Zaten 4 yıl sürmesinin tek sebebi iyi yönlerini düşünmemdi ama olmuyor dün geceki mesajı yıktı geçti beni şehirdışında birhaftadır seni özledim yazdım , ben seni özlemedim yazdı bende hiç cevap vermedim öyle yazınca sinirlendim yattım bu saat oldu ne aradı ne sordu bende yeter artık diye bu kararı aldım
Zaten 4 yıl sürmesinin tek sebebi iyi yönlerini düşünmemdi ama olmuyor dün geceki mesajı yıktı geçti beni şehirdışında birhaftadır seni özledim yazdım , ben seni özlemedim yazdı bende hiç cevap vermedim öyle yazınca sinirlendim yattım bu saat oldu ne aradı ne sordu bende yeter artık diye bu kararı aldım
canım ismimin üstüne tıkladığında görürsün açtığım konuları. Yalnız değilsin canım. Kendini yalnız hissetme ben yanındayım :d
benimde çok yeni ister istemez üzülüyorsun ama ileride yaşayabileceğin sorunları düşününce biraz daha rahatlıyorsun.
buldum buldum konunu hepsini okudum inanamadım seninde yaşadıklarına boşver sende bıraktın mı berabermiyiz
adama bak ben özlemedim diyebiliyorCanım benim sen bu adamı çok şımartmışsın tepene çıkarmışsın. O yüzden böyle diyebiliyor. Kaybetme korkusu yok. Gidecek korkusu yok. Sen 4 senede kimbilir nelerine katlandın nelerini alttan aldın.. Bence onun aklının başına gelmesi için şuanda en doğru şeyi yapmışsın. Ben de senin yerinde olsam aynısını yapardım. şimdi senin onu sildiğini görünce tutuşucak bi tarafları. Bugün yarın değilse de öbürgün mutlaka arayacak. Benim fikrim bir müddet cevap verme iyice çıldırsın. Kaybetme korkusunu hissetsin bi bakalım . Ama bu saatten sonra sakın sen arama. Ama sakın arama tatlım. Yoksa benden vazgeçemiyor düşüncesini iyice benimseyecek ve daha da kötü davranma cesaretini bulacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?