Terketmek için şans istemiş

azbiri

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2017
888
533
103
Merhaba.. 8 aylık ilişkimi (son 3 haftası bitirmeye çalışarak geçen) bugün bitirdim, ayrılık konuşmalarının bize hiç iyi gelmediğini fark ettim. Genelde bir şekilde ikna ediliyordum.
Son zamanlarda artan ilgisizliğini dile getirdiğimde “bana zaman ver,eskiye dönmek istiyorum,seni çok seviyorum,daha dikkatli olacağım” dedi.
Ama olmadı tabi. Ayrıldım,bunu kabul edemem şuan hazır değilim dedi. Keşke bu kadar iyi olmasan seni bırakmam çom zor dedi. İkna oldim tekrar başladık..amaaa… Daha beter oldu her şey. Ve ben günden güne değersizleştiğimi,tükendiğimi fark ettim. Artık kendime sayğım sevgim de zarar gördü. En son bugün(ilk sevgililer günümüz) kutlayalım birlikte dedik. 14-15 diye sözleştik ve asla aramalarımı açmadı. 6 kez aramış 4 tane de mesaj atmışım.
Kendimi çok kırgın ve aşağılanmış hissediyorum. Muhtemelen bir yalan bulacaktır.
Bu sefer sessizce gideceğim. Çünkü ayrılık konuşmalarının dü suyu çıktı :KK43:(
Az önçe mesaj attı işle ilgili bir yere gitmiş (gitmeden haber verebilirdi ki gideceği zaman tam gvnüşme zamanımız,)
Aşkım “ne desen haklısın arayaçağım seni çok özür dilerim “diye.
Açmayacağım bana uzak allah a yakın olsun. 8 ayda ömrümden 8 yıl götürdü. Kaygıyla huzursuzlukla yükladi beni,eskiye nasıl dönerim kendimi tekrar nasıl severim bilmiyorum. Çok yorgun ve yıpranmış hissediyorum ::

Son düzenleme:
Merhaba.. 8 aylık ilişkimi (son 3 haftası bitirmeye çalışarak geçen) bugün bitirdim, ayrılık konuşmalarının bize hiç iyi gelmediğini fark ettim. Genelde bir şekilde ikna ediliyordum.
Son zamanlarda artan ilgisizliğini dile getirdiğimde “bana zaman ver,eskiye dönmek istiyorum,seni çok seviyorum,daha dikkatli olacağım” dedi.
Ama olmadı tabi. Ayrıldım,bunu kabul edemem şuan hazır değilim dedi. Keşke bu kadar iyi olmasan seni bırakmam çom zor dedi. İkna oldim tekrar başladık..amaaa… Daha beter oldu her şey. Ve ben günden güne değersizleştiğimi,tükendiğimi fark ettim. Artık kendime sayğım sevgim de zarar gördü. En son bugün(ilk sevgililer günümüz) kutlayalım birlikte dedik. 14-15 diye sözleştik ve asla aramalarımı açmadı. 6 kez aramış 4 tane de mesaj atmışım.
Kendimi çok kırgın ve aşağılanmış hissediyorum. Muhtemelen bir yalan bulacaktır.
Bu sefer sessizce gideceğim. Çünkü ayrılık konuşmalarının dü suyu çıktı :((
Yaşadığınız şeye çok üzüldüm. Büyük ihtimalle telefonu sessizde unutup uyuduğunu falan söyleyecektir.

İnşallah bu defa kararınızdan dönmezsiniz. Yolunuz açık olsun

Seni elde bir olarak görüyor, ne yaparsam yapayım benim nasıl olsa diye bir bakıma sallamıyor. Sessizce falan gitme, kapıyı çarp ve çık! Önüne bak, geleceğine...

Son üç haftadır bitirmeye calisip bitiremezseniz, bir sekilde ikna edilebilir biri gibi gorunursunuz ya da blöf yapiyor ya diye dusunebilir.
Ki muhtemelen boyle dusundugu icin tabiri caizse sallamamis.
Bu gibi durumlarda net olmalisiniz.

İlk sevgililer gununuzse bir yillik bir iliski bile degil ama ilgisizliginden tukendiginizden yakinmissiniz.
Daha yeni bir iliski sayilirken boyleyse ohoo
Zaten bitirmek de istiyormussunuz.
Bu harekete ne bahane bulursa bulsun donmeyin artik.

Son üç haftadır bitirmeye calisip bitiremezseniz, bir sekilde ikna edilebilir biri gibi gorunursunuz ya da blöf yapiyor ya diye dusunebilir.
Ki muhtemelen boyle dusundugu icin tabiri caizse sallamamis.
Bu gibi durumlarda net olmalisiniz.

İlk sevgililer gununuzse bir yillik bir iliski bile degil ama ilgisizliginden tukendiginizden yakinmissiniz.
Daha yeni bir iliski sayilirken boyleyse ohoo
Zaten bitirmek de istiyormussunuz.
Bu harekete ne bahane bulursa bulsun donmeyin artik.
Bu sefer mesaj bile atmayım,aramalarını da açmayım,tek bir kelimemi en ufak nefesimi hak etmiyor düşüncesindeyim. İçimden ona bitti bile demek gelmiyor öyle bir tükenmişlik..

Eeee siz ayrilmak istemiyorsunuz ki nazlanmak istiyorsunuz.
Ayrılmak isteyen insan ayrılır.
Eğer niyetinde ciddiysen engelle her yerden p.ç gibi kalsin ortada. Sosyal medyadan da engelle, aramalardan da. Bilmediğin numaradan gelen telefonları da açma. Bakalım nasıl ulaşıyor sana
Beni sürekli bilmediğim numaralar arar,arayabilir de.mesleğimden ötürü(avukatım gün içinde sürekli telefondayım)
Engelleme olayını denedim ama bu sefer icimden onu engellemek bile gelmiyor. Gerçekten tükenmiş hatta kendimden eksilmiş hissediyorum.

Bu ağır bir davranış size bu şekilde davranmasına siz izin veriyorsunuz,defalarca arayıp mesaj atmak nedir ya o sizi aramalıydı.Kadın her zaman biraz geri durmalı bu erkekler savunmaya geçiyor sonra o kimki ya çok kızdım.Benimde flörtümsü bi durumum vardı öylesine yazıştık ama bugünü kutlamadı asla kutlamam o kimki ya önce kendinizi sevin erkek olsa da olur olmasa da olur önce siz lütfeeeeenn

Bu ağır bir davranış size bu şekilde davranmasına siz izin veriyorsunuz,defalarca arayıp mesaj atmak nedir ya o sizi aramalıydı.Kadın her zaman biraz geri durmalı bu erkekler savunmaya geçiyor sonra o kimki ya çok kızdım.Benimde flörtümsü bi durumum vardı öylesine yazıştık ama bugünü kutlamadı asla kutlamam o kimki ya önce kendinizi sevin erkek olsa da olur olmasa da olur önce siz lütfeeeeenn
Aynen öyle.. çok uzun zaman sonra ilk defa birinden etkilendim,sevdim. Kendi değerimi düşürdüm. Kendime çok ama çok kızgınım. Kendi kendimi kırdırdım. Benim hatam :(

Asla belli etmemek gerekiyor duyguları önce karşı taraf belli etmeli denge çok önemli canım.Bunları paşam oğlum gibi yetiştiriyorlar ama bi yemek tabağı kaldırmaktan acizler.Ve korkarım ki başka biri bile olabilir.Kaybetme korkusunu iliklerine kadar hissedireceksin bu erkekler bundan anlıyor burada 50 ye yakın görüşme yaşamış biri olarak söylüyorum :)

Aynen öyle.. çok uzun zaman sonra ilk defa birinden etkilendim,sevdim. Kendi değerimi düşürdüm. Kendime çok ama çok kızgınım. Kendi kendimi kırdırdım. Benim hatam :KK43:

Asla belli etmemek gerekiyor duyguları önce karşı taraf belli etmeli denge çok önemli canım.Bunları paşam oğlum gibi yetiştiriyorlar ama bi yemek tabağı kaldırmaktan acizler.Ve korkarım ki başka biri bile olabilir.Kaybetme korkusunu iliklerine kadar hissedireceksin bu erkekler bundan anlıyor burada 50 ye yakın görüşme yaşamış biri olarak söylüyorum :)
50 mii gözlerimden kalpler çıktı 😍😍 tam bir gusto ile konuşuyorum yani

Az önçe mesaj attı işle ilgili bir yere gitmiş (gitmeden haber verebilirdi ki gideceği zaman tam gvnüşme zamanımız,)
Açmayacağım bana uzak allah a yakın olsun. 8 ayda ömrümden 8 yıl götürdü. Kaygıyla huzursuzlukla yükladi beni,eskiye nasıl dönerim kendimi tekrar nasıl severim bilmiyorum. Çok yorgun ve yıpranmış hissediyorum ::
İki çeşit adam vardır: ayrılık konuşmasından sonra kendine çeki düzen veren(en fazla 1 ay içinde eski haline dönüyor bunlarda), ikincisi de ayrılık konuşmasından sonra nasıl olsa bitecek deyip iyice salan siZinki ikinci grupta

İki çeşit adam vardır: ayrılık konuşmasından sonra kendine çeki düzen veren(en fazla 1 ay içinde eski haline dönüyor bunlarda), ikincisi de ayrılık konuşmasından sonra nasıl olsa bitecek deyip iyice salan siZinki ikinci grupta
İlk ayrılık konŞmamızda 1. Griptaydı affettim ve diğer ayrılıktan sonra 2. Gruba girdi
Nasıl istiyorsa öyle yaşasın can havli ile kaçıyorum bu ilişkiden..
aşırı aşırı aşırı yoruldum

İkna edilmek nedir anlayamadım. Ayrılmaya karar verdiysen her yerden siler engellersin, ulaşmaya çalışsa da hiçbir şey yazmazsın. Böyle sürekli ayrıl barış ayrıl barış ciddiyet kalmamış.

Amaan ayrılın tamamen bitsin gitsin. 8 ayda böyle ilgisizse 8 yılda kim bilir ne olur.

Valla ben artık duygu üretemiyorum direk mantığa geçtim ama hepsi birbirinin aynı ve hepsi kadının geri durmasını ve kendilerinin Avcı ruhunun ölmemesini istiyorlar ara ara dönüyorlar elediğime asla dönmüyorum kazanması gerekiyor ama onlarda o kapasite ne arar :)) keyfini sürüyorum hayatın kadın yapınca kötü mü oluyor yo bas geçip önüne bakacaksın kendine yatırım en iyisi
50 mii gözlerimden kalpler çıktı 😍😍 tam bir gusto ile konuşuyorum yani

Valla ben artık duygu üretemiyorum direk mantığa geçtim ama hepsi birbirinin aynı ve hepsi kadının geri durmasını ve kendilerinin Avcı ruhunun ölmemesini istiyorlar ara ara dönüyorlar elediğime asla dönmüyorum kazanması gerekiyor ama onlarda o kapasite ne arar :)) keyfini sürüyorum hayatın kadın yapınca kötü mü oluyor yo bas geçip önüne bakacaksın kendine yatırım en iyisi
Kafanızı çok beğendim ✌🏻✌🏻

Öyle olmalısın acı çekince kendine zarar,herkes herşeyi bilerek yapıyor ve yüzsüz gibi özür dilerim diyor.Bal gibi biliyordu ama küçük beyniyle seni cebe almış sen umursamaz olup yazarsa hiç cevap vermeyeceksin aç eğlenceli bir müzik sevdiğin yemeği ye yeni adaylara bak ve kimse senden değerli değil
Kafanızı çok beğendim ✌🏻✌🏻

Back
X