Hâlâ hatam ne söyle diye sormuşsun herife. Ondan beklenti içerisine girmişsin. Sana birkaç gün sonra ben yeniden seninle konuşmak istiyorum barışalım evlenelim dese koşa koşa gidersin. O tam bir ruh hastası. Sen de ona köle gibi davranmışsın her şeyini kabul etmişsin.
Kendisi de takıntılı sen de takıntılısın. Seni 5 yıl içinde zehirlemiş. Bilinçli bir şekilde düşünemez hale gelmişsin. Ama ilk kez doğru bir şey demiş kız kardeşine, ablanı psikoloğa götür diye. Umarım düzenli olarak psikolojik destek alırsın ve ne yaptığının farkına varıp özgüvenini geri kazanırsın.
Bütün bunlar olurken hiç mi cevap vermedin,reddetmedin? "Sen kimsin de bana şöyle giyinme buraya gitme ,bununla konuşma diyorsun , kargocuya kapı açtım diye basit kız muamelesi yapıyorsun, iş yerinde bana çikolata verildi diye adama kızıyorsun , birisi bana hanım demeyip ismimle hitap ettiği için adımı çıkarmaya çalışıyorsun sen ne biçim b.k herifsin, nasıl bir ruh hastasısın, defol git, seni görmek istemiyorum, benim senin gibi hastalarla işim olmaz" diyemedin mi?
Demedin çünkü kendini sevmiyor zerre değer vermiyorsun, onun için ölmek istedin hatta. O kim ki onun için canına kıyacaktın. Kim olursa olsun, kimse için kendinden olmaya değmez.
Ben bunları okurken burda çıldırıyorum. Senin gibi bir arkadaşım olsaydı, onu bir güzel silkelerdim. Ruh hastası eski sevgilinle ilgili konular açmışsın burda eski konuda bırakıcam ayrılıcam diyip yine devam etmişsin,o ayrılmak istemesine rağmen peşini bırakmamışsın.
Hâlâ da diyorsunki kız kardeşime böyle böyle demesini beklerdim. Ondan vazgeçeceğini sanmıyorum inanmıyorum. Gözünü kin, nefret , hırs bürümüş. 5 yıl emek verdim diye diye kendini mahvetmişsin. Umarım ben yanılırım ve kendin için büyük bir iyilik yapıp düzenli olarak psikolojik destek alıp kendini toparlarsın.
Gözümde hırs kin nefret yok. Psikolojik desteğe devam edicem ikinci seansım Salı günü . Benim vazgeçtiğim kelime bana ruh hastası muamelesi yapıldığı an . Ben şok gözlerle izledim . Çünkü o da başlarda kavga ettiğimizde bana çok yalvardı nolur dön vs işr eve çok geldi Brn ona ruh hastasıymısım demedim .
Şöyle bir durum sevdiğin zaman ya da gözün görmediğinde hiçbir şeyi gerçekten görmüyor
İstiyorsun ki kaybetmeyim çabalayım
Ama bitti
Bana o lafları ettikten sonra bir de o kadar sakin konuluyor ki
Bana sürekli şunu derdi
Sen beni sevmiyorsun sadece takıntı haline getirdin
Ben her ne kdar seviyorum hayır desem de hayır derdi sevmiyorsun takıntı senin ki
Yani benim dediklerimin bir önemi yok kendisi neye inanmak isterse ona inanırdı
Ben çok zor bir hafta geçirdim
Gerçekten çok zordu
Hayatım ömrüm boyunca yaşadığım en zor andı
Çok ağladım gerçekten çok üzüldüm
Ama bitti
Daha önceki kavgalarımızda hiç bu şekilde ailemin haberi olmadı içine girmedi ya da onun ailesi
Brn kendi aileme rezil oldum
Onun ailesi de şu an beni sünepe yapışkan biri kızmış diye kodlamıştır eminim
Benim onun için yaptıklarımı rabbim biliyor
Ben dün Allah’a yalvardım o kadar dua ettim ki allahım sana havale ediyorum kaç kez dedim hatırlamıyorum artık .
Onun bana yaptıklarını da benim ona yaptıklarımı da Allah biliyor Allah çok adildir . Sadece buna inanıp buna sığınıyorum kesinlikle dönmücem
O da beni aramaz
Brn de onu beni düşürdüğü bu halden sonra aramam
Ne takıntılıyım ne kişilik bozukluğum var
10. Kata kadar çıkarıldım tepeden bırakıldım bir anda ve sebebi yok sebebi bile söylenmedi
Siz olsanız aman önemli değil hadi güle güle derdim diyorsunuz ua
İşin içinde olunca insan daha farklı düşünüyor
Allah büyüktür çok adildir bir tek buna inanıyorum şu an