Ters rahim

Ilk hamileliğimde 6.haftada görememisti doktor alttan bakmısti.ikinci de yine goremedi 10 haftaliga kadar idrara sıkışık gittim muayeneye girmeden çikolata yiyip kahve ictim(hepsini doktor söyledi) o şekilde görebildik.rahim tersliği de doğum esnasında düzeliyormuş.

Ben 4. Haftada öğrendim ve bana hep karından bakıldı.. sadece cinsiyet netlessin istediğimde doktorun istersen vajinal bakalım teklifini sundu... Kişiden kişiye göre değişiyor olabilir

Bence bebekler büyüdükçe görünür. Son gittiginiz doktorunuz bir şey demedi mi bununla ilgili?

Bir de kafama takıldı ikili tarama 12.haftada yapılmıyor muydu?

burdaki bilgiler içimi rahatlattı sağolun kızlar bende dün öğrendim rahmimin ters olduğunu. 1 ay boyunca ben, muayne eden dr fark etmedi. başka bir dr gittim hemen fark etti.

benimde rahmim ters oğlum için yıllarca uğraştık olmadı g-herşeyimiz normaldi sonra bir gittiğim doktor Allah razı olsun ondan ilişkiye diz dirsek pozisyonunda girin ve ilişkiden sonra yüzüstü kal karnının altına yastık koy öyle bekle dedi ilk ayda tutmuştu bilginiz olsun diye yazıyorum kızlar normal pozisyonlarda da tutmayacak diye bişi yok ama bu şekilde işiniz daha kolaylaşır

Back
X