Terkedip gidenler, hayal kırıklığına uğratanlar pişman olur mu?

Aman ne sevgi

Benimki de aramizin bozuk olduğu dönemde tabi bu arada birlikteyiz yine, eski sevgilisini aratmis sosyal medyadan bir ay kadar takip etmiş gizlice. Ben bunu farkedip yüzüne vurdugumda bile ilk tepkisi senin yüzünden olmuştu sonra saatlerce yaptığının yanlış olduğunu aldatmaktan farksız olduğunu anlattım adam zerre mahcup olmamıştı ve haksiz olduğunu düşünmüyordu

Şimdi düşünüyorum hangi akla hizmet kendimi anlatmaya calismisim bu hiyara. Sanki hayra geçti göz yumduklarim yine beni yıkarak hakaret ederek terketti gitti

Anladım

8 aydır içimden konuşuyorum onunla, inşallah yildizim tutuyordur yüzüne de söyleyebilirim planladiklarimi
Giden bizim vaktimiz. Bence daha fazla vakit harcamamak en mantıklısı.
Ben de meslektaşım biriyle görüşmüştüm ayyyy beni sinir etmişti. Bir hava bir hava sanırsın ki ali ağaoğlu
Deadline koy canım. mesela temmuza kadar ararsa ya da bir hareket olursa oluru var dersin. Baktın tık yok, salla gitsin. Vaktine yazık

Aynı durumu yaşıyoruz biliyor musun bende uzmanlığa hazırlanıyorum ne heves kaldı ne bisey üstüne bide bunlarla uğraşıyoruz umarım ilerde doğru insanları bulabilirz

olmaz öyle bir şey.

zaten birinin sana vicdan yapması ve acıması kötü bir şey bence.

bana acıdığı için benimle kalsın istemem birinin. kendini acındırtma.
Hayır bana acimasindan bahsetmiyorum ki ben ona aciyorum bu kadar bencil olduğu için

Fazla arabesk gelebilir ama beni çok manipüle ettin hangisini anlatayım şimdi. Terkederken bile adam gibi yapmadı suçlayarak bahanelerin arkasına sığınarak gitti. Pişmanlığını görmek isterim

Kizlar boş şeyler uğraşmayın.yazık gencliginize guzelliginize.adam gözden cikarmasa terk eder mi?ha dönse ne olacak romeo mu olacak sanıyorsunuz.bi kendinize gelin sonra çok da su sarkiyi söylersiniz.uzdunuz beni yilllaaaaaarrr

bence takıntı yapma bu kadar. bittikten sonra pişman olmuş olmamış ne fark eder ki...

problemin ne olduğunu bilmiyorum bilsem belki herşey daha kolay olurdu. seviyoruz ama ben neden olamadığımızı bilmiyorum. belki öğrendiğimde ben ayrılacaktım tamamen muamma bir problemi var. ve ben bıraktım artık çözmeye çalışmıyorum hayattan ne istediysem olmadı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…