- 27 Nisan 2014
- 2.618
- 1.970
- 108
- Konu Sahibi Liipstiick
-
Evet malesef. Kimse yakıstıramıyor bu davranışı ona ama anlayamadım. Ayrılmadan 2 gün öncesinde sevdiğini söylüyordu.Konu sahibi seviyorsunuz anlıyorum da sizi terkeden birine süre veriyim ama ayrılmayalım diyorsunuz .Sizi üzmekten korkmayını sizde umursamamalısınız .
Bir kac ay once bende konu acmistim erkek arkadasimdan ayrilmistim zor bi zaman gecirdim cok uzgundum ama suan bakiyorum iyi ki bitmis diyorum uzuldugum icin kiziyorum sadece kendime. Zamanla uzuntunuz gecer zaten duzelecegi varsa duzelir ama soyledikleride basit seyler degilmis . Siz kendinize zaman verin biraz
O kadar eminsin yani.Kesinlikle başkası var
Selam arkadaşlar..
Evet terkedildim. Evli değilim beni bırakıp giden 6 senelik erkek arkadaşım oldu. Sebepsiz. Sadece bunaldım sıkıldım senden dedi ve gitti. Çok taze bir kaç gün oldu gideli. Sorunsuz bir ilişki değildi evet problemliydik. Bir çok hatasına rağmen onu kabul etmiştim. O benim kıskançlığımı ve anlayıssızlığımı bahane ederek tüm fedakarlıklarımı sildi ve gitti. Yapmayacağım seyi yaptım. Yalvardım,ağladım. Buna karşılık azar işittim. Km lerce uzakta bir sebepten dolayı buraya geldiğinde konusuruz istediğin zamanı veririm ama ayrılmayalım dedim yüzünü bile görmek istemiyorum iki cihan bir araya gelse yine seninle barısmayacağım bittin artık dedi. Bir kaç arkadasıyla konuştum başkasının olmadığını söylüyorlar,sizin gibi benimde aklıma gelen bu oldu çünkü başkası için terk etti diye düşünüyorum. Yani elim telefona gidiyor aramak istiyorum. Sonrasında duyacağım şeyleri düşünüyorum ve vazgeçiyorum. Ne yapmalıyım arkadaslar nasıl atlatabilirim?
Not: yaşım 23 kendisinin yaşı 24. Ben bankacıyım kendisi üniversite öğrencisi.
O kadar senelerini verince insan emeklerine üzülüyor. Bence arayıp sormayın o nasılsa dediği lafları yutup arar sizi
2 ay önce cok benzer bisey geldi basima. Ilk günler oyle kötüydumki ortak arkadasimizin faceinden takip ediyordum onu. Sonra düşündüm beni istemeyeni ben neden istiyorum ya yuzunu allahtan evlenmeden gösterdi birde biz ailelerlede tanismistik zararin neresinden donersem kâr dedim. Kendimi isime verdim kursa yazıldım. Aklima adı her geldiğinde allaha havale ediyorum onu. Simdi sende guclu olmalisin yasin çok genc meslegin var daha ne olsun seni kaybettiğine o yansin. Hayatindan çıkması daha hayırlıdır belkide baska guzel bir aşkı kaçırıyosun onunla olarak. Herseyin geçtim istemiyorlarsa cehenemee kadar yollari var beter olsunlar biz evlenip coluk cocuga karisana kadar bekar berduş yapayalniz surunsunler amin. Sinirlerim zipladi yine ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?