Terkedilmek

Denizsuyilmaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2017
86
22
38
43
Merhaba arkadaşlar,
Aranıza bugun katıldım
Baya sıkıntılıyım
35 yaşındayım ve bekarım.Bundan 1 sene önce biriyl nette tanıştım.Benden 9 YAŞ küçük bir ünv öğrencısıydı.Yaşından olgun biriydi zamanla birbirimizi sevdik.ayrı Şehirlerde olsak da benimle sürekli ilgileniyor Arıyor soruyordu 1 sene böyle devam ettik fakat son 3 ayda sevgisinin bittiğini arkadaş kalmak istediğini söyledi ben 3 ay geri kazanmak için baya uğraşsam da olmadı.En sonunda pes ettim ve görüşmeyelim dedim 2 gündür görüşmüyoruz.dönmiceğini biliyorum cünkü Çevresinde birsürü kız var.üniversite okuyan biri.çok üzgünüm fikirlerinizi paylaşmanızı istiyorum

Boşver hiç arayıp sorma olmaz onunla zaten zaman geçirmiş o bence olgun kendine göre başka kısmetine bak ararsa da konuşma

Boşver hiç arayıp sorma olmaz onunla zaten zaman geçirmiş o bence olgun kendine göre başka kısmetine bak ararsa da konuşma
Ben de en başta öyle düşündüm ama 1 sene sürdürdü ben pek çok kez ayrılmak istedim kabul etmedi.Daha sonra hiçbir sebep yokken sogudum sevmiyorum demeye başladı

Olmayacak duaya amin demişsiniz. Yeniden elllerinizi açarak sizin için iyisini dileyin ne diyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…