Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lütfen konularınızı başkasının konusuymuş gibi okuyun. Zira kimse bir şey anlamamış. Sanırım siz birilerinin sizi sevmesini istiyorsunuz. Önce kendinizi sevin kendizi geliştirip kendinize değer verin. İlla sevgiliniz olmak zorunda değil. Yanlış seçimler yapmayın. Zamanla sevgiliniz de olur ama önce ne istediğinize karar verin.Benim hoşlandığım biri var. Bana baska biri yazdi konustuk oyle
Beni herkes oyle tanimis. Ama o kontorcu bana bakmaz gibi geliyorZaten sen kontör satan çocuktan hoşlanmıyor muydun? Boşver terk etmesi daha iyi olmuş... o konulara takılma sen hiç ..![]()
Hangi konudaki adam?Biriyle sanal cinsel lik yaşadınız galiba. Adam da sırf bu yüzden sizi terketti. E peki arkadaşların bahsettiği türban konusundaki adam noldu.
Ne tür konular merak ettimHaklisin o konuları acmayaydiniz iyiydi ama o konular yüzünden terk ettiyse buyursun gitsin tabi..
Ben bunca yıllık evliyim o konuları asla açmam kocamla ))
Müneccim miyiz ? Nasıl anlayalım ? Açıkça söylemeyeceksen konu açma o zaman.Anlayin iste acikca soyleyemiyorum
Valla bir senedir boyleyim onceden daha fazlaydi belki ilac sayesinde bilmiyorum ama bir kac gundur kendi icimde hallettim bunun icin uzulmicem hayatima bakicam diye karar aldim bakalimBacım niye böyle kendine eziyet ediyorsun? Devamlı " beni kimse sevmiyor, biri beni sevsin" diye konular geciyor. Yani tedavi görüyorsun sanirim ama olmaz böyle. Sevgiye aç biri olabilirsin ama bu durum seni günden güne insanlara daha bağımlı hale getiriyor, bunu yapma kendine. Bak gençsin önünde daha uzun yıllar var. Biri beni sevecek mi diye her gün hayal kurup dert yanmak hayatını zehretmekten başka bir şey değil. Farklı mesgaleler bul. Farklı faaliyetlere, gruplara katil. Şu düşüncelerin seni ele geçirmesine izin verme artık.
Ben de şöyle bi konu açabilir miyim acaba?
Başlık: gitti
Konu: Dün akşam geldi olmaz dedi nihayet. Ben de böyle çok masraf yaptım..Kolumda çıban çıktı diye annem çok kızdı..Ama ben üzülüyorum
Himm anladik munecciniz cunku kk hatunlari kompleAnlayin iste acikca soyleyemiyorum