terkedilmekten korktunuz mu..?

kaderim_48

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2008
1.286
3
116
63
Muğla
terkedilmekten korktuğunuz için fedakarlıkta bulundunuz mu..?
hatasını söylediğinizde sizi terketmek istedi mi hiç..?
karşılığında sustunuz (fedakarlık)mu yoksa korkmadan doğru bildiğinizi yaptınız .?

Terk edilmemek için fedakarlıkta bulunmadım hiç.
Giden gider gidene ne engel olurum nede gitme derim:icecream:
o kadarki tipik maniakımdır-tatlicadiarzu-
Hatasını söylediğimde beni terk etmek istemedi.
Kolay kolay kişilerin hatasını söyleyen tip değilimlülülülülülü

Hatasını söylediğim için beni terk edicek adamı o dakkadan itibaren tanımam.
Yaşanılan ilişkilerde kişilerin yanlış harekertlerini yanlış olan kusurlarını birbirlerine söylemeliler. İkili ilişki yaşamak bunu gerektirirlaelaelaelaelae

çok haklısınız..bence de korkmamalı..

TERKEDİLMEKTEN KORKTUM AMA YİNEDE YAPACAĞIMDAN GERİ KALMADIM HİÇ KİMSE İÇİN KENDİ DOĞRULARIMDAN ŞAŞMAM VE SONUÇ TERKEDİLDİMkaydirigubbakcemile3

oldu tabı olmazmı, sevgılımız bızı terk mı edıcek ne olucak of bırakmasın nolursun, neler demedık kı gecırmedık kı içimizden, dışımızdan da sordugumuz oldu '' ne oldu ayrıldık mı ? '' ben ayrılmak ıstemıyorum ama dedıgımız oldu. olmaz mı ınsanlık hali hepsi.
hatasını soyleyınce de oldu terketmek ıstemezler mı hatayı ort bas etsınler dıye terkedeyı m bıtsın yeter kı suc bende olmasın o benı bırakcagına zaten bıtmıs ben bırakayım demedıler mı dedıler.. olmaz mı . :teselli:

terkedilmekten hiç korkmadım...
korkmuyorum da ... bazı tavizler verdim ama bu terk edilmemek için değildi
sadece sevdiğim içindi gönlü olsun diye..

korkmuşluğum, susmuşluğum var, evet. ama artk bazı gerçekleri kabul ettiğim için korkmuyorum. su akar yolunu bulur. nasip herşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…