Terzi kendi söküğünü dikemezmiş

Okuryazar123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2018
75
22
3
27
Merhabalar burda elimden geldiğince insanlara mantıklı cevaplar vermeye çalışıyorum ama gelin görün ki kendi hayatımda böyle davranamıyorum. Buraya da kendi derdimi çok büyükmüş gib yazıp insanları rahatsız etmek istemiyorum çünkü insanlar neler yazıyor yaş da küçük olunca senin yaşadığın şeylerin çok da bi önemi yok gibi oluyor. Şöyle kısaca anlatıyım çünkü kendi hayatımda bu konuları kimseyle konuşmak istemiyorum. Flört aşamasını hafife geçtiğimiz biri var çok güzel sohbet ediyoruz. Geçenlerde seni aramayı düşünüyorum falan dedi. Konuşunca mesajlara direkt cevap da geliyordu. Komik ve eğlenceli bir ilişkimiz vardı. Daha önceki ilişkisinden bahsetti ben konuyu açmadığım halde kendiliğinden ona benziyor şu huyun diye. Kız ona göre çok erkenci davranmış onu sürekli kısıtlıyor ul gittiğim hiçbir yerde rahat bırakmuyordu, 100 tane mesaj atıyordu, benim hayatım derslerim yokmuş gibi davranıyor ve her gün gece ve sabah arıyordu hep benimle tartışıyor falan. Kendiliğinden anlattı ama çok güzeldi falan dedi. Ben bir şey demedim çünkü flört sonuçta. Belki de tepki bekledi bilmiyorum. Sadece dedim ki biri diğerinin sevgisine güvenmiyorsa böyle şeyler olabiliyor dedim. Kıskanç biriyim ama bunu asla göstermem. Sonuçta onunla doğmadım onun hareketlerinden de ölmem gibi bir duruşum var insanlara karşı. Birkaç gün sonra mesajlaşırken ortada bıraktı gitti 2 saat bir şey yazmadı sonra komşumuz var ona derslerinde yardım etmem için çağırdılar falan dedi. Kızmış aralarında 3 yaş var kız üniversite sınavına çalışıyor.Güzel dedim yardımcı ol bu yollardan biz de geçtik. Geçenlerde yine konuşmanın ortasında bıraktı gördüğü halde bir şey yazmadı ve 4 gündür konuşmuyoruz.Mesaj atmak istemiyorum çünkü daha önce bu tür şeyler olduğunda ara ara mesaj atımıyordu ben atıyordum normal samimi olarak devam ediyordu. Şimdi ise hem atmak istemiyorum, hem de neden böyle yaptığını merak ediyorum. Yani kalbimle mantığım arasındayım. Çok uzun oldu ne olur kusuruma bakmayın. Cevaplarsanız sevinirim. İyi akşamlar.

Mesaj filan atma bakalım ondan bekle...
Cevap verirse neden boyle davrandığını sor mutlaka...
Sanki seni yedekte tutuyor gibi geldi ama bilemeyiz iyi gözlemle lütfen canim.

Bence boşver daha tlf da bile konuşmadığınız biri için bu kadar kafaya takma mesaisi fazla

Insan disardakilere guzel tespit yapiyor fakat kendi derdine bazen iyi bakamiyor veya care bulamiyor.

Sizi mesajlasma ortasinda birakan o ve onun hareket etmesi lazim bu kadar arayip sormamak da bir nevi isaret sayilabilir ama isterse hareket edicektir fakat sizi fazla cepte bilmesin eski kiz arkadasa benzetmis fazla gorusmeye gelemem mesaji vermis siz de bunu kabullenin veya etmeyin dusunun..

Mesaj filan atma bakalım ondan bekle...
Cevap verirse neden boyle davrandığını sor mutlaka...
Sanki seni yedekte tutuyor gibi geldi ama bilemeyiz iyi gözlemle lütfen canim.
Yani dışarıdan bakınca yazdıklarımı okuyunca yedekte gibi oluyor evet acaba o sadece arkadaşlık mı düşünüyor ya da benden yeterince tepki alamadı başka denizlere mi yelken açıyor ama farklı düşünceleri olan biri de bu kadar çabuk dönmez herhalde.

Insan disardakilere guzel tespit yapiyor fakat kendi derdine bazen iyi bakamiyor veya care bulamiyor.

Sizi mesajlasma ortasinda birakan o ve onun hareket etmesi lazim bu kadar arayip sormamak da bir nevi isaret sayilabilir ama isterse hareket edicektir fakat sizi fazla cepte bilmesin eski kiz arkadasa benzetmis fazla gorusmeye gelemem mesaji vermis siz de bunu kabullenin veya etmeyin dusunun..
Cepte bilmemesi için nasıl davranmalı yım bilmiyorum gerçekten. Şu an için mesaj atmamak oluyor. Mesaj atarsa nasıl bir tavır takınmalıyım bilmiyorum. Benzetti nokta çok ufak bir şey onun dışında daha sonra onunla beni kıyaslama lütfen dedim yarı şaka yarı ciddi o da çok farklısın sen daha rahatsın o 2 dakikada dönmediği mesaj için bile kavga ediyordu dedi.

Cepte bilmemesi için nasıl davranmalı yım bilmiyorum gerçekten. Şu an için mesaj atmamak oluyor. Mesaj atarsa nasıl bir tavır takınmalıyım bilmiyorum. Benzetti nokta çok ufak bir şey onun dışında daha sonra onunla beni kıyaslama lütfen dedim yarı şaka yarı ciddi o da çok farklısın sen daha rahatsın o 2 dakikada dönmediği mesaj için bile kavga ediyordu dedi.

Zaten isterse iliskinin adini koymak ister zamana birakin ve siz de o nasil mesajlari kesiyorsa hemen mesajlarina cevap vermeyin hayirlisi olsun.

Back
X