- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
AminBen bekarım, cok yorum yapmasam iyi olacak
Allah hepimizi iyi insanlarla karsilastirsin :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AminBen bekarım, cok yorum yapmasam iyi olacak
Tövbe yaaa neler var...Çorapla banyo yapanida duymuştum. Hatta adam kendi anlatmıştı. Karisida bı titiz bi titiz. O adama da çok gulmustum
Çorapla banyo yapanida duymuştum. Hatta adam kendi anlatmıştı. Karisida bı titiz bi titiz. O adama da çok gulmustum
Annesi hala gömlek falan alır içlik almıştı geçen sene biryerde artık sal diyeceğim zaten o patlama anını bekliyorum...Annesi cekinmeli bence bu durumdan siz annesine laf vermeyelim diye dusunceginize birsey demeye kalksa koca adamin ayak tirnaklarini kesiyormussunuz kendi camasirini siz almissiniz ne bekliyorsun evlenince birden degismesinimi kac senenin aliskanligi var siz bu hale getirmissiniz derdim
Ben bekarım, cok yorum yapmasam iyi olacak
Olsun annesi utansin sonuçta onu bu sekilde yetiştiren annesi bisey derse eğitimini ben vermedim dersiniz. Sonucta insan gelininden utanir su durumda gezmesineAnnesi iyi niyetli biri olsa bende bunu düşünmezdim ama değil biliyorum onu oğlundan daha iyi tanıyorum.
Eşim ilk zamanlar anlatınca şok olmuştum ne olacak demiştim zamanla yol kat ettik ama bu hareket beni üzdü...Gözünüz korkmasın, hepsi böyle değil
Tövbe insan erkekten soğur![]()
Hiç sanmıyorum utanacağını o hemen çarşıya çıkar ucuzundan bir ayakkabı alır oğluna verir giy diye bunu bekliyorum ben.Olsun annesi utansin sonuçta onu bu sekilde yetiştiren annesi bisey derse eğitimini ben vermedim dersiniz. Sonucta insan gelininden utanir su durumda gezmesine
Yani dışardaki insanlar ne bilsin annesine desen utanmaz ben çok üzüldüm...Iste o seklde gidince erkekler bir yere karisi giydirmemis bakmamis etmemis oluyor sorun bu arkadasin demek istedigi heralde ... benm esimde de ayni tisortu giyme huyu var bisuru tisortu var ama o hafifmis serinmis vs diye altlara sakliyorum usttekilerden alip giysin diye yok ... buluyo da giyiyo
Bu şekilde yetiştirilmiş adamların değişmesi pek mümkün olmaz ama ne güzel siz baya başarmışmışız yine yapabilirsiniz bence .Benim eşimde terlik tarzı ayağı açıkta bırakacak şeyler sevmez giymez maalesef oğlumda ondan öğrendi o da giymiyor hep spor ayakkabı giyiniyorlar uğraşmıyorum çünkü değişmezler biliyorum.Aslında bayağı
Aslında bayağı yol kat ettik ama bu hareketle sanki o yol en başa döndü...
yol kat ettik ama bu hareketle sanki o yol en başa döndü...
Ne malzemesi? Pek anlayamadım o kısmını.annesine böyle bir malzeme vermesi daha çok üzdü
Yok yok bayağı yol kat ettik.Sebze meyve almayı bilmezdi öğrendi.Kendisine kıyafet alıyor çok şükür yani kendisine birşey alınca ben bana almasından çok seviniyorum valla...sisizsi
Bu şekilde yetiştirilmiş adamların değişmesi pek mümkün olmaz ama ne güzel siz baya başarmışmışız yine yapabilirsiniz bence .Benim eşimde terlik tarzı ayağı açıkta bırakacak şeyler sevmez giymez maalesef oğlumda ondan öğrendi o da giymiyor hep spor ayakkabı giyiniyorlar uğraşmıyorum çünkü değişmezler biliyorum.
Kadın iyi niyetli değil biliyorum konuşacak eşime dedim zaten hadi hastaneye gittin ordan annene gittin eve nasıl böyle geldin dedim...Ne malzemesi? Pek anlayamadım o kısmını.
Seni cok iyi anladim canim ... ise giderkeni cok takmiyorumda bi gezmeye birilerle gorusmeye filan gideceksek ev gzmesinde filan corabina bak yirtiksa zaten yirtik corabi cope at derim umursamaz. Bizim tek bu 2 sey hani sennko kde vahim degil belki ama yirtik corapla bi ev oturmasnda gordm bi kez beynmden vuruldum cnku laf kendilerine gitmiyor esleri olarak bize geliyor . Be adam ayagn hava da mi almiyor yirtik yerdenYani dışardaki insanlar ne bilsin annesine desen utanmaz ben çok üzüldüm...
Çocuk gibiler gerçekten...Seni cok iyi anladim canim ... ise giderkeni cok takmiyorumda bi gezmeye birilerle gorusmeye filan gideceksek ev gzmesinde filan corabina bak yirtiksa zaten yirtik corabi cope at derim umursamaz. Bizim tek bu 2 sey hani sennko kde vahim degil belki ama yirtik corapla bi ev oturmasnda gordm bi kez beynmden vuruldum cnku laf kendilerine gitmiyor esleri olarak bize geliyor . Be adam ayagn hava da mi almiyor yirtik yerden![]()
Ya onlara gore su konusmalarimizin hepsi yersiz gereksiz ne sacma seyleri takiyoruz filan ... ondan oyleler gecenlerde galerime baktm 10 disari gezmemizin 7 sinde belki o malum tisortÇocuk gibiler gerçekten...
O terlik mi?Parmak arası değil, sandalet değil,crocs değil bildiğin 45 numara önü kapalı mavi tuvalet terliği bu yaaaTerlik moda șimdi. Takma Okadar