Terkedilmişim ortada bırakılmışım

Şimdi bana kızacaksınız ama açtığınız bütün konuları hatırlıyorum. Hep hayatınıza birini almak, birileri ile görüşmek, görüşmemek ve görüşememek üzerine... kendinizi dışarıya da böyle lanse ediyor musunuz??? Hep birileri olsun çabası var sizde. Neden durduk yere bir yemekte gördüğünüz adam hakkında dedikodunuz çıkıyor?
İyde şuan mevzu bu değilki bu adama bir ilgim yoktuki neden öyle yansitayim yapmayin lütfen sanki dışarda beni alin diye dolaniyorum aksine insanlar cok havali kendini beğenmiş birisin kimseyi beğenmiyosun derler halbuki hiç öylede degilim neyse suan yine kötü oldum mevzu bunlarin hiçbirisi mevzu benim ne kötü bir şanssızlığım varmis hayatim hep böyle oldu işte

Bu kadar konuşuluyorsa karşı taraf illaki duymuştur nasıl duymasın onca lafı?

Üzerinden de çok zman geçmiş o kişi şuan evliliğe doğru gidiyor. Zaten hayatındaki kişinin de siz olmadığını herkes görür. Oluyor malesef küçük yerde böyle şeyler.
Sanmam duymadiğina eminim .maalesef...

Arkadaşlarınız sizi bu adama yakıştırmış sizde cesaret edip adım atamamışsınız bunu kendiniz yazmışsınız. Belki sizi çok çok yakıştıran biri böyle bir dedikodu çıkardı sonra kulaktan kulağa büyüdü. Sorun ne biliyor musunuz 9 ay beklemek. Belki zamanında hareket geçseniz şimdi bir ilişkiniz bile olabilirdi adamla. 😊 Tabii mesaj atarken bilemezdiniz nişanlanacağını kendinizi bu konuda suçlamayın. Ama nasıl bir çevre ki bu kendi ağzınızla yok dediğiniz halde size inanmıyorlar
Hayir cesaret edemediğim nokta adamin konumu ilgim olsa düşünmezdim bunu firsat bilir yazardim ki .erken yazsaydım sadece belki konusabilmis olurdum

o adamı da alın açıklama yapın birlikte. Kimse kimseyi böyle bir lafın altında bırakmamalı. Beyefendi neden susuyor anlamış değilim. Küçük yer o da duymuştur illa ki. Bir de bu tarz şeyler de mesaj falan olmaz direkt konuşun. Şurda bile bir dünya yanlış anlaşılabiliyoruz. Valla insanların hiç işi yok. Ne diyeyim ben olsam en azından kendim açıklardım yani. 8-9 ay susmuşsunuz peygamber sabrı varmış. Mesaj atmanız neden rezillik oluyormuş. Bu şekilde düşünmeyin. Ama yine de açıklayın derim.
Ay hislerimi ne güzel yazmişsiniz en kötüsü de bu oldu bunca lafin arasinda ben kaldim olanin bana olmasi :(

Sanmam duymadiğina eminim .maalesef...
Hayir cesaret edemediğim nokta adamin konumu ilgim olsa düşünmezdim bunu firsat bilir yazardim ki .erken yazsaydım sadece belki konusabilmis olurdum
sız adamla gorusmedıgınıze emın mısınız nasıl bukadar emınsınız ısrarla emınım lafları adam duymamıstır dıyorsunuz konusmuyorsanız nasıl emın sınız

bırde konumu da konumu deyıp durmussunuz nato baskanımı parlamento yuksek kurul baskanımı nedır konumu cok merak ettım

sız adamla gorusmedıgınıze emın mısınız nasıl bukadar emınsınız ısrarla emınım lafları adam duymamıstır dıyorsunuz konusmuyorsanız nasıl emın sınız

bırde konumu da konumu deyıp durmussunuz nato baskanımı parlamento yuksek kurul baskanımı nedır konumu cok merak ettım
Burda tanımadığım insanlara neden yalan söyliyeyimki konumunu söyleyemiyorum olurda tanidik olur felan burda korkuyorum

Burda tanımadığım insanlara neden yalan söyliyeyimki konumunu söyleyemiyorum olurda tanidik olur felan burda korkuyorum
dunyada 8 mılyar ınsan var ve ıftıraya ugrayan en az 4 mılyardır sızı nasıl bulsunlar :) o meslegı yapan tek o kısı mı ? yalan soyluyorsunuz demedım nasıl bukadar emınsınız ? emın olmanız ıcın bılmenız gerek nerden bılıyorsunuz dıyorum

Verdim hatta verdiğim kişi iki gün sonra pişkince döndü dediki ben bu dedikodulara artik inaniyorum yoksa bu kadar konusulmazdiniz dedi ya gerçekten çıldırdım artık ya düştüğüm durumun iğrencligine bakarmisiniz
O zaman büyük olay çıkarsaydınız keşke ada da duyardı ama şimdi keşkelerle yaşanmaz şimdi siz çok güzel bir şekilde iş ortamına girin güler yüzünüzle bir iftiradan kurtulmuş gibi rahatlamış gibi davranın adam sözlendi ve gerçekler ortaya çıktı mantığıyla

İlgim olsa 9 ay neden bekleyim ki tabiki hayir bu durumu yaşayacağımı tahmin etmistim ve demek istedim üzerime çok gelindi ne desemde inanmadiki kimse keşke yine sussaymışım amaan işte olan oldu nebileyim:KK43:
Bu tip şeylerde sus
Çünkü adam senle ilişki yaşasa bile arkanda durmuyor kaldi ki hiçbirşry yaşamamış
Sen nerde yaşıyorsun ki
Hesap vermek zorunda mısın??

Aslında duydum kim olduğunu az çokda biliyorum hatta onu çikartanda hem iftira atti hem de kendi inandi :) ama kesilmedi birtürlü:KK43:
Evet beni kıskanan biri hemde çok o adamla olurda olurum diye çok korkuyor ama nasıl bir insansa bi türlü onla olurum korkusunu yenemedi yenemedikçe iftira atti
oncekı konunuzda yazmıssınız zaten ıftıra atanın kım oldugunu bılıyormussunuz ?

İnsan şeyi de merak ediyor sürekli konumu konumu diyorsunuz ya o konumdaki birine nasıl hiç sık3lmadan iftira atıyorlar. Sizin kulağınıza giden ona hayli hayli gitmiştir. Anlamak güç.

Ay hislerimi ne güzel yazmişsiniz en kötüsü de bu oldu bunca lafin arasinda ben kaldim olanin bana olmasi :(
kalmayın işte hakedene hak ettiği cevabı verin lütfen. Yoksa çoOoooooooooook üzerler. tavsiyem siz açıklayın içinizde büyüteceğinize bir güzel rezil edin şu lafları söyleyenleri. Sustukça tepenize binerler.

Durduk yere neden size iftira attılar anlamadım.

Ve niye hep sustunuz sustunuz da şimdi adama mesaj atasınız geldi?

Ya da adama neden mesaj attınız, o ne yapabilirdi ki? Hiçbir şey anlamadım.:KK64:

oncekı konunuzda yazmıssınız zaten ıftıra atanın kım oldugunu bılıyormussunuz ?
İftira atanın kim olduğunu bana birisi dediki bu kişi eminmisn dedim odur dedi ben onu suçlasam bu sefer ben birine iftira atmiş olucam sonra iftira atma olasılığı yüksek kişi birgün bana msj atti ve hiç samimiyetim yok numaramı birinden almiş saçma bi konu açarak birşeyler sordu bana sonra dediki hayatinda biri varmi felan dedi ya sanki üzerinr vazife muhtemelen laf almaya çalıştı sonra alakasiz bir şekilde konu çevreye geldi burasi iğrenç bir yer burda insana iftira atarlar felan dedi ya anliycağniz kafami allak bullak ettielr

Durduk yere neden size iftira attılar anlamadım.

Ve niye hep sustunuz sustunuz da şimdi adama mesaj atasınız geldi?

Ya da adama neden mesaj attınız, o ne yapabilirdi ki? Hiçbir şey anlamadım.:KK64:
Birileri çıkardı işte dedimya bi iş yemeğinde toplu yemekte bir araya gelindi birisi kıskandı muhtemelen böyle birşey olur gibisinden korkuya kapildi demek sonra büyüdü büyüdü insanlar işte yok desemde uzadi gitti adamda bilsin bi tepkide o versin arrik dedim cok tek kaldım napiyim

Böyle mesaj atıp merhaba bir şey sorabilir miyim, müsait misiniz bir şey soracağım, bir şey söyleyeceğim diyen insanlara (yakınım dahi olsa) ben de cevap yazmıyorum. O mesajı yazana kadar söyleyin yani diyesim geliyor :D sizin için üzüldüm gerçekten. 8-9 ay ses etmemenizi sonra sinirlenmenizi de anlayamadım gerçekten. Keşke en başından duyduğunuzda insanlara hadlerini bildirseymişsiniz.
Yazmak istediklerim net

İnsan şeyi de merak ediyor sürekli konumu konumu diyorsunuz ya o konumdaki birine nasıl hiç sık3lmadan iftira atıyorlar. Sizin kulağınıza giden ona hayli hayli gitmiştir. Anlamak güç.
Bende onu anlamadim hatta şuan kimle nişanlanıyor nedir nedeğil onu arastirma derdindeler adamdanda bendende ne istediler bilmiyorum tekbildiğim tek saçma duruma düşen ben oldum

Bu tip şeylerde sus
Çünkü adam senle ilişki yaşasa bile arkanda durmuyor kaldi ki hiçbirşry yaşamamış
Sen nerde yaşıyorsun ki
Hesap vermek zorunda mısın??
Çok küçük yer buraliyim zaten ya ailemde duydu üzüldüler ister istemez ki. Olduğunu net bilsek bizde cevaplarını verir sustururduk ama ay bilemiyorum içim daraliyor

Back
X