Terketti

Zaten sen kontör satan çocuktan hoşlanmıyor muydun? Boşver terk etmesi daha iyi olmuş... o konulara takılma sen hiç .. :işsiz:

Benim hoşlandığım biri var. Bana baska biri yazdi konustuk oyle
Lütfen konularınızı başkasının konusuymuş gibi okuyun. Zira kimse bir şey anlamamış. Sanırım siz birilerinin sizi sevmesini istiyorsunuz. Önce kendinizi sevin kendizi geliştirip kendinize değer verin. İlla sevgiliniz olmak zorunda değil. Yanlış seçimler yapmayın. Zamanla sevgiliniz de olur ama önce ne istediğinize karar verin.

Biriyle sanal cinsel lik yaşadınız galiba. Adam da sırf bu yüzden sizi terketti. E peki arkadaşların bahsettiği türban konusundaki adam noldu.

Kardeş öyle konular açıyosun ki kulaktan kulağa misali yayılıyor :P Açıkçası ilişkiye hazır görmedim seni. İnsanlar beni sevsin istiyorsun ama bu hoş bişey değil.

Canım burda arkadaşı olmadığı için konu açıp duran bir üye daha vardı. Nickini hatırlarsam yazayım. Bir tanışın bence.

Bacım niye böyle kendine eziyet ediyorsun? Devamlı " beni kimse sevmiyor, biri beni sevsin" diye konular geciyor. Yani tedavi görüyorsun sanirim ama olmaz böyle. Sevgiye aç biri olabilirsin ama bu durum seni günden güne insanlara daha bağımlı hale getiriyor, bunu yapma kendine. Bak gençsin önünde daha uzun yıllar var. Biri beni sevecek mi diye her gün hayal kurup dert yanmak hayatını zehretmekten başka bir şey değil. Farklı mesgaleler bul. Farklı faaliyetlere, gruplara katil. Şu düşüncelerin seni ele geçirmesine izin verme artık.

Bacım niye böyle kendine eziyet ediyorsun? Devamlı " beni kimse sevmiyor, biri beni sevsin" diye konular geciyor. Yani tedavi görüyorsun sanirim ama olmaz böyle. Sevgiye aç biri olabilirsin ama bu durum seni günden güne insanlara daha bağımlı hale getiriyor, bunu yapma kendine. Bak gençsin önünde daha uzun yıllar var. Biri beni sevecek mi diye her gün hayal kurup dert yanmak hayatını zehretmekten başka bir şey değil. Farklı mesgaleler bul. Farklı faaliyetlere, gruplara katil. Şu düşüncelerin seni ele geçirmesine izin verme artık.
Valla bir senedir boyleyim onceden daha fazlaydi belki ilac sayesinde bilmiyorum ama bir kac gundur kendi icimde hallettim bunun icin uzulmicem hayatima bakicam diye karar aldim bakalim

Bu konulara girmeyelim
Olay bitmiştir büyütmeyelim
Eski günlerin hatrına
İki yabancıya dönüşmeyelim :halay: :halay:

Ben de şöyle bi konu açabilir miyim acaba?
Başlık: gitti
Konu: Dün akşam geldi olmaz dedi nihayet. Ben de böyle çok masraf yaptım..Kolumda çıban çıktı diye annem çok kızdı..Ama ben üzülüyorum
😂😂😂😂😂😂
Hala o konu ne anlamadım tüm mesajları okuduğum halde.konu sahibi de şu konu olabilir mi diyenleri hep es geçmiş sağ olsun

bacım senin hiç hayatın yok mu? işin, gücün, mesleğin, okulun, hobin bir şeyin yok mu?sosyal hayatın ailen yok mu? sürekli konu açıp duruyorsun, açtığın konular da hep aynı.birer gün arayla başka başka sevgililer, hoşlantılar, platonikler, terkler vs.ya ergensin ya da ciddi psikolojik problemlerin var.bence her iki durumda da bir uzmanla görüş, bir dur sakin ol.kendine bir hayat bul.

Back
X