Ay ne güldüm valla,hayal ettim de öyle dediğinizi adamaMadem soysuz gönlün bende yogudu niye doğru yoldan sasirdin beniii diyorum ona.
Döndü döndü de,ben bir rahat bir cool,hiç mi hiç umurumda olmadı valla.At gibi giden it gibi döndü mü
Bu soruyu sorduğum için kendime gülüyorum ama merak ediyorum. Yada kendime bile itiraf edemesem de içten içe pişman olmasını istiyorum. Büyük konuştuklarını yutsun istiyor bir yanım.
Ya ben delirdim galiba. Durup durup onunla içimden konuşmalar yapıyorum. Madem soysuz gönlün bende yogudu niye doğru yoldan sasirdin beniii diyorum ona. Edebi laflar ediyorum, beni manipüle edemiyor bastiramiyor çünkü bu benim hayalim. Hiç yapamadığım birşeyi yapıyorum ben haklı çıkıyorum ve özür diliyor af diliyor pişmanım diyor.
Siz söyleyin, yargılamadan. Sadece böyle hikayeler duymaya ihtiyacım var. Hicbir anlami olmasa da. Duyduğunuz bildiğiniz örnekler var mi? At gibi giden it gibi döndü mü(aşırı mantıklı düşünen bir zatı muhteremdi bu şahıs)
Ya hayatıma bakmaya çalışıyorum ama aklımın bir köşesinde hep onunla savaş var :/Senin konunu hatırlıyorum ayrılalı 8 ay olmuştu galiba unutamadım diye konu açmıştın sanki.
8 aydan sonra dönmez artık bence boşver kendi hayatına bak.
Ya kafamda nasi senaryolar var bir bilsenAy ne güldüm valla,hayal ettim de öyle dediğinizi adama
Döndü döndü de,ben bir rahat bir cool,hiç mi hiç umurumda olmadı valla.
İyi ki dedim gitmiş.
Keşke daha erken gitseymiş.
Biz zaten bütün köprüleri yıktık, aileler tanışmıştı anlasamadilar tartışma huzursuzluk vs.sonunda da tekmeyi bastıO bazen kafamın içinde tartısma olayını bende yapıyorum. Delı degılsın merak etme
Fakat o gerı donme herkeste olmuyor. Bazısı dönüyor ama bazısı dönmuyor. Sana bır tavsıye bu umutla beklersen yıpratırsın kendını. Akısına bırak
Süper yorum. Burnu düşse almazdı zati sahaneleri.Kendini sürekli haklı gören ve aşırı gurur yapan tiplerin bir mucize olmadıkça bıraktıkları kişiye prim vereceğini düşünemiyorum artık. Pişman olsa bile pişmanmış gibi görünmezler sırf karşı tarafa oh çektirmemek için.
Bir de bir tanıdığım vardı aynı anda ikiden fazla kızla görüşen, içlerinden birine fena tutuldu ve onla ilişkisini herkese ilan etti. Şimdi bu erkek, hangi kız için pişman olacak? Hepsi için ayrı ayrı mı pişman olacak? Malesef günümüzde artık karakteri düzgün erkek sayısı az.
Böyle kırarak, dökerek giden tipler pişman olup, vicdan yapacak eğilimde olmuyorlar. Kimse için kendilerini üzmek istemiyorlar, buna izin vermiyorlar. Anlık mutluluklar, kişisel zevkler vs. sayesinde hiç düşünmüyorlar da.
Ha bir gün Allah'tan bir mucize gelir aydınlanma yaşarlar bilemem. Ya da yalnız kalırlar, şu kız da iyiydi aslında falan derler dönerler belki. Ama seçenekleri çok, eleyip, yas tutmadan yeni denizlere yelken açma eğilimindeler. Geçmişe takılmıyorlar pek. Bir kuyruk acısı yoksa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?