- 6 Kasım 2018
- 32
- 41
- 8
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen avokado linci yemiştin diye hatırlıyorum şimdi de kukusunu istedi linci gelecek boş yereresmini koyarsanız ona göre yorum yapacağız
yeni üye ve tuhaf bir konu inanmadım üyeye ondan böyle yorumladım.olmayan şeyin resmi zaten istenmez kisen avokado linci yemiştin diye hatırlıyorum şimdi de kukusunu istedi linci gelecek boş yere![]()
Hüzünlü vajina vardı bi ara, şimdi de terlisi mi çıktı
Gün geçmiyor ki sosyetik vajiler türemesin hjdkjkjk
Merhaba hanımlar. Ben 22 yaşında genç bir kızım. Daha önce ilişkilerim oldu ama hiç bu kadar ciddi bir ilişkim olmamıştı. Ve birkaç gün önce yalnız kaldık cinsel manada ilerledik. Daha önce yaşamadığım için, yine de yakınlaşma ihtimalini göz önünde bulundurarak duşumu alıp gittim. Temizlendiğimi umuyordum. Zaten hep ağdalı gezerim. Neyse sadede geleyim. Bana dedi ki sevgilim, “lyl genital bölge temizliğini dikkat etmek gerekiyor terliydin.” Yerin dibine girdim. Nasıl temizlenir duş dışında napmalıydım bilmiyorum. Masum masum önüme döndüm. Evli olanların eminim bir şeyi vardır. Sır ya da taktik. Kalbim kırık, kendimi yetersiz hissediyorum. Nasıl temizleyebilirim napacağım ben
benim aşırı akıntım olur ve kokulu maalesef. Bazen ben bile rahatsız oluyorum. Mantar olduğunu söylemişti doktor. Krem kullanıyorum bıraktığım an yine aynısı.
Ter dediği o konudur bence.
Yav sanane herkes evlenipmi yapiyor su toplumun cinsel kimliginden cikin artik sizene yani!!! Bende evlenmeden yaptim namussuzmuyum sannae kadin ahlak bekcisiEvlenmeden yap yap .neyse bu gece daha fazla sinirlenmek istemiyorum
EvetYav sanane herkes evlenipmi yapiyor su toplumun cinsel kimliginden cikin artik sizene yani!!! Bende evlenmeden yaptim namussuzmuyum sannae kadin ahlak bekcisi
O konunun sahibi orgazm olabildi mi acaba? Sayfalarca taktik verilmişti.Hüzünlü vajina vardı bi ara, şimdi de terlisi mi çıktı
Hüzünlü vajina vardı bi ara, şimdi de terlisi mi çıktı