• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Terkedilmek

Önceki konularınızı da okudum. 1 yıl arayla bu adamla ilgili konu açmışsınız ve hepsinde de barışmayacağınıza yönelik yemin etmişsiniz. Bu kez adam sizi itmiş, sizin şükretmeniz lazımken gelmiş kendimi öldüreceğim falan diyorsunuz. Kendinize gelin lütfen. Bu adam size başka bir adamın sizinle bir şeyler yaşadığı kendisine anlatılsa size hiçbir şey sormadan sizi öldüreceğini bile söylemiş. Koskoca kadınsınız, arabanız, iyi bir işiniz de var. Ne işiniz var bu adamla ya

Daha önce yazmıştım buraya . Beş yıl oldu görüşmeye başlayalı erkek arkadaşım benden dün arefe günü ayrıldı .
Ayrılık sebebi olarak şöyle dedi ben mutsuzum sevgi olarak da eksiklik var ne senin ailen beni istiyor ne benim ailem . Seni. Yaptıklarını kaldıramıyorum artık ya kendime zarar vericem ya sana . Beş sene de hiçbir adım ileri gidemedik ben ayrılmak istiyorum kararım kesin net beni geri döndüremezsin . Dedi.

Olay şöyle 4 hafta önce bu adam bana yaklaşmak istedi ben kabul etmedim dedim artık hayır çünkü hep sarılıyorsun vs ama evlilik yok kendimi kullanılmış hissediyorum .
O da sen düzelemfen seninle evlenmem.
Kendinden istemiyorum diyerek soğutuyorsun bak dedi sonra soğudum lan yeter artık dedi
Dört hafta benimle küstü
Benim arıyorum telefonu açmıyor
Açarsa işim var deyip kapatıyor
Ya da konuşursa ta beş yıl önceki konuyu açıyor
Sen bana şöyle yapmıştın böyle yapmıştın diyor

Beni herşeyden kısıtlıyor ama kendisi hep kız arkadaşlarıyla sigara içiyor işte vs
Brn de bunu duydum dedim ki sen kızlarla mı sürekli sigara içiyorsun
Bana dedi ki bitti istemiyorum seni bağırdı çağırdı birden böyle
Sonra ki gün hiç konuşmadık
Arefe günü de net kararım bu ayrıldık dedi bana 5 yılım sonunda

Bana çektirmediği şey kalmadı gitme konulma makyaj yapma güzel giyinme vs hepsini yaptım
Bana sinirlenince ben eşeğim de affedyiim dedi bir gün onu bile dedim üç defa dedirtti
Beni parmağının ucunda oynattı 5 sene

Benden ayrıldıktan sonra ben çok kötü oldum aradım aradım

Sonra beni her yerden engelledi
Annemden aradım oradan da her yerden engelledi

Kapısına gittim ben den ayrıldığı gün arefe günü yani dünden önceki gün
Yoldan geçen çocuktan aradım
Engelimi aç lütfen dedim
Açtı ve yine istemiyorum evine git dedi

Ben arabaya kustum sinirden ağlamaktan
Sonra eve gittim beni yine engelledi görünce yine sinir krizi geçirdim
Ellerm ayaklarım titriyordu
Evinin önüne gittim yine birinden aradım
Aşağı in dedim
Aşaiı indi

Bana seninle konulurken duvarları yumrukluyorum öyle sinir oluyorum mutlu değim
Zamanla geçeçcek
Bırak beni yoluma bakayım
Annemde üzülüyor ben de üzülüyorum acı bize
Beni bırak artık nolur dedi
Sonra baktı çok kötüyüm
Bir süre ayrı kalalım biraz da ayrı deneyelim arama beni engelli duracak dedi
Sonra ben daha çok ağlayınca bana senin psikolojik sorunların var sen iyi değilsin bu şekilde zaten seninle evlenmem dedi
Brn evime gittim o evine

Ben 64 kilodan 59 a düştüm üç gündür ağzıma yemek su sürmedim
Acıkma hissim yok bir istek yok içimde
Ölmek istiyorum sadece
Yazmak istedim sadece
O kadar yalnızım ki
O kadar
Beş sene emek verdim
En güzel yıllarımı verdim
Ben onu çok sevmiştim
Her dediğini yaptım
Bir tek gün hayır dedim diye oldu bunlar
Kendi öz benliğinizi, kendi öz değerinizi, kendi öz saygınızı kırmışsınız. Karşıdaki size hiç saygı duymuyor.

Saygının olmadığı yerde gerçek bir ilişki olmaz. Hemen ayrılın..

İleride duygularınız bittiğinde soğuk gerçekler gözünüze geldiğinde, ben kendime ne yapmışım diye kendinizi affedemezsiniz. Bu yüzden bir an önce bu saygısız insanı bırakın. Kendine saygınız için bu ilişkiden gitmelisiniz.

İnsanın herkese öfkesi geçiyor ama kendine olan öfkesi çok zor geçiyor, o yuzden kendinizi sevin ve bu ilişkiyi bitirin.

Bi insana bu kadar bağımlı olunmaz lütfen tedavi ol.

Sonra beni kısıtlamaya başladı işte zaten normal giyinen biriyim normal giyinen birini düşünün. Bana poponu da kapatacak giydiğin şeyler dedi pantolonun dar olmayacak dedi beyaz gitmeceksn içine atlette giysen giymeyeceksin beyaz dedi. Hepsine tamam dedim

. Tersini yaptığımda beni. Siliyordu çünkü gitmesin diye yaptım. Sonra makyajda yapmayacaksın dedi zaten bir fondaten bir rimeldi onu da bıraktım

. Sonra bir gün dolmuştan iniyoruz ben inebilir miyiz dedim adam durunca da kolay gelsin abi dedim biz bunun bir saat kavgasını yaptık neden adama böyle dedin diye.

En başta mesela ekmek almaya gidiyorum ekmek yan apt altında satılıyor bir gün aradı sabah dokuz hafta sonu nerdesin diyo ekmek alıcam diyprum neden haberim yok diyor onda da küstü.

Bir arkadaşım bana çikolata verdi diye sen beni aldattın o çikolatayı alarak dedi. Halbuki o çikolata benim yanımda iki memura daha uzatıldı. Ben yiyorum canınız çekmesin diye alınıp verilen bir şey altında mana yoktu. Ama o çocuktan hesap sordu sen bu kız neden çikolata verdin diye. Çikolata veren de aynı iş yerinde çalışan bir memur aynı yerdeyiz.

Her dediğine katlanmışsın neyine karışmışsa tamam demişsin seni bir kafese hapsetmiş tamam orada kalırım demişsin. Her dediğini kabul etmene rağmen en ufak şeyde sen beni aldattın demiş, önceden yazdığın konuda gördüm seni bu kadar kısıtlarken kendisi kızlarla oturuyor sen hesap sorunca hakaretler edip kavga çıkartıyor.

Böyle birinden kurtuldum diye sevineceğine ayrıldık ne yaparım o kadar emek verdim demen gerçekten ilginç.

Bunun sonu ne biliyor musun sen eğer bununla barışırsan evlenirseniz pencereden burnunu dışarı çıkarmana bile izin vermez, sen benim eşimsin namusumsun der birine baktığını zannetse bile sana yapmadığını bırakmaz. Eline de tuşlu telefon verir. Kendini ne uğruna bu kadar zora sokuyorsun yahu bir insanın kendine yaptığı kötülüğü ona hiç kimse yapamaz diye bir söz var ya bu senin için geçerli.

Kurtuldum diye sevin, destek ve terapi al. Ona sakın geri dönme. Umarım mesajımı okursun H hayat1298

Her dediğini yaptım
Bir tek gün hayır dedim diye oldu bunlar
Niye her dediğini yapıp kuklası olasın ya. En ufak bir şeyde tartışma çıkarıyor yemediğin laf kalmıyor. Olmaz böyle, sen bu dünyaya onun gönlünü hoş etmek için ne derse yapmak egosunu tatmin etmek için mi geldin. Seni kukla gibi kullanıyor o ayrılmasa sen zaten yıllardır ayrılmamışsın boşver ben bitiremedim o bitirdi de şükret. Şükredeceğin durumdasın üzülüyorum diyorsun acilen destek almalısın. Bu aşk acısı dediğin geçer eğer geri dönersen sana yaşattıklarının mislini yapacak çünkü ona her türlü boyun eğen biri var ve böyle biri kesinlikle değişmez. Senin gibi bir arkadaşım vardı ayrıldı, bir süre kendini toparladı karşısına adam akıllı onu gerçekten seven kısıtlamayan biri çıktı şimdi onunla evli. Sen eğer bununla evlenirsen bitti yani hayatını mahvetmiş olursun.

Yaş doğrumu ergen gibi tepkileriniz kusmak filan iyi misiniz? Ben hastayken terkedildim sizin gibi olmadım. Adam haklı biraz başkası için bu kadar niye üzersiniz kendinizi sağlık olsun yahu.

Hemen terapi al, bu hallerin nedir ya.ölmek nedir trrk efildin diye.

su cocuklarinizi biraz gururlu onurlu ssglam kisilikler olarak yetistirin. Nedir bu gencligin halleri . Sirf simariklik. Nadil kafalar bu cocuklari yetistiriyor aklim slmiyor artik

Ölü taklidi yapmasam da keşke ölsem
Sizin gibi bir arkadaşım vardı. İlk zamanlar ağlarken, yazık dedim destek oldum. Baktım adam olmuyor, geber dedim her yerden engelledim. Sonra öğrendim başkasını bulmuş, çocuğu da olmuş. O zaman da biliyordum intihar etmeyeceğini gerçi, sizin gibi erkeksiz yaşayamayan hasta ruhlu biriydi. Yenisini bulunca düzeldi, siz de öyle olursunuz merak etmeyin.

Sizin gibi bir arkadaşım vardı. İlk zamanlar ağlarken, yazık dedim destek oldum. Baktım adam olmuyor, geber dedim her yerden engelledim. Sonra öğrendim başkasını bulmuş, çocuğu da olmuş. O zaman da biliyordum intihar etmeyeceğini gerçi, sizin gibi erkeksiz yaşayamayan hasta ruhlu biriydi. Yenisini bulunca düzeldi, siz de öyle olursunuz merak etmeyin.
Benim bir kız arkadaşım da böyleydi hatta sevgilisi artık ondan kendisi ayrıldı yani yoksa o hiç ayrılmayacaktı. Sonrasında karşısına şansa doğru düzgün kısıtlamayan biri çıktı da evlendiler. Ama yine kısıtlayan hayatına müdahale eden biri olsaydı onunla da evlenebilirdi. Kısıtlanmayı kafa yapısında sahiplenmek sanıyormuş öyle demişti

Benim bir kız arkadaşım da böyleydi hatta sevgilisi artık ondan kendisi ayrıldı yani yoksa o hiç ayrılmayacaktı. Sonrasında karşısına şansa doğru düzgün kısıtlamayan biri çıktı da evlendiler. Ama yine kısıtlayan hayatına müdahale eden biri olsaydı onunla da evlenebilirdi. Kısıtlanmayı kafa yapısında sahiplenmek sanıyormuş öyle demişti
Kim olduğu önemli değil bu tipler için, nefes alsın yeter moduna girmişler.

Back
X