Ters rahim tüp bebek transferinde sorun mu

Kelebek 09

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2022
407
161
33
30
Merhabalar. Tüp bebek sürecine girdim ve ters rahme sahibim yani rahmim geriye bakıyor. Retrover deniyor. Doktorlar normalde gebeliğe engel değil diyor am transferde geriye dönük olması tutunmayı etkiler diye tedirginim. Yani doktorun bakış açısını bozuyor mudur? Birde bi doktor ters rahim liglerde transferi idrara sıkışık yapmadığını söyledi. İdrar torbası şişince zaten geride olan rahim daha da geriye gidiyor diye. Bu konuda tecrübesi olan var mı acaba

Merhabalar. Tüp bebek sürecine girdim ve ters rahme sahibim yani rahmim geriye bakıyor. Retrover deniyor. Doktorlar normalde gebeliğe engel değil diyor am transferde geriye dönük olması tutunmayı etkiler diye tedirginim. Yani doktorun bakış açısını bozuyor mudur? Birde bi doktor ters rahim liglerde transferi idrara sıkışık yapmadığını söyledi. İdrar torbası şişince zaten geride olan rahim daha da geriye gidiyor diye. Bu konuda tecrübesi olan var mı acaba
Rahminiz ters mi dönmüş. Nm

Benim ablam da doktor a gitti doktor ona rahmin sağa doğru kaymış dedi. Benim bir iki tanıdığım var. Onların da rahmi terstti üç yıl çocuklari olmadı. Hani bu ebe kadınlar varya evde bakıyolar tecrübeli yaşlı kadınlar tavsiye üzerine gitmiş rahmini kadın evde düzeltti bir kaç ay içinde kendiliğinden hamile kaldı

Rahminiz ters mi dönmüş. Nm
Ters dönmek değil. Rahim sırta doğru bakıyor. Normalde karna doğru bakar ama bu gebeliğe engel bi durum olarak kabul edilmiyor. Bu şekilde hamile kalan hatta hamile kalınca öğrenen bi sürü kadın var ben sadece tüp bebekde sorun oluyor mu onu merak ettim

Ayyy benimde ters rahim oyle birsey mi varmis ilk defa sizden duydum valla

Ters dönmek değil. Rahim sırta doğru bakıyor. Normalde karna doğru bakar ama bu gebeliğe engel bi durum olarak kabul edilmiyor. Bu şekilde hamile kalan hatta hamile kalınca öğrenen bi sürü kadın var ben sadece tüp bebekde sorun oluyor mu onu merak ettim
Onu tam bilmiyorum ya benim de çift rahim

Bu söylediklerinizi doktor histeroskopi ile düzeltiyor.. düzeltmeden transfer yapmaz riske girmezler diye düşünüyorum

Ters rahim hiçbir şeye engel değil içinizi ferah tutun. Herhangi bir müdahaleye de ihtiyaç yok.

Benim ablam da doktor a gitti doktor ona rahmin sağa doğru kaymış dedi. Benim bir iki tanıdığım var. Onların da rahmi terstti üç yıl çocuklari olmadı. Hani bu ebe kadınlar varya evde bakıyolar tecrübeli yaşlı kadınlar tavsiye üzerine gitmiş rahmini kadın evde düzeltti bir kaç ay içinde kendiliğinden hamile kaldı
Bende dediğiniz gibi ebe kadına gittim rahimi düzeltti insaAllah gebelik oluşur mesajınız bana umut oldu

Bende dediğiniz gibi ebe kadına gittim rahimi düzeltti insaAllah gebelik oluşur mesajınız bana umut oldu
İnşallah olur en yakınn zaman da . Hayırlısı ile. Olsun inşallah
Rahmini duzelttikten sonra rahim filmi tekrar çektin mi?

İnşallah olur en yakınn zaman da . Hayırlısı ile. Olsun inşallah
Rahmini duzelttikten sonra rahim filmi tekrar çektin mi?
Hayır öncesinde çekmiştim bi kaç ay sonra kadının yanına gittim rahmin ters dedi düzeltti ultrasona girdim gerçekten de düzelmişti

Peki ogrenme şansınız var mı akrabanız öyle mi yapmış
Evet onunki de düzeldi ama hoca emin olmak için tekrardan rahim filmi istedi. O yüzden diyorum bende. Olmazsa çek sende yapacak bir şey yok çünkü teşhis ve tedavi için önemli ve şart

Back
X