Terkedilmek..

Sadece bulunduğum ortamları görebileceği bi app te ekli kendisi. Sileyim mi? Çok aktif olmadığından sanırım hala resmimizi kaldırmamış. Whatsapptan kaldırmıştı çünkü. Gittiğim yerleri görmesi mi iyi yoksa görmeyip merak etmesi mi? Yada sildiğimi görüp umursamadığımı düşünmesi mi?

Sil
Onu umursamadan hayatına bak
Kaybettiğini görsun

6 sene arkadaşlık çok uzun canım.zaten evlenseniz de zorluklar olurdu.fakat sakın arama bence.bırak pişman olursa bakarsın.aramazsa uzun bir süre acı çekersin o kesin ama bazen acı çekmek iyidir.sonrasına sonra bakarsın.sakın arama.

Sil
Onu umursamadan hayatına bak
Kaybettiğini görsun

Bencede sileyim. Zaten umrunda değilim benimde bunu yapmam gerekiyor. Allah hakkımda hayırlısını nasip etsin. Ama gerçekten çok zormuş

Zorla güzellik olmaz. Seni istemeyeni hemen unut zaten, hiç üzülecek bir durum yok. Yenisini bul.

arkadaşlar 2,5 yllık evliliğim bitiyor.eşim hiç uğurlarına beni terketti.gidip direk dava açtı.ama dava kağıdım gelmedi daha.ne olur yarıdm edin.hiç arayıp sormadım 1,5 ay oluyor oda arayıp sormadı.oysa 8 yıl sevgiliydik evlendik.ne yapmalıyım sizce.mahkemeye kadar vazgeçirmeli miyim? ayrıca 3 ay evimi terketmeden önce ayrılmayalım diye çok yalvardım.ama dinlemedi beni

arkadaşlar 2,5 yllık evliliğim bitiyor.eşim hiç uğurlarına beni terketti.gidip direk dava açtı.ama dava kağıdım gelmedi daha.ne olur yarıdm edin.hiç arayıp sormadım 1,5 ay oluyor oda arayıp sormadı.oysa 8 yıl sevgiliydik evlendik.ne yapmalıyım sizce.mahkemeye kadar vazgeçirmeli miyim? ayrıca 3 ay evimi terketmeden önce ayrılmayalım diye çok yalvardım.ama dinlemedi beni

Hanımefendi niye eski konuları hortlatıp duruyorsunuz? Konu sahibine saygısızlık yapıyorsunuz farkında değilsiniz. Belki bu olayı hatırlamak istemiyor ama sayenizde bildirim gitti şu an. Bir sürü eski konuya yazdınız onun yerine açın kendi konunuzu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…