Terlikle annesine giden kocam...

Annesi cekinmeli bence bu durumdan siz annesine laf vermeyelim diye dusunceginize birsey demeye kalksa koca adamin ayak tirnaklarini kesiyormussunuz kendi camasirini siz almissiniz ne bekliyorsun evlenince birden degismesinimi kac senenin aliskanligi var siz bu hale getirmissiniz derdim
Annesi hala gömlek falan alır içlik almıştı geçen sene biryerde artık sal diyeceğim zaten o patlama anını bekliyorum...

Iste o seklde gidince erkekler bir yere karisi giydirmemis bakmamis etmemis oluyor sorun bu arkadasin demek istedigi heralde ... benm esimde de ayni tisortu giyme huyu var bisuru tisortu var ama o hafifmis serinmis vs diye altlara sakliyorum usttekilerden alip giysin diye yok ... buluyo da giyiyo

Olsun annesi utansin sonuçta onu bu sekilde yetiştiren annesi bisey derse eğitimini ben vermedim dersiniz. Sonucta insan gelininden utanir su durumda gezmesine
Hiç sanmıyorum utanacağını o hemen çarşıya çıkar ucuzundan bir ayakkabı alır oğluna verir giy diye bunu bekliyorum ben.

Iste o seklde gidince erkekler bir yere karisi giydirmemis bakmamis etmemis oluyor sorun bu arkadasin demek istedigi heralde ... benm esimde de ayni tisortu giyme huyu var bisuru tisortu var ama o hafifmis serinmis vs diye altlara sakliyorum usttekilerden alip giysin diye yok ... buluyo da giyiyo
Yani dışardaki insanlar ne bilsin annesine desen utanmaz ben çok üzüldüm...

sisizsi
Aslında bayağı
Aslında bayağı yol kat ettik ama bu hareketle sanki o yol en başa döndü...

yol kat ettik ama bu hareketle sanki o yol en başa döndü...
Bu şekilde yetiştirilmiş adamların değişmesi pek mümkün olmaz ama ne güzel siz baya başarmışmışız yine yapabilirsiniz bence .Benim eşimde terlik tarzı ayağı açıkta bırakacak şeyler sevmez giymez maalesef oğlumda ondan öğrendi o da giymiyor hep spor ayakkabı giyiniyorlar uğraşmıyorum çünkü değişmezler biliyorum.

sisizsi

Bu şekilde yetiştirilmiş adamların değişmesi pek mümkün olmaz ama ne güzel siz baya başarmışmışız yine yapabilirsiniz bence .Benim eşimde terlik tarzı ayağı açıkta bırakacak şeyler sevmez giymez maalesef oğlumda ondan öğrendi o da giymiyor hep spor ayakkabı giyiniyorlar uğraşmıyorum çünkü değişmezler biliyorum.
Yok yok bayağı yol kat ettik.Sebze meyve almayı bilmezdi öğrendi.Kendisine kıyafet alıyor çok şükür yani kendisine birşey alınca ben bana almasından çok seviniyorum valla...

Yani dışardaki insanlar ne bilsin annesine desen utanmaz ben çok üzüldüm...
Seni cok iyi anladim canim ... ise giderkeni cok takmiyorumda bi gezmeye birilerle gorusmeye filan gideceksek ev gzmesinde filan corabina bak yirtiksa zaten yirtik corabi cope at derim umursamaz. Bizim tek bu 2 sey hani sennko kde vahim degil belki ama yirtik corapla bi ev oturmasnda gordm bi kez beynmden vuruldum cnku laf kendilerine gitmiyor esleri olarak bize geliyor . Be adam ayagn hava da mi almiyor yirtik yerden 😀😀

Seni cok iyi anladim canim ... ise giderkeni cok takmiyorumda bi gezmeye birilerle gorusmeye filan gideceksek ev gzmesinde filan corabina bak yirtiksa zaten yirtik corabi cope at derim umursamaz. Bizim tek bu 2 sey hani sennko kde vahim degil belki ama yirtik corapla bi ev oturmasnda gordm bi kez beynmden vuruldum cnku laf kendilerine gitmiyor esleri olarak bize geliyor . Be adam ayagn hava da mi almiyor yirtik yerden 😀😀
Çocuk gibiler gerçekten...

Back
X