Terkedip dönen sevgili var mı?

Bence bi sebebi mutlak vardir...belki baska birisi vardir..ondan haber bekliodur..kIz pas vermeyince size donuyodur..veya aklI gecmiste birinde kalmistir...ben olsam devam etmem ama bu benim dusuncem sonucta..

Hiç sebep yokken terkeden sonra pişman olup geri dönen sevgiliniz oldu mu hiç ve dahası mutlu olabildiniz mi ? İnsan umutlanıyor işte :KK43:

Var canım olmaz olur mu? Ancak giden gerçekten sevdiyse geri dönüyor. Eğer aşkınız güçlüyse. Sonrası zor oluyor. Her iki tarafta kırılmıştır yine ayrılacak mı acaba soruları da olabiliyor. Eğer birbirinize sevginiz güçlüyse aşılamayacak bir şey değil.

Hiç sebep yokken terkeden sonra pişman olup geri dönen sevgiliniz oldu mu hiç ve dahası mutlu olabildiniz mi ? İnsan umutlanıyor işte :KK43:

Benimki de beni terketmişti sebepsiz . Hiç anlam veremedim ve sevmediğini düşündüm. Bir seneyi aşkın görüşmedik hiç bir şekilde . Sonra kendisi döndü, ve şimdi nişanlıyız. Ayrıldığında çok fena olmuştum, ama nedense hep döneceğini de ummuştum, gözden cıkarmaya yakın bir anda döndü, nefret ediyorum sanıyodum ama hiç alakası yokmuş.tabi bu arada sana sebepsiz gibi geliyor ama mutlaka sebebi var, benimkinin de vardı. Sonradan anlıyorsun bunu tabi.

Terk eden geri dönmez. Geri dönmüşse de başka birini bulamadıgındandır. Bir kere vazgeçen yine vazgecer yine terk eder. Genelde bu böyledir. Ama olayları bilmiyoruz aranızda güçlü bir aşk varsa pişman olup dönebilir yoksa bekleme.

Var. Benim bir hatamdan dolayı terk etti, ben hatamı anladım özür diledim ertesi gün, ama cok kırıldığını bir daha hiçbir seyin eskisi gibi olmayacağını soyledı. Gercekten bittiğini dusundum Canın sag olsun dedım bir daha yazmadım. Bir hafta sonra o yazdı nasılsın senı cok ozledım dıye. Kıyamam ya. Bitanecik askım benım:nazar::nazar::nazar:

Canım ben öyle bi kişiye iki yılımı verdim aynı zamanda konuştuğu iki kişi varmış ve bana dedikleri sen benim yanıma yakışmıyorsun kafam karışık ve daha bissürü şey bende ayrıldım ondan diğer konuştuğu kızıda tanıyorum aynı köyden neyse iki hafta sonra beni aradı beni çok sevdiğini söyledi ama ben ona o sinirle başka biri beni istemeye geldi bende onunla görüşmeye başladım çok kibar biri ondan daha iyi kabul ettim o aradığında çok geç kaldın dedim ben şimdi evlendim oda o kızla evlendi görüyorum hala düğünde bayramda içimde bir şeyler kıpırdiyo ama olsun o istedi asıl yanına yakışmayan o

Canım ben öyle bi kişiye iki yılımı verdim aynı zamanda konuştuğu iki kişi varmış ve bana dedikleri sen benim yanıma yakışmıyorsun kafam karışık ve daha bissürü şey bende ayrıldım ondan diğer konuştuğu kızıda tanıyorum aynı köyden neyse iki hafta sonra beni aradı beni çok sevdiğini söyledi ama ben ona o sinirle başka biri beni istemeye geldi bende onunla görüşmeye başladım çok kibar biri ondan daha iyi kabul ettim o aradığında çok geç kaldın dedim ben şimdi evlendim oda o kızla evlendi görüyorum hala düğünde bayramda içimde bir şeyler kıpırdiyo ama olsun o istedi asıl yanına yakışmayan o
Canım benim çok üzüldüm saygısızlık etmiş ben o konuda hakkını yiyemem beni terketti defalarca ama kibar davrandı ( kibar davransa ne olur yaptığı güzel değil ama neyse) hep kendini suçladı haklı ben elimden gelenin en iyisini yaptım o kaybetti

Benimki de beni terketmişti sebepsiz . Hiç anlam veremedim ve sevmediğini düşündüm. Bir seneyi aşkın görüşmedik hiç bir şekilde . Sonra kendisi döndü, ve şimdi nişanlıyız. Ayrıldığında çok fena olmuştum, ama nedense hep döneceğini de ummuştum, gözden cıkarmaya yakın bir anda döndü, nefret ediyorum sanıyodum ama hiç alakası yokmuş.tabi bu arada sana sebepsiz gibi geliyor ama mutlaka sebebi var, benimkinin de vardı. Sonradan anlıyorsun bunu tabi.
Mutluluğunuz daim olsun canım çok sevindim ne güzel mutlu son olmuş sizinki :)

var ama geri döndüğünde sizin için hiçbir şey eskisi gibi olmuyor. bitmişken bitmesi çok daha hayırlı

Ewet war. Ortada dişe dokunur bir sebep yokken terk etti. 4 ay sonra geri döndü. Affettim. Barışmamızın 21. gününde yine terk etti.. ve yine geri döndü.. ama kendime yine aynı şeyin yapılmasına müsaade etmedim..

yani dönebilir.. ama mutluluk zor.. insanlar ne büyük zorluklara rağmen beraber olmaya çabalarken kendine tırt bahaneler bulup terkeden adamdan pek de iyi şeyler beklemeyin derim ben..

1 yıl sonra geri döndü yalvardı yakardı affettirdi kendini sonra isteme oldu herşey güzelken bi anda bişeyler oldu ben terkettim hala seviyorum pişman olacak biliyorum ama bidaha geri döner mi bilmiyorum gururlu bi insansa dönmez zaten bana yaptıklarından sonra. Dönse bende affedemem.

cok tuhafım ben ne bılım hayatım boyunca normal dusunemedım galıba
eskı sevgılım lısedeyken bana dondugunde donmek ıstedıgınde
ona nasıl tekmeyı bassam planları kuruyordum
sonra eskı kocam terk ettı oda hep pısman olsunda burnundan getırım dıye dusunuyorum
sanırım hıc bırını cıdden sevmedım

ne sacma bir soru.
herkes sahsina munhasirdir bir kere. eski donen sevgili diye bir grup, bir kitle, ayni fabrikadan cikmis insan cesiti diye bir sey yok. kimisi bitirir, doner, kimisi ardina bakmaz. ne yasandi, sebep neydi ki bitti, ne oldu ne bitti, bittikten sonra ne oldu, bitmeden once ne hissediyordu, hayatinda baska neler oluyor vs vs vs vs..
hic bir sebep yok diye bir sey yok, muhakkak vardir bir sebebi. sana gore yok olabilir, ama gore vardir. belki de sevmemistir, sevememistir vs.
geri donen sevgiliniz oldumu, benimki de gelirmi diye sacma bir soru olamaz. onunki gelmistir, seninkinin gelecegi ne malum, berikinin gelmemistir, seninki iki gun sonra cikar gelir kimbilir.
ayrica, ayni suyla iki kere yikanilmaz derler.. dogrudur. bunu da belirtmek istedim.

Oldu..
Hiç bi nedeni yoktu hemde..
Yani benim bildiğim..
Sonra öğrendim ki başka birine kaptırmış kendini..
O bana dönmek isediğinde sular akmış yolunu bulmuştu hatta o akan suyla kendide akmıştı :)

ne sacma bir soru.
herkes sahsina munhasirdir bir kere. eski donen sevgili diye bir grup, bir kitle, ayni fabrikadan cikmis insan cesiti diye bir sey yok. kimisi bitirir, doner, kimisi ardina bakmaz. ne yasandi, sebep neydi ki bitti, ne oldu ne bitti, bittikten sonra ne oldu, bitmeden once ne hissediyordu, hayatinda baska neler oluyor vs vs vs vs..
hic bir sebep yok diye bir sey yok, muhakkak vardir bir sebebi. sana gore yok olabilir, ama gore vardir. belki de sevmemistir, sevememistir vs.
geri donen sevgiliniz oldumu, benimki de gelirmi diye sacma bir soru olamaz. onunki gelmistir, seninkinin gelecegi ne malum, berikinin gelmemistir, seninki iki gun sonra cikar gelir kimbilir.
ayrica, ayni suyla iki kere yikanilmaz derler.. dogrudur. bunu da belirtmek istedim.
Niye dert mi oldu senin gibilere değil benim sorum canım seni ilgilndirmez atmazsın o içine dert olan yorumunu kendine saklarsın olur biter :KK39:

ne sacma bir soru.

İçi yanmışsa insanın bir teselli arar varsın olsun dönmesin kendisinin yaşadığı şeyleri yaşayan birilerini duymak bile bazen iyi gelir insana evet herkes döner diye bişey yok ama bu sadece bir paylaşım alanı.

İçi yanmışsa insanın bir teselli arar varsın olsun dönmesin kendisinin yaşadığı şeyleri yaşayan birilerini duymak bile bazen iyi gelir insana evet herkes döner diye bişey yok ama bu sadece bir paylaşım alanı.
Ne güzel dedin canım halden anlayan insan bir başka :)

Back
X