Terli ve kokuyor

Siz bence bu şahısla ilişkide biraz hızlı, koşar adım ilerlemişsiniz, bir ter varsa onun teridir o. Zira doğruysa çok saçma bir tepki..

Merhaba hanımlar. Ben 22 yaşında genç bir kızım. Daha önce ilişkilerim oldu ama hiç bu kadar ciddi bir ilişkim olmamıştı. Ve birkaç gün önce yalnız kaldık cinsel manada ilerledik. Daha önce yaşamadığım için, yine de yakınlaşma ihtimalini göz önünde bulundurarak duşumu alıp gittim. Temizlendiğimi umuyordum. Zaten hep ağdalı gezerim. Neyse sadede geleyim. Bana dedi ki sevgilim, “lyl genital bölge temizliğini dikkat etmek gerekiyor terliydin.” Yerin dibine girdim. Nasıl temizlenir duş dışında napmalıydım bilmiyorum. Masum masum önüme döndüm. Evli olanların eminim bir şeyi vardır. Sır ya da taktik. Kalbim kırık, kendimi yetersiz hissediyorum. Nasıl temizleyebilirim napacağım ben

Eğer ilişki yaşadığınız kişi koku aldıysa, mantar olabilir.

Eğer koku almadıysa ve bu lafı söylediyse iflah olmaz bir cahildir. Bir daha görüşmemeniz tavsiye olunur.:olamaz:

benim aşırı akıntım olur ve kokulu maalesef. Bazen ben bile rahatsız oluyorum. Mantar olduğunu söylemişti doktor. Krem kullanıyorum bıraktığım an yine aynısı.
Ter dediği o konudur bence.

Bu forumda görüp de inanmamıştım ama geçen YouTube'da görünce ikna oldum. Mantarı sarımsak tedavi ediyormuş. Bir deneyin bence.

Evlenmeden yap yap .neyse bu gece daha fazla sinirlenmek istemiyorum
Yav sanane herkes evlenipmi yapiyor su toplumun cinsel kimliginden cikin artik sizene yani!!! Bende evlenmeden yaptim namussuzmuyum sannae kadin ahlak bekcisi

Bir kere orası terlemez ikincisi orası su dışında birşeyle temizlenmez. Onun yaptığı hödüklük ama sen gene de bir doktora görün akıntı koku varsa enfeksiyon ya da mantar olabilir. Birdaha da böyle hödüklerle birlikte olmamaya çalış

Back
X