırakın. Kendine saygınız için bu ilişkiden gitmelisiniz.

İnsanın herkese öfkesi geçiyor ama kendine olan öfkesi çok zor geçiyor, o yuzden kendinizi sevin ve bu ilişkiyi bitirin.

Her dediğine katlanmışsın neyine karışmışsa tamam demişsin seni bir kafese hapsetmiş tamam orada kalırım demişsin. Her dediğini kabul etmene rağmen en ufak şeyde sen beni aldattın demiş, önceden yazdığın konuda gördüm seni bu kadar kısıtlarken kendisi kızlarla oturuyor sen hesap sorunca hakaretler edip kavga çıkartıyor.

Böyle birinden kurtuldum diye sevineceğine ayrıldık ne yaparım o kadar emek verdim demen gerçekten ilginç.

Bunun sonu ne biliyor musun sen eğer bununla barışırsan evlenirseniz pencereden burnunu dışarı çıkarmana bile izin vermez, sen benim eşimsin namusumsun der birine baktığını zannetse bile sana yapmadığını bırakmaz. Eline de tuşlu telefon verir. Kendini ne uğruna bu kadar zora sokuyorsun yahu bir insanın kendine yaptığı kötülüğü ona hiç kimse yapamaz diye bir söz var ya bu senin için geçerli.

Kurtuldum diye sevin, destek ve terapi al. Ona sakın geri dönme. Umarım mesajımı okursun H hayat1298

Her dediğini yaptım
Bir tek gün hayır dedim diye oldu bunlar
Niye her dediğini yapıp kuklası olasın ya. En ufak bir şeyde tartışma çıkarıyor yemediğin laf kalmıyor. Olmaz böyle, sen bu dünyaya onun gönlünü hoş etmek için ne derse yapmak egosunu tatmin etmek için mi geldin. Seni kukla gibi kullanıyor o ayrılmasa sen zaten yıllardır ayrılmamışsın boşver ben bitiremedim o bitirdi de şükret. Şükredeceğin durumdasın üzülüyorum diyorsun acilen destek almalısın. Bu aşk acısı dediğin geçer eğer geri dönersen sana yaşattıklarının mislini yapacak çünkü ona her türlü boyun eğen biri var ve böyle biri kesinlikle değişmez. Senin gibi bir arkadaşım vardı ayrıldı, bir süre kendini toparladı karşısına adam akıllı onu gerçekten seven kısıtlamayan biri çıktı şimdi onunla evli. Sen eğer bununla evlenirsen bitti yani hayatını mahvetmiş olursun.

Yaş doğrumu ergen gibi tepkileriniz kusmak filan iyi misiniz? Ben hastayken terkedildim sizin gibi olmadım. Adam haklı biraz başkası için bu kadar niye üzersiniz kendinizi sağlık olsun yahu.

Hemen terapi al, bu hallerin nedir ya.ölmek nedir trrk efildin diye.

su cocuklarinizi biraz gururlu onurlu ssglam kisilikler olarak yetistirin. Nedir bu gencligin halleri . Sirf simariklik. Nadil kafalar bu cocuklari yetistiriyor aklim slmiyor artik

Ölü taklidi yapmasam da keşke ölsem
Sizin gibi bir arkadaşım vardı. İlk zamanlar ağlarken, yazık dedim destek oldum. Baktım adam olmuyor, geber dedim her yerden engelledim. Sonra öğrendim başkasını bulmuş, çocuğu da olmuş. O zaman da biliyordum intihar etmeyeceğini gerçi, sizin gibi erkeksiz yaşayamayan hasta ruhlu biriydi. Yenisini bulunca düzeldi, siz de öyle olursunuz merak etmeyin.

Benim bir kız arkadaşım da böyleydi hatta sevgilisi artık ondan kendisi ayrıldı yani yoksa o hiç ayrılmayacaktı. Sonrasında karşısına şansa doğru düzgün kısıtlamayan biri çıktı da evlendiler. Ama yine kısıtlayan hayatına müdahale eden biri olsaydı onunla da evlenebilirdi. Kısıtlanmayı kafa yapısında sahiplenmek sanıyormuş öyle demişti

Öküz fetisiniz mi var? Eski konunuzda ne bicim bir ruh hastasi oldugunu anlatmistiniz zaten. Hala iliskiye devam ettiginize cok sasirdim.

Kim olduğu önemli değil bu tipler için, nefes alsın yeter moduna girmişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…