Termal otel tatili

birazcikhuzur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2021
350
206
35
Herkese merhaba, 8 aylık evliyim. Evlendiğimiz dönemde şartlarımız el vermediği için balayına gidemedik. Gecen ay biraz zorlar günler geçirdik eşimle, hem balayı niyetine hem de evliligimizi toparlamamız icin kısa bir tatilin bize iyi geleceğini düşündük. Bolu civarında, doğa yürüyüşleri yapabileceğimiz bir termal otel tatiline gitmek istiyoruz. Ben daha önce hiç gitmedim termal otele, o yüzden termal otel seçeneklerinde aranacak kriterler neler olur pek bilgim yok. Bolu’da tavsiye edebileceğiniz güzel bir termal otel tavsiyelerinizi almak isterim. Yorum yapacak olan herkese şimdiden teşekkür ederim
 
Benim tatil tercihlerim hep termalden yana olmuştur.sicak havuz hamam sauna buhar banyosu kar çeşmesi soğuk havuz yemekler hepsi muhteşem olur .hem dinlendirici de size iyi geleceğini düşünüyorum sadece bazı termal otellerde kadın erkek tamamen ayrıdır bazilarinda ise kadın erkek ortak havuzlarda vardır .eşinizle gideceğiniz için bu kısmı dikkate almanızı tavsiye ederim.
 
Biz pandemiden önce Balıkesir’de bir termal otele gitmiştik inanılmaz keyif aldık. Oksijeni aşırı bol, havası tertemiz. Aile havuzları var, ücret karşılığı orayı kapatıyorsunuz.
 
X