Doğuma Hazırlık Terzi kendi söküğünü dikemezmiş:)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Havalianne__

Havalı anne:)
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
6.106
3.358
373
Kızlar buda benim üç haftalık kese görüntüm, 4.6mm tahminleri alalım şimdiden :) vajinal Usg

Son düzenleme:
Yok ben vajinal yorumlama dım karından zannettim dikkatli okumamışım Kusura bakmayın ama sonuçta kese aşağıda kız bebekler Daha yukarıda olur

Bende doktora sordum geçen hafta kese sağda mı solda mı diye
Ortada tabiki de dedi
Öyle sağı solu olmuyor durduğu yerin dedi
Sanırım ultrasonu tuttukları açıyla alakalı yoksa doktor yalan söylemez herhalde
Söyler mi ki

Yalan söyler mi söylemez mi bilemiyorum ama benim kızımın kesesi sol tarafındaydı bari sol tarafıma bakıyordu doktor Şimdi de kese sağ tarafında başından beri Sağ tarafım acıyordu ve Direkt sağ tarafımda buldu keseyi bu da bir tesadüf olamaz sanırım kesenin şekli doktorun bakma açısına göre değişebiliyor ama sağda yada solda oluşu Bence ultrason cihazı ile alakalı bir şey değil ki senin de yerleştiği bir yer vardır Elbette Bence benim düşüncem

Bilmiyorum ki sonuçta rahim içine yerleşiyor rahimde ortada oluyor
Ve bebek yerleştiğinde rahim henüz mandalina büyüklüğünde oluyor
Ama tabi bilemiyorum benim vajinal baktığı için sağda mı solda mı buldu hiçbir fikrim yok
Sorduğumda bi tarafta olsa söylerdi diye düşünüyorum doktorum olması dışında komşumuz, arkadaşımız

Yani rahim icinde zaten sagami yakin solami yakin diyoruz ya bilmiyorumki ama benim kizim kesesi gercekten soldaydi buda sagda goruntu acisimi artik bilemiyorum bende :)

İnş canım senin kaç çocuğun var
Benim bir tane kızım var canım Ama eğer bu da kız olursa rabbim böyle uygun gördü derim yani üçüncü düşünmüyorum tabii Ben düşünmüyorum ama Rabb'im aklıma koyar bir tane daha olsun derim onu bilemem ama şu anlık düşüncem kız olsa da üçüncü düşünmüyorum Bir de benim çevremde çok kalaycılar erkeği bulana kadar yaparsın artık derseler ben çok üzülürüm o yüzden 3 düşünmem bide manevi olarak vucudum o tempoyu kaldirmayablr

Ultrason bu kızlar
Canım bak bu da benim aynı zamanlarda. Belki işine yarar diye atıyorum :) farklı gibi geldi bana şekli. Sen daha iyi anlıyorsun gerçi. Karşılaştırma yap diye atıyorum.

Eklentiler

• EAE6904D-751A-46DB-AF51-434E8A51AD6A.webp
    80,9 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…