ters teper mi????

eski sevgili döner mi?

• evet

OY: 8 40,0%
  • hayır

OY: 12 60,0%

• Ankete Katılan
    20
  • Anket Kapalı .
arkadaşlar birisini takmadıgınızı en iyi nasıl belli edersiniz? en iyisi onu her anlamda görmezden gelmek değil midir?
peki bunları benim değerimi anlasın diye yapıyorum ters teper mi bu durum ?ne olur cv verin..

Olay basit. Seni sevmiyorsa ters teper,umrunda olmazsın.

görmezden gelirsen beni unutmadı diye düşünür...ki anladığım kadarıyla hakikaten de unutamamışsın..

görmezden gelirsen beni unutmadı diye düşünür...ki anladığım kadarıyla hakikaten de unutamamışsın..

ya ben zaten unutmadım bunu kabul ediyorum da ...ona slm vermek falan daha mı mantıklı ?ben olsam hala benle konusmak için fırsat kolluor die düşünürdümde yanlıs mı düşünüorum?

haklısın en azından gururum benle gelir oda iyi

ben aşta gurur olayını pek takmam. yani kimseye öyle bir şey yapmışlığım yok ama durur şöyle düşünürdüm... gurursuzluğumla kendimi küçük düşürebilirim, ama üstüne gidersem belki onu kazanırım. hangisi daha önemli benim için... risktir bu sonuçta. bir tarafta onu kazanmak vardır, diğer tarafta gururunu kaybetmek.

ki ömrüm boyunca görmeyeceğim bir insansa, riske girerim...

ben aşta gurur olayını pek takmam. yani kimseye öyle bir şey yapmışlığım yok ama durur şöyle düşünürdüm... gurursuzluğumla kendimi küçük düşürebilirim, ama üstüne gidersem belki onu kazanırım. hangisi daha önemli benim için... risktir bu sonuçta. bir tarafta onu kazanmak vardır, diğer tarafta gururunu kaybetmek.

ki ömrüm boyunca görmeyeceğim bir insansa, riske girerim...

onu cok iyi tanıyorum onu arasam yine bir sorun cıkartır elbet ama o arasa farklı olur her sey.hayırlsı neyse o olsun bundan sonra cok kötü günler attlattım daha fazla üzülmek istemiorum

Canım, onu gördüğünde heyecanlandığını belli etme ama görmemezlikten de gelme normal davran eğer onun sana karşı duyguları bitmemişse sana dönecektir eğer ki bir tepki vermiyorsa üstüne düşme yol ver gitsin.

Canım, onu gördüğünde heyecanlandığını belli etme ama görmemezlikten de gelme normal davran eğer onun sana karşı duyguları bitmemişse sana dönecektir eğer ki bir tepki vermiyorsa üstüne düşme yol ver gitsin.

sağolasın canım ya bende öyle yapmayı düşünüyorum inş becerebilirim de...

ben bu soruyu söyle cevaplamak istiyorumm Kendim ayrıldığım zaman sevgilimden eski sevgili olarak dönerim tabii ben cok isteyerek ayrıldıysam dönmem değecek bir insansa dönerimm

ben bu soruyu söyle cevaplamak istiyorumm Kendim ayrıldığım zaman sevgilimden eski sevgili olarak dönerim tabii ben cok isteyerek ayrıldıysam dönmem değecek bir insansa dönerimm

haklısın ama artı kim seviyor kim sevmiyor anlamk imkansız ...:)

Back
X