Instagramda bir gebenin günlüğü ebru abla var. Ters rahimde olması gereken cinsel pozisyon önermişti. Gebe kalma şansını arttırıyormuş. Ters rahimli değilim ama o pozisyonla iki gebelik elde ettim. Belki işinize yararMerhaba kadın doğuma muayene olmaya gittiğimde rahmimin ters olduğunu söyledi doktorum.Rahim tersliği gebeliğe engel teşkil eder mi? Rahmi ters olup hamile kalan var mı aranızda? 6 aydır deniyoruz olmadı bundan dolayı olabilir mi diye şüpheleniyorum.
Tekrar düşünmedin mi?Benimde doğuştan tersmiş. Tabi bunu yakın zamanda öğrendim bilmiyordum. 10 yaşında oğlum var gebeliğe engel değil.
Sık idrara çıkma ve ilişkide ağrı yapıyor mu?Ben! Rahmimin ters olduğunu doğum yaparken öğrendimDaha öncesinde hiçbir doktor böyle birşey söylememişti ama doğum başladığında açıklığı kontrol eden ebelerin hepsi aynı şeyi söyledi, biz 3 ay denedik 3. Ayda oldu ama ovulasyon testi + sık ilişki + alta yastık koyduğum ay hamile kaldım canım bu terslik belki işi bir tık zorlaştırıyordur ama olmuyor değil moralinizi bozmayın
İlişkide ağrı oluyor muydu ve sık idrara çıkma?Bende doğum yapacağım zaman öğrenmiştim demekki hamileliğe engel değil. Sezeryan doğum yaptım ama doktorum normal doğumun rahimin terliği sebebiyle zor olcagini söyledi
Engel asla değil. İlk denemede gebe kaldım doğumda öğrendm rahmimin ters olduğunu da. Ters rahimin tek kötü yanı ağrılı regl…. 1 yıl normal deneme süresi zaten. Ayakları dikin diyorlar bir de ters rahimlilere bi kaç yerde okudum belki denersiniz..
İlişkide ağrı, sık idrara çıkma olmuyor mu ?Engel asla değil. İlk denemede gebe kaldım doğumda öğrendm rahmimin ters olduğunu da. Ters rahimin tek kötü yanı ağrılı regl…. 1 yıl normal deneme süresi zaten. Ayakları dikin diyorlar bir de ters rahimlilere bi kaç yerde okudum belki denersiniz..
İlişkide ağrı oluyordu sık idrara çıkmada var bununla alakalı mi bilmiyorum amaİlişkide ağrı oluyor muydu ve sık idrara çıkma?
Bende oluyor.
İlişkide ağrı oluyor ama benim doğumdan sonra azaldı diyebilirim sık idrara çıkma pek olmuyorSık idrara çıkma ve ilişkide ağrı yapıyor mu?
Bende öyle.
Evet ağrı hala var bazen sonrasında oluyor. Sık idrara çıkma da var. Sık idrara çıkmayla alakası var mıymış?İlişkide ağrı, sık idrara çıkma olmuyor mu ?
Düşündüm ama sezeryandan ötürü problemden dolayı olmuyor benimde. Sezeryan skarı durumum var.Tekrar düşünmedin mi?
Benimde öyle çocuk oldu ama şimdi olmuyir düşünüyoruz.
Ve ağrıya sebep oluyor mu ilişkide?
Sık idrara çıkma oluyor mu?
Bende ikiside oluyor.