Terminator:The Sarah Connor Chronicles

dids

f & d
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2007
6.481
22
358
44
th_91735_terminatorsccwidescreenwallpaper003_122_1085lo.jpg

Terminatör serisi bu sefer televizyon ekranlarına taşındı. The Sarah Connor Chronicles'ta Terminator 2: Judgment Day ile Terminator 3: Rise of the Machines arasında geçen zaman dilimini anlatıyor.

Serinin ikinci filminde hatırlarsanız T-800(Arnold) ve T-1000(Robert Patrick) ölmüşlerdi hatta Arnold'ın karakteri kendini feda etmişti. Sarah Connor ve oğlu John Connor'da kaçmaya devam etmişlerdi. İleride dünyayı ele geçirecek olan yapay zeka robotların yaratıcısı olan Miles Dyson'da kendini öldürmüştü(yanlış hatırlamıyorsam) ve sorun ortadan kalkmış gibi gözükmüştü. Ama dizinin ilk 5 dakkası içinde herşeyin iyi gitmediğini anlıyoruz. Gelecekten gönderilen yeni bir Terminatör John ve Sarah'nın peşine düşüyor, ama onlarda kendilerini savunmayı biliyor ve ufak bi yardımcıda buluyorlar kendilerine. Dizide sürekli bi aksiyon var o bakımdan güzel, silahlı çatışmalar vesaire. Özel efektler zaten çok iyi ama ben bi noktaya takıldım gelecekten gönderilen kötü Terminatörü oynayan adam biraz batırmış bence. Daha cool biri oynayabilirdi.

Dizinin oyuncuları ise Lena Headey Sarah Connor rolünde. Lena Headey'nin cv si baya kalabalık ama ben onu sadece 300'teki tek kadın rolünde olmasından tanıyorum. The Brothers Grimm ve The Cave'de de rol almış izlediyseniz biliyorsunuzdur belki. Sarah Connor gibi sert güçlü bi karakteri oynamakta başarılı olmuş bence. Role iyice alıştıkça daha da iyi bir performans bekliyorum ben açıkçası.

John Connor rolünde ise çok tanıdık bi isim var Thomas Dekker. Yani Heroes'ta Claire'in sırrını paylaştığı kankası Zach. O da iyi sayılır ama John Connor olarak Nick Stahl ve özellikle Edward Furlong'tan sonra pek beni tatmin etmedi açıkçası. Özellikle gelecekte John Connor'ın robotlara karşı yürütülen isyanda nasıl önemli bir rol izleyeceğini ve bu yüzden sürekli gelecekten onu öldürmeye robotlar gönderildiğini seriyi takip edenler bilir. İnşallah bu karakterin ağırlığından biraz nasibini alır Thomas Dekker.

Ve yine tanıdık bir yüz Summer Glau. Onu tanıtmama pek gerek yok heralde. Firefly ve Serenity'nin biricik River'ı, 4400'ün Tess'i olarak büyük ihtimalle tanıyorsunuz kendisini. Ve yine ve yeniden çok cool bi karakterle karşımızda. Gerçekten anlamıyorum bence çok şanslı bi oyuncu galiba artık televizyon dizileri için gizemli, cool bi kadın karakteri arandığında hızlı aramada olan Summer Glau aranıyor heralde . O zaten gene çok iyi ben oyuncu olarakte, insan olarakta kendisini çok beğenirim. Dizinin oyunculuk olarak en ağır basan karakteri bence, ön plana çıkıyor. Dizide oynadığı karakterle ilgili pek konuşmuyorum anlamış olabilirsiniz ama ufak bi sürprizi var.

Sarah'nın deli olduğuna inanan ve onla John'ı Amerika'nın dört köşesinde arayan FBI ajanını da Richard T. Jones oynuyor. Yalnız onu ilerleyen bölümlerde görücekmiyiz şüpheliyim çünki IMDB'de Lena Headey, Thomas Dekker ve Summer Glau'nun sayfalarında dizi için 12 bölümde oynayacaklarmış gibi bir ibare var ama Richard T. Jones'un sayfasında sadece Pilot bölüm gözüküyor.

Seriyi sevenlerin kaçırmaması gereken bir dizi, sci-fi olarakta bence iyi bir dizi olacağına inanıyorum ben. Zaman yolculukları, robotlar, dünyanın yapay zekalı robotlar tarafından ele geçirilmesi vs. vs. bir sci-fi'da aradığınız herşey var yani burda.

alıntıdır

Bana anlatmadın ben sonunu izleyebildim:mymeka:

Bana tekrarını hatırlatcaksın ona göre:mymeka:

Burda ki robot kız çok komik ya:roflol:

Tuvalette ki kıza hele havalı hediye vermesi:roflol:

Ben terminatördeyim dimi karıştırmadım dimi 7 bölüm dexter izleyince iki dizide de buzlu katil vardı ama bunda yokta dimi:delphin:

O kız varya hayatta uyum sağlayamaz o okula :roflol::roflol: Dayak yer dicem yemezde :roflol: Bilmiyorum ne olucak :roflol::roflol:

guzel dızı ama ılk bolumu kacırdım ..bayramda sanırım ılk uc bolum bırden verılcek o zaman ızlıycem..

herşey güzel bu dizide ama o dişi robot biraz minyon kalmamış mı sizcede. çok ufak tefek ya

Back
X