Terkedilmek..

Bir kac ay once bende konu acmistim erkek arkadasimdan ayrilmistim zor bi zaman gecirdim cok uzgundum ama suan bakiyorum iyi ki bitmis diyorum uzuldugum icin kiziyorum sadece kendime. Zamanla uzuntunuz gecer zaten duzelecegi varsa duzelir ama soyledikleride basit seyler degilmis . Siz kendinize zaman verin biraz

Konu sahibi seviyorsunuz anlıyorum da sizi terkeden birine süre veriyim ama ayrılmayalım diyorsunuz .Sizi üzmekten korkmayını sizde umursamamalısınız .
Evet malesef. Kimse yakıstıramıyor bu davranışı ona ama anlayamadım. Ayrılmadan 2 gün öncesinde sevdiğini söylüyordu.

Hiç basit değil. Aklım almıyor onu tanıyan arkadaslarım benim yalan söylediğimi düşünüyor hatta inanmıyorlar böyle davrandığına. İçim yanıyor. Keşke pişman olsa .. Keşke

Mutsuz bi ilişkiyi uzatmak çok anlamsız.. İnsan içinde olunca fark edemiyo ama mutsuz sevgililer evlenecek, mutsuz evliler olacaklar.. Çocuk yapacak mutsuz anne babalar olacaklar ve çocuklarını da mutsuz edecekler..

Bir başkasının aranıza girmiş olmasına gerek yoktur belki ileriyi düşünmüş, zararın neresinden dönersen kardır demiştir sevgiliniz.. Hayırlısı :)

Ben erkek olsam 6 yıllık ilişkimden sıkıldım deyip gitmeye kalksam,
sevgilim de ağlasa, yalvarsa gözümde çok aciz, zavallı görünür.

Totom da iyice tepede giderim, gönlüm daha rahat.
Çünkü bilirim ki istediğim zaman döner onu bıraktığım yerde bulurum.

Neden ona bu rahatlık duygusunu veriyorsun?

Günahını almak istemiyorum ama bence yeni biri var bu hareketler normal değil bunu görteriyr.
Boşveer üzülme
değmezz kii
inan ki değmezzzz

çok ağır konuşmuş..öküzce davranmış ..altı yılın hatrına kırmadan ,dökmeden ayrılabilirdi..demek ki size hiç değer vermiyor..o dönmek istese bile siz kabul etmeyin

Benimde iki hafta once 4 senelik iliskim bitti. Bizimki son 1 senesinde sorunsuz du aslinda sadece arada tartisiyoduk.ama sıkildigini tek kalmak istedigini soyledi. Bende mecbur kabul ettim cunku 2 sene once ayrildigimzifa cok yalvarmistim bi kac ay sonra geri donmustu dedim bu sefer hic bir sey yapmayacagim. Kendim aglicam ama ona belli etmicem bide her gun ayni ortamdayiz. Saclarimi kestim boyattim yeni kiyafetler aldim bu ikihaftada ozlemedim mi cok yanindayken sarilmak istemedim mi deli gibi. Ama kabullenince birşeyleri daha cabuk alisiyosun. Okadar ani var elbet unutamicaz ama dik durursak kendimiz icin iyiligimiz icin olucak. Ve ben senin durumunda eminim o geri donucek. Cunku boyle buyuk konusanlar eninde sonunda donuyolar ama bizim icin is isten gecmis olucak. Bak ayni durumu yasayan biri olarak soyluyorum sakin arama sorma sosyal hesaplarını takip etme cok ozluceksin ama yavas yavas gecicek.

ve sende yedin bi baskasi olmadigini defolsun gitsin ne hali varsa gorsun bosver arama sorma kendini neden kucuk dusurup seni istemeyen biri icin agliyosunki geri donecekmi sanki sen aglayinca hayat devam ediyor dunya donuyor gul eglen inadina

Ne olursa olsun sallamayacaksin
Hayatına devam edeceksin mutlu bir şekilde
Kendimden örnek vereyim
Uzun bir ilişkim vardı sıkılmıştım
Ayrıldım çocuktan
Ama nasıl sogumustum inanamazsin
Böyle iğrenç geliyor

Sonra çocuk beni sallamadi
Hayatına baktı
Bi süre sonra ben haliyle pişman oldum
Sonra günümü gördüm

Hala da üzer beni aklıma geldikce
6 yıl gecirmissiniz korkma alışkanlık vardır

Eger o çocuk bana yalvarsa etse hiçbir anlamı kalmayacaktı
O dik durduğu için ben pişman oldum

B

Bu kadar laftan sonra hala sevgi mi besliyorsunuz bu kişiye?
Unutmak için son sözlerini düşünmek yeter. Nefret güçlü bir motivaayondur unutmak için.

Haklısınız kızlar seven insan ne bu şekilde konuşur ne de terk ederdi. Söylediklerinizi yürekten uygulamak istiyorum ama duygularım izin vermiyordu ama bastıracağım. Neden yalvardığımı inanın bilmiyorum babam rahatsız bu aralar zaten çökmüştüm destek istedim boşluğu düşme korkusuyla evet yalvardım yapmayacağım diye büyük konuşurken. Önüme bakmalıyım inşallahh çok pişman olur ve inşallah rabbim o halini bana tez vakitte gösterir

O kadar senelerini verince insan emeklerine üzülüyor. Bence arayıp sormayın o nasılsa dediği lafları yutup arar sizi

2 ay önce cok benzer bisey geldi basima. Ilk günler oyle kötüydumki ortak arkadasimizin faceinden takip ediyordum onu. Sonra düşündüm beni istemeyeni ben neden istiyorum ya yuzunu allahtan evlenmeden gösterdi birde biz ailelerlede tanismistik zararin neresinden donersem kâr dedim. Kendimi isime verdim kursa yazıldım. Aklima adı her geldiğinde allaha havale ediyorum onu. Simdi sende guclu olmalisin yasin çok genc meslegin var daha ne olsun seni kaybettiğine o yansin. Hayatindan çıkması daha hayırlıdır belkide baska guzel bir aşkı kaçırıyosun onunla olarak. Herseyin geçtim istemiyorlarsa cehenemee kadar yollari var beter olsunlar biz evlenip coluk cocuga karisana kadar bekar berduş yapayalniz surunsunler amin. Sinirlerim zipladi yine ay

O kadar senelerini verince insan emeklerine üzülüyor. Bence arayıp sormayın o nasılsa dediği lafları yutup arar sizi

Yok hayır büyük konuşmuyorum ama aramayacağım. İnanın aşktan sevgiden çok emeklerime üzülüyorum.

Amin amin :) ne güzel atlatmışsın. Bende unutacağım biliyorum. Fiziksel olarak birbirimizi yakıştırmayan insan çoktu çevremizde. Yanlış anlaşılmasın kendimi yüceltmek için söylemiyorum ama lip seninle birlikte olmayı seçmiş bide sen mi arıza çıkartıyorsun gibi eleştirilerde aldı kendisi içine kapandı ve gitti. Çok garip şaka yapıyor gibi geliyor şoku atamadım üstümden. Ağlama seansımı bir iki postaya düşürdüm sanırım ilerleme kaydediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…